HÉTFŐ, december 4:

04:50-kor a Hold belép a Szűzbe. Ez hétfőn jó hír, mert segít koncentrálni, és abban is, hogy észre vedd az apró jeleket. Nem véletlenül szól így a mondás: "az ördög a részletekben rejlik". Ami azt jelenti, hogy a siker érdekében figyelmet kell fordítanod a kisebb elemekre is. Mivel fogy a Hold, hatékonyan selejtezhetsz, takaríthatsz a mai napon.

KEDD, december 5:

Ma is figyelj a részletekre! A Szűz Hold ma is segít, hogy ne nagyolj el semmi fontosat. Ha tegnap nem volt időd takarítani, selejtezni, a mai nap is tökéletesen jó ilyesmire. A hagyomány szerint fogyó Szűz Holdkor lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban haladni a takarítással. Este ne felejtsd el az ablakba tenni a kitisztított csizmádat!

A Hold a héten segít a hatékonyságban (fotó: Shutterstock)

SZERDA, december 6:

Hivatalosan ma reggelre virradóan tesz a csizmádba ajándékot Mikulás. Nem csak a gyerekek ünnepe ez. Meglepheted önmagadat, vagy másokat. A Hold 17:34-kor lép át a Mérlegbe. Előtte még a precíz, szorgalmas Szűzben jár. Vagyis a munka prioritást élvez 17:34-ig. Utána jöhet a közösségi élet, amikor együttműködésre törekszel.

CSÜTÖRTÖK, december 7:

A Mérlegben járó Hold azt javasolja, hogy munka után szépítsd az otthonodat és/vagy süss kenyeret, vagy süteményt! Lehet ez az ünnepi kalács, bejgli, kuglóf, muffin főpróbája. Kinn egyre hidegebb van, ezért inkább a szobanövényekkel törődj! A virágzó növények ápolását időzítsd mára! Meglátod, meghálálják.

PÉNTEK, december 8:

Marad a Hold a Mérlegben. Vagyis a mai a tegnapi nap tökéletes mása. Ma is csinosíthatod az irodádat, az otthonodat, és süthetsz valami finomságot. Nem csak az ízek varázsolnak ünnepi hangulatot, hanem az illatok is. Ha nincs időd, kedved sütni, akkor pár szegfűszeget beleszúrhatsz narancsba, és csodás illatok lesznek az egész irodában, lakásban.

Hirdetés

SZOMBAT, december 9:

Hajnalban a Skorpióba lépő Hold vágyak fokozódását hozza. Ez a vágy nem csak erotikus értelemben jelenthet meg. Vágyhatsz megértésre, vagy elismerésre, vagy bármilyen tárgyra. Vigyázz, hogy ez ne uralkodjon el rajtad! Mert a bölcs tanítás szerint: ha ragaszkodsz bármihez, nem te fogod birtokolni azt, hanem az fog téged birtokolni.

VASÁRNAP, december 10:

Ma van advent második vasárnapja. Ma egész nap a Skorpióban jár a Hold. Továbbra is mederben kell tartanod a vágyaid folyóját. Közben ne feledd, hogy sok folyadékot kell inni, locsolni, mosni és egyéb vizes házimunkát végezni. A nap végén megjutalmazhatod magad egy illatos forró fürdővel. Ihatsz forralt bort is, de vigyázz a mennyiséggel!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 4-10.: Nagyszerű hét vár mindenkire

A bolygók és a horoszkóp szerint nagyszerű hétre számíthattok. Épp a legjobbkor jön a magabiztosság, a stabilitás, a higgadtság az ünnepek felé közeledve. A hétvége sajnos már nem alakul ennyire jól. Addig viszont felkészülhettek mindenre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!