HÉTFŐ, június 19:

A tegnapi újhold hatását még erősen érezheted. Most már nő a Hold, ami arra jó, hogy az új terveidet elkezd megvalósítani. Akkor is, ha a Rák Hold érzékennyé tesz téged és másokat. A víz jegy könnyeket is jelenthet. Ne szégyelld a könnyeidet! Eközben itt az ideje mosni, felmosni, locsolni, öntözni. Ám fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben.

KEDD, június 20:

Ha tegnap nem volt időd mosni, felmosni, locsolni, öntözni, akkor ma megteheted. Egész nap a Rákban jár a Hold, ami mindezeknek kedvez. De ne csak a növényeidnek adj vizet! Fontos, hogy ne felejts el sok folyadékot inni! A szervezetednek vizes napokon nagyobb szüksége van a folyadékra. A hagyomány szerint fodrászati tilalom van érvényben ma.

Kedvezően hat ránk a héten a Hold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, június 21:

Stílusos, hogy 00:04-kor a Hold belép az Oroszlánba. Ugyanis ma van a nyári napforduló és a csillagászati nyár kezdete. Ezen a napon az északi féltekén a leghosszabb nappal és legrövidebb éjszaka. Ez az ünnep kezdetektől a fény és a világosság győzelmét jelentette sötétség és a halál felett. Az Oroszlán Hold pont ezt a fényességet képviseli.

CSÜTÖRTÖK, június 22:

Ezen a napon az Oroszlán Hold garantálja a kánikulát. Biztosan vágysz a napsütésre, de vigyázz, nehogy napszúrást kapj! A felhők részben betölthetik a "napellenző" szerepét. Azonban óvatosnak kell lenned a szabadban: napszemüveg, kalap, napvédőkrém nélkül ne indulj el! És ma tanácsos hajat vágatnod, mert gyorsabban regenerálódik a hajad.

PÉNTEK, június 23:

A Hold jegyváltása ketté vágja a mai napot. 12:35 előtt még az Oroszlánban jár. Majd átlép a Szűzbe, ami összeszedettebbé és hatékonyabbá tesz téged a munkádban és minden más tevékenységben. Időzíts mára mindenféle bőrápolást! Nő a Hold, ami a tápláló anyagok hasznosulását és beépülését növeli. Este gyújthatsz örömtüzet, mert most van Szent Iván éjszakája.

Hirdetés

SZOMBAT, június 24:

Szent Iván napján a Hold a Szűzben jár. A növő Hold segít a vitaminok, ásványi anyagok beépülésében. Szóval egyél, igyál magas vitamintartalmú zöldségeket, gyümölcsöket. A maradékot megcsinálhatod pakolásnak. De előbb olvass utána, hogy hogyan kell házilag pakolást készíteni! Ha van időd, akkor átültetheted, vagy szaporíthatod a szobanövényeidet.

VASÁRNAP, június 25:

Marad a Hold a Szűzben. Emiatt szeretnél valami látványos és hasznos dolgot csinálni. Nem elégít ki a lustálkodás. Jót fog tenni a lelkednek, ha rendet raksz. Kezdheted az éléskamrával, folytathatod a hűtővel és a fagyasztóval. A Szűz H0ld "utálja" a rossz szagokat. Az élelmiszerek nem örökéletűek. Egyesével nézd meg a lejáratukat, és vagy főzd meg, vagy dobd ki a "gyanúsakat"!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!