KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Itt a július, és te nem tudod, hova kapj. Millió ötleted van, ami inspirál, de ez ne jelentse, hogy a párodtól elvárod, veled együtt dolgozzon! A hétfői telihold mindkettőtökre rossz hatással lesz. Ne piszkáljátok egymást, mert abból vita robban ki! Várjatok kicsit, utána könnyebb lesz megegyezni, hogy ki mit csináljon. Fogadd el, ha ő nem akarja kivenni a részét!

Szingli Kos

A július nagyszerűen indul. A hétvégéd fantasztikusan pörgősnek ígérkezik, emiatt is lesz sokkoló a hétfői teliholdas nap. Ekkor úgy érzed, képtelen vagy több fronton helyt állni. Ha túl vagy a sokkon, jöhet az újratervezés. Emellett nem sok kapacitásod jut a párkeresésre. Nem baj. Megteheted, hogy kicsi szünetet tartasz. Ráérsz később folytatni a projektet…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Te igazi békesziget vagy az őrült forgatag közepén. Olykor a kedvesed is feleslegesen pörög fel, csak te tudod ilyenkor lecsillapítani. Közben neked is szükséged lenne egy kis gyengédségre és kényeztetésre. Ha ezt nem kapod meg időben és kellő mennyiségben, akkor úgy érezheted, nem szeretnek eléggé. Különösen csütörtökön lehet ez így, amikor dupla bolygószembenállás lesz az égen.

Hirdetés

Szingli Bika

Mindenki szerencsés, aki a közeledben lehet, mert te vagy a nyugis békesziget az őrült forgatag közepén. Ez különösen hétfőn, telihold napján lesz egyértelmű. Viszont, ha ilyen kulcsfontosságú ember vagy, akkor hogy lehet, hogy nem szeretett még beléd senki? A kérdésben a "még" szóra koncentrálj! Ez segít, hogy ne sajnáld magadat, és fenn tudd tartani a bizakodást…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A hétvégi szerelmi civódás után a hétfői telihold komolyabb nézeteltérést mutat. A pénzzel kapcsolatosan különböző véleményen lehettek. Ezzel az égvilágon semmi baj nincs, nem kell mindig mindenben egyetértenetek. A lényeg, hogy őszintén vállaljátok az álláspontotokat, és törekedjetek meghallgatni a másikét is! Csak így van esély a közeledésre.

Szingli Ikrek

Imádod a szócsatákat. Hétvégén lesz ilyesmiben részed, de ne gondold, hogy a másik hozzád hasonlóan élvezi! Keresheted a társaságát, de lehet, hogy ő elzárkózik. Ez hétfőn, telihold napján kijózaníthat téged. Bocsánatot kérhetsz, de fogadd el, van olyan, amit nem lehet meg nem történtté tenni! Vond le a tanulságokat, és tudd, vele később is nehéz lenne!

Nem lesz könnyű ez a hét a párkapcsolatban, szerelemben (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Egy vidám hétvége után a hétfői telihold éket üthet közétek. Most te leszel értetlen, mert a bolygók szerint a párod reakciója indokolatlanul heves. Mintha sarokba szorítottad volna őt, holott tőled totál távol áll az ilyesmi. Közben észre kéne venned, hogyan és mivel manipulálod őt. Lehet, hogy ettől sokallt be. Keddtől jó eséllyel helyre állíthatjátok közösen a békét.

