HÉTFŐ, június 24.

Hétfőn kora reggel 05:16-kor a Hold belép a Vízöntőbe. A mai nap a Vízöntő Hold miatt levegősnek, szelesnek ígérkezik. Ennek jegyében menj magas helyre, szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Közben védd a bőrödet a napsütéstől és a fejedet a napszúrástól! A magas UV-sugárzás hamar okozhat leégést és/vagy kiszáradást. Nem lesz könnyű ma a feladatokra koncentrálni.

KEDD, június 25.

Kedden marad a Hold a Vízöntőben, ami azt javasolja, hogy egész nap szellőztess. Nem kell attól tartanod, hogy megfázol, kivéve, ha nem jól használod a ventilátort, a klímát. Számtalan tanulmányt olvashatsz a témában a neten. A távolság, a hőmérséklet és egyéb paraméterek helyes beállításával elkerülheted, hogy megbetegedj. És persze a rendszeres tisztítást se feledd!

A Halak Hold támogatja a vizes programokat, tevékenységeket (Shutterstock)

SZERDA, június 26.

Szerdán reggel 08:09-kor lép a Hold a Halakba. Mivel fogy a Hold, hatékonyan segít, hogy megszabadulj a kosztól. Emiatt kevesebb mosószer és tisztítószer is elegendő a mosáshoz, takarításhoz. Ezzel párhuzamosan igyál minél többet egész nap! A fogyó Holdat használhatod méregtelenítésre is. Tedd ezt teákkal! Keress teakeveréket, vagy olvass utána egyéb lehetőségeknek!

CSÜTÖRTÖK, június 27.

A mai a tegnapi nap mása: a vizes Halakban jár a Hold, ami aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, öntözés, és persze fürdőzés. A fogyó Hold továbbra is segít a különféle szennyeződésektől egyszerűen és hatékonyan megszabadulni. A régiek tudták, hogy ilyenkor kevesebb mosószerrel is jobb eredményt lehet elérni mosáskor.

PÉNTEK, június 28.

Pénteken 10:53-kor a Hold átlép a Kosba, ami aktivitást, türelmetlenséget és versenyszellemet hoz. Ezt inkább sportra és karrierépítésre használd, semmint vitára! Keress kihívásokat, célokat, és készíts terveket! És lehetőség szerint csupa olyasmit csinálj ma, ami rövid ideig tartó koncentrációt igényel! A Kos Hold miatt hosszabb feladatokhoz nem lesz türelmed.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. június 24-30.: Az év egyik legcsodásabb hete ez

Június utolsó hetében csodálatos lehetőségeket jeleznek a bolygók. Most minden összejöhet, amit kigondolsz, eltervezel. Mindenképpen érdemes élni a lehetőséggel, hiszen ritkán adódik ilyen.

Tovább olvasom

SZOMBAT, június 29.

Június utolsó szombatján marad a Hold a Kos jegyében. Eszerint olyan feladatokat válassz, amit rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Nem lesz sem kedved, sem türelmed a hosszabb koncentrációhoz. Süthetsz, befőzhetsz, de ne tartson sokáig! Mindenképpen olyan recepteket válassz, amit egyszerűen, gyorsan elkészíthetsz! Ne kelljen a tűzhely mellett állnod egész nap!

VASÁRNAP, június 30.

Ez június utolsó napja, amit félbevág a Hold jegyváltása: 13:54-kor lép ki a Kosból, majd lép a Bika jegyébe. Szóval a délelőtt még aktivitásra, sportra alkalmas, majd az időd a kényelemről és a kényeztetésről szóljon. Kissé lelassulsz, ami hétvégén egyáltalán nem baj. Sőt, időszerű. Nyugodtan pihenj, töltődj! A vasárnap délután és este legyen a lustálkodásé!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!