HÉTFŐ, november 20:

Csak 15:29-kor lép be a Hold a Halakba. Addig a Vízöntőben járva szokatlan dolgokra "vesz rá" téged. Ennek jegyében kísérletezhetsz: próbálj ki pl. új ízeket! Rendelhetsz olyan helyről, ahonnan eddig még nem rendeltél. Amikor a Halakba lép a Hold már kevésbé leszel vállalkozó szellemű. És este egy romantikus filmen könnyen elsírhatod magadat.

KEDD, november 21:

A Halak Hold aktuálissá teszi a viráglocsolást. Próbáld ki, ha a szobanövényeidet csak akkor locsolod, amikor a Hold vizes jegyben jár, akkor meghálálják, és mesésen zöldellnek, vagy hoznak virágot. Emellett a mosás is aktuális. Vigyázz, mert nő a Hold és arra hajlamosít, hogy a szükségesnél több vizet és mosószert használj!

A heti holdhoroszkóp szerint főleg hétfőtől szerdáig leszünk érzelmes hangulatban (fotó: Shutterstock)

SZERDA, november 22:

Mivel csak 18:19-kor vált jegyet a Hold, még locsolhatsz, moshatsz. Közben valami megfoghatatlan nosztalgia lehet úrrá rajtad. Szerencsére ez most a szép emlékekről szól. A közelgő Karácsony előhozhatja gyerekkorod emlékeit: illatokat, ízeket, szokásokat, stb. Ha van időd, elővehetsz régi fotókat, és felidézheted, milyen volt 10, 15, 20 éve….

CSÜTÖRTÖK, november 23:

A Hold ma már a nyugtalan, élénk Kosban jár. Ettől nyugtalanná és élénkké válhatsz. Ez hét közepén nem rossz. Mindez olyan feladatoknak kedvez, amihez nem kell hosszú időn keresztül koncentrálnod, hanem rövid idő alatt nagy energiákat kell megmozgatnod. Igyekezz ilyen munkákat bevállalni! Így a siker garantált.

PÉNTEK, november 24:

Még este 21:28-ig élvezheted a Kos Hold hatását, ami továbbra is sprintert csinál belőled: rövid idő alatt nagy energia befektetéssel gyors eredményeket hoz. Ma tuti, hogy nem lesz kedved bíbelődni. Számíts rá, hogy idegesíteni fognak a lassú emberek! A Kos Hold hirtelen kipattanó parázs vitát mutat. Vigyázz!

Hirdetés

SZOMBAT, november 25:

"Ha Katalin kopog, karácsony locsog" mondás szerint a Katalin napi időjárás a karácsonyi időjárással ellentétes. Úgy tűnik, hogy ma nem lesz fagy. Így reménykedhetsz a fehér karácsonyban. A Bikában járó Hold már a telihold előszobája. Ne feledd, hogy még nő! Emiatt ma fogászati tilalom van érvényben. És ha lehet, ma semmilyen műtéti beavatkozásra ne menj!

VASÁRNAP, november 26:

Közvetlenül telihold előtti napon mindenki ingerlékennyé válik. Ma fogászati és fodrászati tilalom van érvényben. A telihold közelsége miatt az egyébként békés Bika Hold is elveszítheti a türelmét. Pontosabban nem a Hold, hanem azok az emberek, akiket eddig nem láttál dühösnek, ingerültnek. Legyél megértő velük (is)!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 20-26.: Egyre pompásabban alakul minden...

Egyre jobb lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk az elmúlt hetek, hónapok nehézségeit követően. S vajon mi minden jót jelez a heti horoszkóp? Íme!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!