HÉTFŐ, november 27:

Hajnalban a Hold belép az Ikrekbe, és 10:15-kor szemben kerül a Nyilasban járó Nappal. Vagyis telihold lesz. Ettől mindenki, te is hajlamossá válsz a kapkodásra. Teliholdkor nagyon óvatosnak kell lenned az utakon és mindenféle megbeszélésen, találkozón, tárgyaláson. Ilyenkor a nézeteltérések felfokozódhatnak, és gyorsan parázs vita alakulhat ki.

KEDD, november 28:

Ma már jobb a helyzet. A telihold hatása "kipukkadt". De lehetnek utórengések, amelyek tisztázásra szorulnak. Az Ikrek Hold ebben társad, mert könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a kommunikációt. Sokat javít a hangulaton a rendszeres szellőztetés és a jó zene. Ez mindig helytálló, de Ikrek Hold napján pláne. Szóval ki ne hagyd!

SZERDA, november 29:

Ma a Nap 07:05-kor kel, a Hold 07:53-kor lép át a Rákba. Ettől a mai napod kényelmesnek és szentimentális hangulatúnak ígérkezik. Jól teszed, ha nem sietsz. Mivel már fogy a Hold, itt az ideje a méregtelenítésnek. A Hold a Rákban vizes jegy, ezért teával, szaunával, lábfürdővel teheted ezt a leghatékonyabban. Közben ne feledkezz meg a mosásról és locsolásról!

A heti holdhoroszkóp szerint a hétfői feszültség hamar jó hangulatra vált (fotó: Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, november 30:

András napján úgy tartja a hagyomány, fehér András rossz év, víg András víg év. A Hold még a Rákban jár, és még fogy. Tehát ma is méregteleníthetsz teával, szaunával, stb. És moshatsz, locsolhatsz. Tudtad, hogy András napja utáni első vasárnap advent első vasárnapja? Vagyis hétvégén kell gyújtani az első gyertyát.

PÉNTEK, december 1:

A Hold 17 óráig a Rákban jár, ami továbbra is a méregtelenítést, mosást, locsolást javasolja. Utána az Oroszlánba lépve azt tanácsolja, hogy most vágasd le a hajadat, mert az Oroszlán Hold "sörényt" varázsol, ha ma mész fodrászhoz. Egyébiránt ma kerti munka tilalom van. A régiek tisztelték a hagyományt, és betartották a tilalmi napokat.

Hirdetés

SZOMBAT, december 2:

Marad a Hold az Oroszlánban. Nem maradtál le semmiről: ma is mehetsz fodrászhoz, és vágathatsz hajat. Ezzel azt éred el, hogy a hajad dúsabb és egészségesebb lesz. Még mindig fogy a Hold. Fordítsd a javadra, és méregteleníts! Az Oroszlán Hold aktívvá tesz, ezért a sport és a jóga most aktuális és hasznos ötlet.

VASÁRNAP, december 3:

Ma van advent első vasárnapja. A Hold még az Oroszlánban jár, ami az adventet ragyogóvá teszi. Vagyis a fényes, arany színű díszítés tetszik. Tőled függ, hogy veszel, vagy saját kézzel készíted adventi koszorúdat. Bármelyik jó, ha teljes meggyőződéssel döntesz, és elégedetten gyönyörködsz a végeredményben. Erre törekedj!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 27-december 3.: Nagyon nehéz hétfőt követően csodás hét vár

Talán ennél nehezebben nem is kezdődhetne egyetlen hét sem. Már korareggel telihold lesz, ezen túl pedig három igencsak nehéz fényszög jelzi a feszültségeket, a vitákat, a nézeteltéréseket. Ember legyen a talpán, aki higgadt tud maradni. Mégis mindenképpen érdemes megőrizni a nyugalmat, a béketűrést, mert keddtől egyre csodálatosabban alakul minden. Minek elrontani egy csodaszép hetet, nem igaz?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!