HÉTFŐ, április 8:

Újhold napján biztos, hogy fel leszel dobódva. A tüzes Kos újhold olyan érzést jelez, ami a szilveszterre emlékeztet = ismét új ciklus indul. 19:21-kor a Kos jelében együtt áll a Nap és a Hold. Az újholdtól kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben, benned is tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Két tilalom van érvényben ma: fodrászati és fogászati tilalom.

KEDD, április 9:

Csak 13:23-kor lép ki a Hold a Kosból. Addig még a szenvedély lesz jellemző. Utána, a Bikába átlépve jön a józanság, a lelassulás. Szóval ne csodálkozz, ha semmi kedved nyüzsögni! A gurmand Bika Hold miatt inkább finomságokra vágysz. Ezek lehetnek finom falatok, finom illatok, finom ruhák, finom krémek. Ügyelj, hogy ne költs sokat! És vigyázz, mert már nő a Hold, és könnyebben "hizlal"!

A Kos újhold szenvedélyessé tesz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 10:

A mai napon is vigyáznod kell, mert a növő Hold "hizlal". Ma egész nap a gurmand Bikában jár a Hold. Ettől megkívánhatsz finom falatokat. Különösen édes ízekre vágysz. Ha nem akarsz sok plusz kilót felszedni, akkor finomított cukor helyett válassz természetes édesítőket: mézet, fruktózt, kókuszvirág cukrot! De ne feledd, hogy ezek sem kalóriamentesek!

CSÜTÖRTÖK, április 11:

Ma 14:58-kor lép ki a Hold a Bikából. Eszerint táplálhatod a bőrödet, szervezetedet vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Ezek növő Holdnál hatékonyabban hasznosulnak. Csak a kalóriákkal vigyázz! 14:58-kor a Hold átlép az Ikrekbe, aminek a hatására ki leszel cserélve. Nyoma sem lesz a lassú tempónak és elnehezülésnek.

PÉNTEK, április 12:

Nem vált jegyet a Hold a mai napon. Az Ikrekben járva azt javasolja, hogy kommunikálj, kérdezz, egyeztess, tanulj, vizsgázz! Most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra. Az Ikrek levegős jegy. Emiatt tanácsos ilyenkor sokat szellőztetni. Az ágyneműt is kiteheted. De csak akkor, ha nincs csapadék. Emellett a tüdődet és a fejedet is kiszellőztetheted.

Hirdetés

SZOMBAT, április 13:

Mivel csak este vált jegyet a Hold (19:45-kor lép ki az Ikrekből, és lép be a Rákba), érdemes ma is beszélned, kommunikálnod. A levegős Ikrek jegy könnyed, közvetlen és kicsit szeles. Utóbbi jelenthet tényleges szelet az időjárásban. Ill. a mozgásodban egy kicsi óvatlanságot. Jobb, ha vigyázol magadra. Ha nem kalandozik el a figyelmed, akkor menni fog.

VASÁRNAP, április 14:

Ma már a vizes Rákban jár a Hold. Minden vizes Hold aktuálissá teszi a locsolást, öntözést, mosást és mindenféle vizes házimunkát. Ne feledd, hogy nő a Hold, ami segít, hogy vízben oldott ásványi anyagokkal feltöltsd a szervezetedet. Tél végére, tavasz elejére kimerültek a raktáraid. Kísérletezz zöldség turmixokkal! Spenóthoz turmixolj banánt, körtét, kígyóuborkát, körtét és gyömbért!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 8-14.: Bátorság és bölcsesség

Bátorság és bölcsesség: ezt jelzi a Halak jegyében együttálló Mars és Szaturnusz. Vajon miben kellene most bátornak lenni és bölcsen dönteni? A horoszkópból ezúttal is kiderülnek a legfontosabb tudnivalók.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!