Nevének jelentése: Isten, aki megörvendeztet

Yeiazel, a segítségnyújtás és inspiráció angyala - megváltás mindazoknak, kik korlátok közé szorultak.
Támogatást és védelmet nyújt szomorú és kilátástalan időkben. Inspirálja a kreatív lelkeket , és vígaszt nyújt azoknak, akik testi vagy lelki értelemben véve fogságban vannak.

Erőt ad a nehézségek során

Yeiazelhez imádkozhatnak azok, akik életükben komoly korlátokat és akadályoztatást élnek meg, legyen szó akár technikai, akár mentális gátról. Segít elfogadni a nehéz és szűkösségben teli időket - felhívja a figyelmünket arra, hogy minden fájdalmas periódust újjászületés követ. Támogatásával könnyebben megérthetjük és elfogadhatjuk áldozathozatalunk szükségszerűségét, a szenvedés ezáltal új értelmet nyer. Tudnunk kell, hogy minden egyes történés a javunkat és átalakulásunkat szolgálja, a metamorfózist elengedhetetlenül megelőzik a fájdalmas személyes tapasztalatok.

Égi és földi segítők

Yeiazel közreműködésével a legnehezebb életszakaszok után visszanyerhetjük a testi-lelki egészségünket, Ő küld számunkra olyan földi segítőket is, akik támogatnak bennünket a pozitív változások megvalósításában.

Ő az, aki akaraterőt kölcsönöz számunkra a függőségeink legyőzéséhez. Akár érzelmi dependenciával küzdünk, akár bizonyos testi függőségtől, szenvedélybetegségtől szeretnénk megszabadulni, rabláncaink elszakításához is Yeiazel nyújt támogatást. Azoknak akik túlságosan akaratgyengének bizonyultak, Ő hozhatja el a várva várt fordulatot és intenzív ösztönző erőt a változásokhoz.
Mivel az isteni inspiráció és ihlet is Yeiazel fenségterülete, kiválóan patronálja az írókat, költőket, festőket- általánosságban minden kreatív művészi önkifejezést.
Az egyenlőtlenségek kiegyenlítése, és a túlzott visszahúzódás, antiszociális viselkedés korrigálása is az Ő területe.

Hirdetés

Segíti azokat, akik érzelmileg nehezen kapcsolódnak másokkal, és szégyenlősségük vagy kudarctól való félelmük meggátolja őket az egészséges testi- lelki kapcsolatok kialakításában.
Megóvhat a túlzott önbizalomhiánytól és önmagunk irreális leértékelésétől, és csökkentheti a káros mértékű negatív gondolkodást. Mindenféle szélsőséges, önmagunkra károsan ható viselkedés- és gondolkodásmintát segít felismerni és felszámolni, a saját magunk számára állított korlátokat pedig leküzdeni. Támogatásával felismerhetjük az élet apróbb csodáit, ezáltal magasabb szintre emelhetjük a hála érzetét.

Yeiazel nem támogatja a negatív, sötét gondolatok és viselkedésminták továbbadását és a destruktív művészi irányzatokat. A bánat és fájdalom bár természetes része az életünknek, ne közvetítsük ily módon negatív lelkiállapotunkat mások felé. Azokat a művészeket , embereket segíti, kik a negatív életszakaszok után képesek az újjászületésre, és ezt követően pozitív erővel bírva, motiváló jelleggel adják tovább tapasztalataikat másoknak is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!