Kos hétvégi horoszkóp

Ez egy drága karácsony lesz. Sok kiadásod volt már eddig is, ami ezen a hétvégén tovább nő. Írd le, mit szereztél be eddig, és mi kell még! Ezen kívül ne vegyél semmit! Ha fegyelmezed magad, vasárnap békében gyújthatod meg a harmadik adventi gyertyát.

Bika hétvégi horoszkóp

Csak akkor fogsz kiakadni, ha bármit vagy bárkit túl komolyan veszel. Saját érdekedben igyekezz impregnálni magadat az együgyűekkel szemben! Főzz egy jó kávét vagy teát, és hallgass karácsonyi zenét! Te is tudod, nem éri meg bosszankodni.

Ikrek hétvégi horoszkóp

Egy vasárnapi Nap-Neptunusz kellemetlen fényszög kellemetlenséget szimbolizál. Egy hozzád közelálló ember félreértés miatt "őrjöng". Te nem egészen érted a szituációt, jobb, ha nem folysz bele, és véleményt, tanácsot sem mondasz.

A horoszkóp javaslata szerint írd le, mit vásároltál, és mire van még szükség karácsonykor (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Mindennél jobban szeretnél örülni az adventnek és a jövő heti karácsonynak, de nehezen megy. A Vízöntő Hold azt javasolja, vegyél példát a gyerekekről, és aggódás helyett menj adventi vásárba vagy korcsolyázni! Ettől lesz bohókás a hétvégéd.

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Gyengédségre, figyelemre, megértésre vágysz. Ha van párod, mondd neki, mit szeretnél! És engedd, hogy most az ő ötlete, javaslata érvényesüljön! Csináljátok azt, amit ő kitalált! Cserébe az áhított gyengédséget, figyelmet és megértést fogod kapni.

Hirdetés

Szűz hétvégi horoszkóp

Karácsony közeledtével fokozódik a családon belüli elvárás és duzzogás. Egy vasárnapi Nap-Neptunusz feszült fényszög feszültséget jelez. Nem lesz könnyű dolgod, mert megvan a véleményed, amit most a béke kedvéért meg kell tartanod magadnak…

Mérleg hétvégi horoszkóp

Több diszharmonikus konstelláció lesz az égen, amelyek pontosan tükrözik azt a diszharmóniát, amit az emberek generálnak. Neked nem kell asszisztálnod ahhoz az káoszhoz, ami karácsonyt megelőzően szinte mindenkin eluralkodik.

Skorpió hétvégi horoszkóp

Két nap alatt négy feszült fényszög lesz az égen, a melyek mindenkit feszültté tehetnek. Te akkor jársz a legjobban, ha a sok teendő között szüneteket tartasz, és zenét hallgatsz, közben szellőztetsz és/vagy illatos teát iszol. Teheted mindet egyszerre…

Nyilas hétvégi horoszkóp

A Nyilasban járó Nap kap egy utálatos aspektust a Neptunusztól, amitől úgy érzed egész hétvégén, hogy mindenki utál téged. Mivel Neptunusz maga a köd, ködös az ok is. Nem tudod megfogalmazni, mi a bajod. Engedd, hogy felszálljon a köd…

Bak hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége vagy a pánikszerű kapkodásról szól, vagy a téli sportok élvezetéről. Van jogod választani. Ne feledd, hogy azzal töltöd meg ezt a két napot, amivel akarod. A kötelességek megvárnak, nem szaladnak el, ha a kikapcsolódást választod…

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd, mivel két nap alatt három rosszízű fényszög lesz az égen. Ez azt jelenti, hogy több emberrel adódhat konfliktusod. A kiváltó ok lehet az, hogy olyasmit vársz tőlük, amire nem képesek. Jól tennéd, ha ezt észrevennéd.

Halak hétvégi horoszkóp

Nem baj, hogy hideg az idő elvégre tél van. Ha melegen és rétegesen öltözöl, akkor nem fogsz megfázni. Jót tenne neked, ha kimozdulnál otthonról a hétvégén. Főleg, ha havas helyre tudnál menni, ahonnan feltöltődve, mosolyogva, kicserélve térsz haza.

Ez is érdekelhet

Ez a személyes éved következik 2024-ben

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!