HÉTFŐ április 29:

A Bak Hold a mai napodat fantasztikusan hatékonnyá teheti. Főleg, ha koncentrálsz, és nem téveszted szem elől a célt. Fogy a Hold, ami a Bakban járva fegyelmezettséget hoz magával. Ha szeretnél leadni pár kilót, most eredményesen fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz. Ez akkor lesz látványos, ha készítesz előzetes étrendet. Ehhez most lesz kellő türelmed.

KEDD, április 30:

Majd 17:20-kor fog a Hold átlépni a Vízöntőbe. Előtte még a fegyelmezett Bakban a koncentrációra és a hatékonyságra való törekvést támogatja. A fogyó Hold aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ha most csinálod ezeket, hosszabb ideig nem kell megismételned. A kertben tanácsos gyomlálnod, ill. a kártevők ellen védekezned.

A heti holdhoroszkóp szerint a Bak Hold fegyelmezetté, a Vízöntő Hold bohókássá tesz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 1:

A munka ünnepén a Hold továbbra is a Vízöntőben jár. Ma is tanácsos szőrtelenítened és arcradírral, testradírral megtisztítanod a bőrödet. Illetve a kertben szorgoskodhatsz, ha értesz hozzá. Közben ne felejtsd el, hogy a Vízöntő Hold hajlamosít a szabályok áthágására. Vagyis kísérletezni támad kedved. Ez nem csak a kertben hozhat kétséges eredményeket.

CSÜTÖRTÖK, május 2:

20:52-ig még a Vízöntőben jár a Hold. Ettől bolondozni és kísérletezni van kedved. Előbbivel vigyázz, mert nem mindenki érti a humorodat! Jó lenne, ha nem gázolnál bele senki lelkébe. A kísérletezés hasznos, ha a fejlődésről és nem a polgárpukkasztásról szól. A kettő között a szándékod, a motivációd, ill. a célod tesz különbséget.

PÉNTEK, május 3:

Már a Halakban jár a Hold, ami a lélekről, az empátiáról, az intuícióról, az eggyé válásról, az emberségről és az együttérzésről szól. Mindenki igyekszik ma kicsit jobb ember lenni. Ill. könnyebb kihozni egymásból a jót, sőt a legjobbat. Figyeld ilyen szempontból önmagadat és a többieket is! Közben ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet!

Hirdetés

SZOMBAT, május 4:

Ma egész nap a Halakban jár a Hold. Emiatt ma tanácsos mosni, felmosni, mindenféle vizes házimunkát végezni. A régiek szerint, ha fogyó Holdkor mosol, gyorsabban és kevesebb mosószerrel megszabadulhatsz a szennyeződésektől és foltoktól. Nem kell hinned ebben. Elég, ha kipróbálod. És ma sok folyadékot igyál! Ezzel kimosod a mérgeket a szervezetedből.

VASÁRNAP, május 5:

Anyák napján a Hold a gyermeki, lelkes, meggondolatlanságra hajlamosító Kosban jár. Legyél körültekintő, és ne ronts ajtóstól a házba! Kérdezd meg édesanyádat, nagymamádat, keresztanyádat, anyósodat, hogy neki mikor alkalmas a köszöntés! Ha meglepetést szeretnél szerezni, akkor is kalkuláld be, hogy nem ér rá, vagy nincs kedve, vagy megijed! ????

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

Ezen a héten nagyszerű változásokat jelez a horoszkóp. Saját jegyébe lép ugyanis a Vénusz és a Mars bolygó is, és innentől segítenek mindenkinek, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a lehetőségekből. Különleges időszak kezdődik...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!