Szingli Rák

Valaki komolyan megorrolhat rád, miközben vétlennek tartod magad. Hasonlóan egy autóbalesethez, mindkét fél azt hiszi, ő minden szabályt betartott. Hétfőn a konfliktus rávilágít, te hol hibázol rendszeresen. Könnyen lehet, hogy folyton léket ütsz egy új kapcsolat csónakján. Amint rálátsz erre a játszmára, abba is hagyhatod. Tőled függ a felismerés és a változtatás is.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nagyon rád fér egy kis lazítás. Muszáj lenne ezen a hétvégén lustálkodnod. Kérd meg a szerelmedet, ne találjon ki most semmit! Ha feltöltődsz, akkor kedves, vidám társaság vagy. A hétfői telihold téged nem visel meg annyira, mint majd a csütörtöki dupla bolygó szembenállás. Jó lenne, ha nem kapnátok össze ezen a napon, mert elhúzódó lesz/lehet a békülés…

Szingli Oroszlán

Itt a nyár, s te szeretnél kimozdulni hétvégén. Lehet, hogy senki sem ér rá, ami nagyon lelombozhat téged. Legyél kreatív, és találd ki, hova mehetsz el egyedül is. Nem kell senkire sem várnod, mert nem függsz senkitől. Tudsz róla, hogy sokan épp emiatt irigyelnek téged? Minden rajtad áll. Ez is. Ne feledd, te vagy az életed rendezője! Ezt egész héten gyakorolhatod…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Jól tennéd, ha nem folynál bele a párod vitáiba. Nem kell őt megvédened. Meghallgathatod, de csak akkor adj neki tanácsot, ha kéri, ami ugyanakkor igazán nehéz lesz július első napjaiban. Lesz elég feladatod, nem kell senkiét átvenned. Ez ugyanúgy érvényes a párkapcsolatodra és a munkádra is. Ne tarts attól, hogy emiatt érzéketlenséggel vagy közömbösséggel vádol bárki!

Szingli Szűz

Július első hetében több olyan vitának leszel a szem-, és fültanúja, amibe nem szabad belefolynod. Hiába látod, hogy a feleket hogyan lehetne összebékíteni, a bolygók azt javasolják, csak akkor szólalj meg, ha erre felkérnek! "Az okos beszél, a bölcs hallgat." - legyél az utóbbi! Meglátod, ezzel a hozzáállással a saját dolgaidra is marad időd, sőt még a pihenésre is…

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed aggódik miattad, mert azt látja, hogy olyasmi miatt őrlődsz, amin nem tudsz változtatni. Ez lehet családi- és munkahelyi ügy is. Neked sokat jelent, hogy ennyire törődik veled. Könnyíthetsz a terheiden, ha kizárólag kettőtökre fókuszálsz. Ne vidd be a hálószobába a családi és/vagy munkahelyi problémákat! Legalább ott legyetek kettesben!

Szingli Mérleg

Szeretnél valakinek a mindene lenni? Ne hidd, hogy bármit vagy bárkit elmulasztottál! Abban a pillanatban belép az életedbe az illető, amikor mindketten készen álltok. Ha te már felkészültnek érzed magad, akkor azért kell türelmesnek lenned, hogy ő is felkészültté váljon a veled való találkozásra. Addig meg gyakorolhatod a mosolygást, a megingathatatlan optimizmust és bizakodást…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A kedvesed másképp láthatja a megoldást a problémáidra. Meghallgathatod őt, de csak azt teheted, ami a te stílusod. Jelezd neki kedvesen, hogy ne sértődjön meg, ha nem fogadod meg a tanácsát! Ezzel megelőzhetsz egy felesleges duzzogást. A kapcsolatotok harmóniája fontosabb annál, minthogy ilyesmin összekapjatok. Jó, ha ezt is kimondod.

Szingli Skorpió

Sokan akarnak beleszólni az életedbe, elárasztanak jó tanácsokkal, mit tegyél, hogy végre megtaláld a párodat. Nem győződ megköszönni, és emlékeztetni magadat, ez ő megoldásuk. Ezen a héten is szükséged lesz erre. Nincs veled baj, nem csinálsz semmit sem rosszul. Főleg akkor, ha nem marcangolod magadat. Ha ilyesmire vetemednél, hagyd abba azonnal!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Egy fantasztikus, szerelmes hétvége után még nehezebb lesz felvenni a munkát hétfőn. Legjobb lenne, ha szabira mehetnél. Ha mégsem, akkor a frusztrációdat ne a szerelmeden vezesd le! Ő nem tehet semmiről, és nem ő okozza a rosszkedvedet. Ha mond vagy kérdez valamit, azt ne piszkálódásnak fogd fel! Ne feledd, egy csónakban eveztek!

