HÉTFŐ, május 6:

Érettségi első napján a Kos Hold hajlamosít arra, hogy gyorsan akarj mindennek a végére érni. Semmivel sem szeretnél sok időt tölteni. Jogos. Hiszen a Kos a "sprinter" = nagy energiát sűrítesz rövid idő alatt. Vagyis tagold szét a feladataidat több kisebb egységre! Akkor is, ha érettségizel, és akkor is, ha nem! Így nagyobb sikerre számíthatsz.

KEDD, május 7:

Már a Bikában jár a Hold, ami a tegnapihoz képest hatalmas változást jelent. Most a türelem, a kitartás és a határozottság érvényesül. Nem bánod, ha valami több időt vesz igénybe. Emellett ne feledd, hogy még fogy a Hold, ami alkalmassá teszi a mai napot pl. szőrtelenítésre, bőrtisztításra. Hosszabb ideig lesz eredmény, ha ma csinálod.

Szerdán a Bika jegyében lesz újhold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, május 8:

05:23-kor a Hold együttáll a Nappal. Vagyis újhold van. Ez az újhold azt jelenti, hogy új megvilágításba kerülnek a dolgaid, és több új ötlet pattan ki a fejedből. A Bika a konkrétumok jele = tegyél konkrét lépéseket! Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Szó szerint vedd a tanácsot: figyelj arra, hogy mi esik jól!

CSÜTÖRTÖK, május 9:

01:21-kor a Hold átlép a levegős Ikrekbe. Innentől fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is. Jót tennél magaddal, ha ma sokat, vagy akár folyamatosan szellőztetnél. Még jobb lenne, ha a szabadban ebédelnél. Ettől felfrissülsz, és jobban tudsz koncentrálni utána. Emellett a kommunikáció és a kulturális igényed megnő. Érthető, hiszen már nő a Hold.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az első május héten. A szerda Bika újhold páratlan alkalom, hogy elkezdhess valami újat, új célokat tűzz magadnak, s ha kell felülbíráld a korábbiakat. Csodás hét vár rád, érdemes alaposan átgondolni a horoszkóp javaslatait.

Hirdetés
Tovább olvasom

PÉNTEK, május 10:

Ma is az Ikrekben jár a Hold. Ráadásul nő. Így a tanulás jobban megy ma. Persze nem magolásról van szó. A szabadban: a kertben, a teraszon, vagy egy parkban is tanulhatsz, ha nincs nagyon hideg. Most elég, ha olvasod a szöveget. Gyorsan bemegy a fejedbe. Sajnos olykor türelmetlenség és idegeskedés lehet úrrá rajtad. Ilyenkor vegyél lassan 2-3 mély lélegzetet, és jobb lesz.

SZOMBAT, május 11:

A Rákba lépő Hold 05:14-től "vizes" témákat aktualizál. Bármi vízzel kapcsolatos feladatot beütemezhetsz mára: mosás, locsolás, öntözés, hajmosás, stb. De ne erőltess semmit! Csak azt tedd, ami jól esik! És jól tennéd, ha úgy használnád a növő Hold erejét, hogy a szervezetedbe vízben oldott vitaminokat és ásványi anyagokat juttatnál be.

VASÁRNAP, május 12:

Az első fagyos szent, Pongrác napján a vizes Rákban jár a Hold. Erre rímmel az időjárás is: megint esik. És úgy tűnik, mintha abba se akarná hagyni. Így nem kell a kertben locsolnod. A sok víz más formában is megjelenhet: pl. könnyek szökhetnek a szemedbe. A szentimentális hangulat ezzel jár. Ne bánd! Természetes dolog a könny. Sőt egészséges.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!