Kos hétvégi horoszkóp

Ez egy vizes hétvégének ígérkezik. Nemcsak eső várható, hanem könnyekre is számítanod kell. Rád nem jellemző a meghatódás, az elgyengülés, pedig most megengedhetnéd magadnak. Próbáld ki! Nem ciki, ha vannak érzéseid…

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Egy kellemetlen fényszög szerint kellemetlen konfliktus adódhat szombaton. Ha ezt sikerül elkerülnöd, vasárnapra helyre áll a harmónia. Könnyű dolgod lesz, ha a béke fenntartásának célját nem téveszted szem elől.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Jó hatással van rád a szombatra virradó újhold a Vízöntőben. Új szempontból nézel rá régi ügyekre, fokozatosan az egyre távolabbi jövőbe nézel. Ez a hétvége alkalmas ilyesmire, de közben élvezned kell a jelent is…

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Érzelmes hétvégét jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Jól teszed, ha az optimizmusodat erősíted ezen a hétvégén. Képzelj el egy hatalmas vezérlő pultot, amelyen nagyon sok gomb van! Ezen az optimizmus gombot húzd fel a maximumra! Innentől mindent jobb fényben, derűsebben látsz…

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Szombaton semmilyen vitába ne bonyolódj bele! Ha ez sikerül, engedélyezz magadnak egy kis lazítást. A Halak Hold szerint a víz ereje feltölt. Épp ezért menj fürdőbe, vagy csinálj egy illatos kádfürdőt! Használhatsz illóolajokat, virágszirmokat…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Február a Valentin-nap miatt a szerelem hónapja. Ha van párod, akár ezen a hétvégén elkezdhetitek az ünneplést. A legjobb, ha kényeztetitek egymást. Ha nincs még társad, legyél éber és nyitott, mert ott járhat a közeledben!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a kínai horoszkóp szerint

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. 4 csillagjegyre csodás év vár, és kedvező fordulatot vesz az életük. Ők lesznek idén a legszerencsésebbek. Kínai szerencsehoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége meglepetést tartogat. Kérdés, mennyire szereted a meglepetéseket? Persze nem mindegy, ki akar meglepni, illetve, ez ajándék lesz, vagy már megint a sors teszteli a rugalmasságodat. Legyél kíváncsi, és élvezni fogod!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

Egy szombati Merkúr-Jupiter diszharmonikus fényszög nyomasztóan hat rád szombaton, de ennek szerencsére vasárnapra már nyoma sem lesz. Tanácsos vizes programot szervezned: testedre és lelkedre is jó hatással lesz a víz…

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Jó, ha tudod, hogy a szombatod még nem, de a vasárnapod már harmonikusnak ígérkezik. Érdemes családi programot szervezned a hét utolsó napjára. Nem kell ehhez semmilyen ürügy, mint születésnap, névnap, évforduló., stb.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Nem kell egész hétvégén a pénzt számolnod, de jusson időd a pénzügyeid átgondolására! A bolygók segítenek, hogy az aggodalmat felváltsa a derűlátás. Maga a derűsen szó azt jelenti, hogy jobb fényben látod a jelent és a jövőt.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Egy szombati Merkúr-Jupiter feszült fényszög szerint nem értik, hogy mit mondasz. Beszélj lassabban, vagy ne szombaton akard elmondani a mondandódat! Vasárnap már múlik a feszültség és a félreértés esélye is. Ennek tudatában dönts!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

Még a heti fáradtsággal küzdesz szombaton. Pihenned kell, ha nem akarsz lebetegedni. A vasárnap lesz a te napod. Kicsit elmerengsz, bambulsz. Ez most is jól esik. Tudod, hogy ilyenkor valójában meditálsz?

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!