Szingli Nyilas

Szíved szerint szabadságra mennél. Ha teheted, egy percig se gondolkozz tovább! Ha dolgoznod kell, akkor tudd, az égi folyamatok ingerültséget mutatnak. Olyan ez, mint a kresztáblák: készülj fel az úthibákra, fekvőrendőrre, vadakra, stb. Egy kis humor sokat javíthat a helyzeten. Hallgathatsz, nézhetsz valami vicces videót. A lényeg, ha mosolyogsz, minden könnyebbé válik…

Ez is érdekelhet

Júliusi angyalhoroszkóp 2023: fontos üzenetet küld az őrangyalod a következő hónapra!

Az angyalok nagy erejű égi küldöttek, fénylények, akik védelmeznek, segítenek minket egész életünkben. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod júliusra!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Július első napjainak a hangulata a hétfői megoldásokon áll vagy bukik. Hétfőn nem csak telihold lesz, hanem egy másik bolygószembenállás is: Hold-Merkúr. Mindkettő feszültséget és vita veszélyét jelzi. Semmiképp se okoljátok egymást. Ha bármi gond támad, fogjatok össze, segítsétek, támogassátok egymást! Már csak azért is, mert egy párkapcsolatnak erről kell szólnia…

Szingli Bak

Nem sok esélyt mutatnak a bolygók az ismerkedésre. Nem vagy a legfényesebb formában egyébként sem. Persze az önbizalmaddal nincs baj, csupán az nem kedvez, hogy hajlamos vagy másokat, a körülményeket okolni és/vagy szidni. Amikor ilyen morcos a hangulatod, félnek tőled az emberek. Észre vetted már ezt? Nem kell megváltoznod, csak tudd, hogy mikor vonzóbb a kisugárzásod…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A kedvesed szeretne meglepni egy olyan programmal, ami már anno sikert hozott. Szervezkedik, titkolózik, amit te félreérthetsz. Ne kezdj el gyanakodni! Izgalmas mindaz, amit az égi folyamatok mutatnak, ugyanis lehet, hogy épp fordított a helyzet, te akarod meglepni, megtréfálni a kedvesedet. Valld be őszintén, mikor csináltál ilyesmit vagy hasonlót legutóbb?

Szingli Vízöntő

A nyár tele van meglepetésekkel. Nem véletlen, hogy sok szerelem kezdődik ebben az évszakban. Az emberek ilyenkor nyitottabbak. Kérdés, te hogyan állsz ezzel? Fontos, hogy ne hajszold magad, nem lehet vezényszóra nyitni. Szóval legyél magaddal türelmes! Egyébként meg hogy is várhatnád el másoktól, hogy türelmesek legyenek veled? Ebben is működik a kölcsönösség. Észre vetted már?

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Július arra emlékeztet titeket, itt az ideje fejest ugrani a nyár örömeibe. Mindegy, mit terveztetek július első napjaira, lehettek merészebbek és módosíthattok rajta. Ez csak akkor alakul jól, ha mindketten benne vagytok. Vagyis elengedhetetlen a folyamatos egyeztetés. Így kiküszöbölhetitek a legbanálisabb hibát: a félreértést.

Szingli Halak

Nem kell kapkodnod, nem maradtál le semmiről. A nyár még csak most kezdődik. Alapvető fontosságú, hogy ne kezdj el pánikszerűen ismerkedni! Nem lesz jó vége, ha izzadságszagú stílusban válaszolsz az üzenetekre. Ugye, tudod, hogy átmegy a görcsösség? Inkább szervezd úgy a hetet, ahogy jól esik testednek, lelkednek, szellemednek! Kulturális programokból is szemezgess!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!