HÉTFŐ, szeptember 9:

Mivel csak este lép ki a Hold a Skorpióból, ma is aktuális minden vizes házimunka: mosás, felmosás, ablakmosás, stb. Mivel a hőség alig enyhül, oda kell figyelned a folyadék pótlásra. A vizelettel, az izzadással és a kilégzéssel csomó vizet veszítesz. Ha nem iszol eleget, akkor besűrűsödik a véred, és emelkedik a pulzusod és a vérnyomásod.

KEDD, szeptember 10:

Ma már a Nyilasban jár a Hold, ami fokozza az aktivitásodat és a lelkesedésedet. A Nyilas magasztos eszmékkel áll analógiában. Szóval ne lepődj meg, ha most foglalkoztatnak világmegváltó gondolatok. Nem baj, ha ez gyerekesnek, naivnak vagy illúziónak tűnik. Később konkréttá és megvalósíthatóvá válik.

A növő Hold lelkessé tesz minket a héten (fotó: Shutterstock)

SZERDA, szeptember 11:

Még ma is a Nyilasban jár a Hold, és ma is a magasztos eszmék világába emel. Olvass utána annak, ami foglalkoztat! Közben ne feledd, hogy a Nyilas tüzes jegy, ami aktivitásra ösztönöz. A sport, a jóga, vagy bármilyen más mozgás jót tesz neked. Nem csak a tested kondícióját edzi, hanem a lelkedét és az elmédét is.

CSÜTÖRTÖK, szeptember 12:

04:38-kor a Hold belép a Bakba, és az ideák világából lerángat a földre. Ma a tényekre és a konkrétumokra támaszkodva hozz döntést! Ehhez fegyelemre és koncentrációra lesz szükséged. Még jó, hogy a Bak pont a fegyelemben és a koncentrációban támogat téged. Ám jó lenne, ha nem vinnéd túlzásba egyiket sem.

PÉNTEK, szeptember 13:

Péntek és 13-dika van. Aki babonás, aggódik ma. Azonban a Bak Hold racionalitása miatt most könnyebben megláthatod a babona mögötti félelmet. Vagyis jobb esélyed van arra, hogy függetleníteni tudd magadat a rossz érzésektől. Ezzel párhuzamosan a nővő Hold segít, hogy hatékonyabban épüljenek be a vitaminok és ásványi anyagok a szervezetedbe.

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2024: a Plútó megmutatja, mi működik, és mi nem...

2024 őszén Plútó gőzborotvaként, kíméletlenül elvágja a nem működő kapcsolatokat. Szeptember 2-dikára virradóan visszalépett a Bakba, és mindenki józanul átgondolja, hogy merre tart a kapcsolata, illetve merre akar haladni a párkeresésben.

Tovább olvasom

    

SZOMBAT, szeptember 14:

09:54-kor a Hold belép a Vízöntőbe, és az előző napokhoz képest vidámabb, könnyedebb hangulatot hoz neked (is). A tréfa ma aktuális. Ám vigyázz, vedd észre, hogy a másik veszi-e a lapot! A vicc csak akkor jó, ha mindenki nevet, és a viccen, nem valakin. Ha ezt szem előtt tartod, nem bántasz meg senkit.

VASÁRNAP, szeptember 15:

A Vízöntő Hold a mai napot is vidámmá teszi. Nincs helye a búslakodásnak. És nincs szükséged hivatalos alkalomra (farsang, szilveszter, stb.) ahhoz, hogy partit szervezz. Bár ha nagyon akarod, akkor a szüret szolgáltathat ürügyet. Mivel a Vízöntő levegős jegy, mindenképpen a szabadban töltsd a mai napot! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!