HÉTFŐ, március 18:

A Rák Hold a mai napodat meglehetősen szentimentálissá és romantikussá teszi. Ne szégyelld, hogy vannak érzéseid, és vágysz egy kis romantikára! Ha van, akitől kérd, akkor tedd meg! Ha nincs, akkor add meg magadnak a romantikát, de közben ne sajnáld magadat! Vizes jegyben járó Hold szerint teázhatsz, készíthetsz illató fürdőt magadnak.

KEDD, március 19:

Mivel csak este lép ki a Hold a Rákból, ma is fontos, hogy add meg testednek, lelkednek azt, amire vágyik. A tavasz a felfrissülésről szól. Vizes jegyben járó Hold szerint tiszta, friss vizet igyál! Majd a növényeidet se felejtsd el meglocsolni! Amikor vizes jegyben jár a Hold, a növények is szomjasabbak, és jobban hasznosítják a vizet.

A heti holdhoroszkóp szerint kedvező hetünk lesz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 20:

A mai nap az asztrológiai újév napja, illetve a tavaszi napéjegyenlőség napja. A Hold már az Oroszlánban jár, és nő. Ha nem vagy elégedett a hajaddal, mert gyenge, ritka, fakó, stb., akkor ma ápolhatod. Többféle pakolás, olaj, kapszula áll rendelkezésedre külsőleg és belsőleg is. De konzultálj szakemberrel, mielőtt bármit megveszel!

CSÜTÖRTÖK, március 21:

Benedek napja a "hivatalos" tavaszkezdés, azaz a tavaszi nap-éj egyenlőség napja. Ám nem minden évben esik erre a napra, mivel a Gergely naptár pontatlan. Sőt az elmúlt években rendszeresen március 20-a volt a tavaszi napéjegyenlőség napja (ahogy idén is). Az Oroszlán növő Hold ma is jó hatással van a hajadra, ha ápolod.

PÉNTEK, március 22:

08:43-kor a Hold átlép a Szűzbe. Innentől kritikusabbá és kötekedőbbé válhatsz. Vigyázz, mert a növő Hold hajlamosít, hogy "egérből elefántot csinálj"! Fontos, hogy észre vedd a hibákat, és azokat szóvá tedd! De ne akadj fenn, és ne szapuld azt, aki hibázott, mert népszerűtlenné válhatsz! Ennek következménye lehet, hogy valamiből kihagynak.

Hirdetés

SZOMBAT, március 23:

Marad a Hold a Szűzben, ami nő. Ez remek alkalom, hogy tápláld a testedet, bőrödet. Utóbbi csak akkor tudja a hatóanyagot hasznosítani, ha előbb letisztítod. Használj természetes bőr radírt (kristálycukor, zabpehely, őrölt kávé, stb.)! De olvass utána használat előtt! Ezek után felkenheted a tápláló pakolást. De nem csak az arcodra.

VASÁRNAP, március 24:

Csak késő este lép ki a Hold a Szűzből. Tehát ma is táplálhatod a testedet, bőrödet. Ne feledd, hogy utóbbi csak akkor tudja a hatóanyagot hasznosítani, ha előbb letisztítod. Használj természetes bőr radírt! Emellett az emésztésedre is oda kéne figyelned. Egyél több rostos, adalékmentes, tiszta ételt, gyümölcsöt, zöldséget, salátát!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 18-24.: Kezdődik az asztrológiai újév

Az asztrológiában nem január elsején, hanem a Kos havának első napján, a tavaszi napfordulóval kezdődik az újév. Idén ez március 20-ra esik, így ez a nap az asztrológiai újév kezdete. A Nap a Kos jelébe lép tehát, majd három nappal később a Mars bolygó szintén jegyet vált. Mindkét nagy bolygó más-más, de igencsak érezhető változásokat jelez...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!