KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az időjárás nem engedi, hogy elengedjétek a nyarat. Ennek örömére a hétvégén még egy utolsót strandolhattok, úszhattok, csónakázhattok, fagyizhattok. Töltődjetek fel élményekkel, mert hétfőtől várnak a kötelességek. A koncentrációt a Szűzbe lépő Merkúr segíti. Úgy tűnik, ez kedvedre való lesz, de a párod nem igazán tud lelkesedni.

Szingli Kos

Még használd ki a hétvégi kánikulát, és egy utolsót strandolj, ússz, csónakázz, fagyizz! Töltődj fel élményekkel, és jár nyitott szemmel! Más is hasonlóan kalandvágyóan él. Majd hétfőtől várnak a kötelességek. A koncentrációt a Szűzbe lépő Merkúr segíti. Úgy tűnik, te ezt is képes vagy élvezni. Ne húzzon vissza, ha a másik fél nem igazán képes ennek örülni!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A családod ügyesen eléri, hogy a hétvégén marakodjatok egymással. Nem baj, ha rájuk fogjátok, csak rendezzétek el a nézeteltéréseket! A kedvesed lefagy, amikor dühöngesz. Akkor is, ha nem miatta teszed. Fogd vissza magadat! Hétfőtől jobb napok jönnek, amit a Szűzbe lépő Merkúr "garantál", egyúttal tervezhetőséget, kiegyensúlyozottságot és ésszerűséget is hoz neked.

Szingli Bika

A hétvégédet megkeserítheti egy Merkúr-Uránusz fényszög által jelzett családi vita. Kezded azt hinni, szándékosan bosszantanak fel, hogy velük kelljen foglalkoznod, holott te szeretnél magánéletet élni. Ne dühöngj, mert elijesztesz minden érdeklődőt! Hétfőtől jobb napok jönnek. Ezt a Szűzbe lépő Merkúr "garantálja", ami kiegyensúlyozottságot hoz.

Élvezzétek ki még néhány napig az igazi nyarat (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A szerelmed tehetetlennek és tanácstalannak érzi magát, mert nem tudja, hogyan segítsen neked. Egy vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás napokra "lebéníthat" téged. Fogalmad sincs, hogy menj vagy maradj. Nem a párkapcsolatban bizonytalanodtál el, hanem a munkádban. Talán bolygód, a Merkúr segíthet, ami hétfőtől az észérveket hozza.

Szingli Ikrek

Aki nem ismer eléggé, nem értheti, mennyire fontos számodra az elért eredmények megőrzése. Egy vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás napokra "lebéníthat" téged. Fogalmad sincs, hogy menj vagy maradj. Nem a magánéletben bizonytalanodtál el, hanem a munkádban. Ezt ne oszd meg egy új emberrel, mert azt hiheti, hogy karrierista vagy!


    

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Hétvégén lubickolhatsz szó szerint is tóban, folyóban, tengerben, medencében vagy a kádban, míg átvitt értelemben a párod szeretetében. Hétfőtől a Szűzbe lépő Merkúr nemcsak a tanulásban jelent inspirációt, hanem az utazásban is. Nem kell azonnal csomagolnotok, de elkezdhetitek megtervezni a következő közös utat.

Szingli Rák

A víz dominancia miatt a hétvégén szó szerint lubickolhatsz tóban, folyóban, tengerben, medencében vagy kádban, átvitt értelemben pedig a boldogságban. Tudtad, hogy amikor elégedettség tölt el, sokkal vonzóbb vagy? Hétfőtől a Szűzbe lépő Merkúr nemcsak a tanulásban jelent inspirációt, hanem az utazásban is. Kezdd el megtervezni a következő utazást!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Előfordulhat, hogy nem értetek egyet a pároddal, hogy a hétvégén otthon kéne maradni. A bolygók szerint neked határozottan ez tenne jót. De nem vagytok összenőve, ő mehet, te maradhatsz. Hétfőn a Merkúr belép a Szűzbe, és nem hagy békén. Itt az ideje részletesen átszámolni a pénzügyeidet. Akkor is, ha ez nem annyira romantikus…

Szingli Oroszlán

Tartsd tiszteletben az érzésedet, miszerint otthon kéne maradnod a hétvégén! A bolygók szerint lemondhatsz minden programot, mert nem maradsz le semmiről és senkiről. Hétfőn a Merkúr belép a Szűzbe, és nem hagy békén. Itt az ideje részletesen átszámolni a pénzügyeidet. A Szűz jegy szó szerint ezekben a legjobb segítség: részletek és számolás.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Egész héten nyomasztott az a Nap-Szaturnusz szembenállás, ami csak vasárnap lesz egzakt, vagyis pontos, de emiatt érezhetted magad már a héten és majd a hétvégén is magányosnak. Az ilyen és hasonló túlzásoktól óv meg a hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr, ami segít, hogy tényszerűen lásd a kapcsolatotokat. Ettől helyre áll a rend a lelkedben és a fejedben.

Szingli Szűz

Sajnos a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás hatására elhagyatottnak és láthatatlannak érzed magad. Mintha a népszerűséged negatív rekordot döntene, miközben az önsajnálatod maximumot ér el. Az ilyen és ehhez hasonló túlzásoktól óv meg a hétfőn a Szűzbe lépő Merkúr, amely segít, hogy tényszerűen lásd az esélyeidet. Ettől helyre áll a béke benned és körülötted.


    

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. szeptember 7-8.: Épp annyi jó vár ránk, mint amennyi kellemetlenség

Igazából ezen a hétvégén pontosan ugyanannyi pozitív helyzetet jeleznek a bolygók, mint amennyi kelletlenséget. Most tényleg csak rajtad múlik, hogy melyiknek adsz több energiát. Természetesen az előbbit javasoljuk...

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Idő kérdése, hogy mikor üti fel a fejét a féltékenység a kapcsolatotokban. A hétvégén és a hét során is lenne okod a féltékenységre, de csak akkor, ha engedsz a bizalmatlanság démonának. Az égi folyamatok szerint ezt a leggyorsabban az őszinte beszéddel előzheted meg. Nem ciki, ha kitárod a szívedet és megosztod a bizonytalanságodat.

Szingli Mérleg

A hétvége és a hét fő témája a féltékenység. Kívülállóként elítélheted, megszólhatod mások kapcsolatát, de ha nem vagy benne, akkor nincs hozzá jogod. Emlékezz vissza, téged is megtalált már a bizalmatlanság démona! Az égi folyamatok szerint ne másokkal foglalkozz, hanem csakis önmagaddal! Építs egy új, őszinteségen alapuló kapcsolatot!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A bolygók azt szimbolizálják a hétvégére és a következő hétre, hogy pont annyi okotok lesz vitázni, mint szerelmeskedni. Vagyis dönthettek: "Háborúzol vagy szeretkezel?". Persze nem ilyen egyszerű ez, mert közben azt is mutatják a bolygók, hogy mindkettőtöknek óriási kihívás az időbeosztás menedzselése, ami nyomasztó lehet.

Szingli Skorpió

Folyamatosan van az égen diszharmonikus fényszög a hétvégén és a következő héten is. Eszerint pont annyi okod lesz vitázni, mint szerelmeskedni. Persze nem ilyen egyszerű a képlet, mert ehhez kell a másik fél is, aki a jelek szerint piros lámpát kapott. Amíg vársz rá, nézz szembe a kihívással: az időbeosztás menedzselése nyomasztóvá válhat. De ez is tanulható…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Tele vagy feszültséggel, elégedetlenséggel és sértettséggel, amelynek oka a munkahelyed, a főnököd vagy a pozícióharc. A Szűzben járó bolygók felnagyítják a kritikus pontokat, amely szerint te ki nem állhatod a szőrszálhasogató, kicsinyes embereket. A szerelmed nincs ott veled, ezért nem érti, miért csinálsz ebből ekkora ügyet. Rá ne neheztelj!


    

Szingli Nyilas

Majdnem ellehetetleníti a párkeresésedet, hogy a ronda bolygó-szembenállások szerint hétvégén és a hét során tele vagy feszültséggel, elégedetlenséggel és sértettséggel. Ennek oka a munkahelyed, a főnököd vagy a pozícióharc. A Szűzben járó bolygók felnagyítják a kritikus pontokat, amelyek szerint ki nem állhatod a szőrszálhasogató, kicsinyes embereket. Munkában és párkapcsolatban egyaránt…

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2024: a Plútó megmutatja, mi működik, és mi nem...

2024 őszén Plútó gőzborotvaként, kíméletlenül elvágja a nem működő kapcsolatokat. Szeptember 2-dikára virradóan visszalépett a Bakba, és mindenki józanul átgondolja, hogy merre tart a kapcsolata, illetve merre akar haladni a párkeresésben.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Elvárod a párodtól, hogy racionálisan érveljen, tényekkel győzzön meg, de olykor az érzelmeknek is teret kell engedni. Szinte minden napra jut olyan diszharmonikus fényszög, ami konfliktust jelez. Próbálj meg kicsit enyhíteni az elvárásaidon, és engedd meg a gyengeséget! Nem csak a párodnak, hanem önmagadnak is!

Szingli Bak

Nem vagy könnyű eset, de nem is akarsz az lenni. Elvárod a másiktól, hogy racionálisan érveljen, tényekkel győzzön meg, de olykor az érzelmeknek is teret kell engedni. Szinte minden napra jut olyan diszharmonikus fényszög, ami ebből adódó sértődést vetít előre. Amennyiben párkapcsolatot szeretnél, kicsit enyhítened kell az elvárásaidon.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Már a hétvégén, majd a hét folyamán többször is azt mutatják a bolygók, hogy túl sokat foglalkoztok másokkal. Folyton véleményezitek mások döntéseit, dolgait. Most a "Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem" effektust kéne kiküszöbölni. Beszélj magadról és a közös tervekről, amellyel haza hozod a figyelmet…

Szingli Vízöntő

Kimondottan nehéz nem másokhoz hasonlítgatnod magadat és az elért eredményeidet. Sajnos a hétvégén, majd a hét folyamán többször is azt mutatják a bolygók, hogy túl sokat foglalkozol másokkal. Most éppen a "Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem" effektust kéne kiküszöbölnöd. Írj kívánságlistát, és dédelgesd a terveidet! Ez olyan, mint amikor meglocsolod a virágaidat!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Aggodalomra adhat okot az a sok, kellemetlen fényszög, ami az égen fájdalmas civakodást szimbolizál köztetek. Az asztrológiai előrejelzésnek a fő célja, hogy felkészítsen és segítsen megelőzni a bajt. A vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás sértődésre adhat okot. Úgy védheted ki, hogy a kedvesed mondókáját nem támadásnak fogod fel…

Szingli Halak

Nem sok sikerre számíthatsz most az ismerkedés terén a bolygók szerint. Az asztrológiai előrejelzésnek a fő célja, hogy felkészítsen és segítsen megelőzni a bajt. A vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás sértődésre adhat okot. Úgy védheted ki ezt, hogy a másik megnyilvánulását nem támadásnak és/vagy kritikának fogod fel, hanem pusztán egy véleménynek, amivel vagy egyetértesz vagy nem…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!