Kos hétvégi horoszkóp

A bolygók azt tanácsolják, mozdulj ki otthonról ezen a hétvégén! Azt is tanácsolják, hogy ingyenes programot válassz! Léket üthet a pénztárcádon ugyanis most a horribilis útiköltség vagy belépőjegy. Keress és találsz pénztárcabarát programot!

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Elronthatja az egész hétvégédet, ha folyton a munkahelyi gondokon agyalsz. Sajnos egy szombati Merkúr-Uránusz feszült fényszög hajlamosít ilyesmire. A megoldás az lehet, hogy lekötöd a kapacitásodat rendrakással, családi és/vagy baráti összejövetellel.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Ez a te hétvégéd lesz, ha nem hagyod, hogy a jövő miatti aggodalom kösse le az agyadat. Amennyiben még nem látod a megoldást, tereld el a figyelmedet! A legjobb, ha kimész a szabadba, és kiszellőzteted a fejedet, a tüdődet. Emellett a szellemi táplálék is jót tesz neked.

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Ezen a hétvégén érdemes a pozitív dolgokra figyelni (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén két előnyös, egy semleges és három diszharmonikus fényszög lesz az égen. Te lehetsz most a mérlegnyelve, vagyis tőled függ, mire fókuszálsz. Figyeld meg magadat, és csípd el, amikor elégedetlenkedni vagy pánikolni kezdesz!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Mindenki veled akar találkozni. Ez a népszerűség jól esik, de komoly logisztikai szervezést igényel. Te jó vagy ebben, de csak akkor, ha szabad kezet kapsz. Ha ügyes vagy, képes leszel úgy alakítani, hogy te döntsd el a sorrendet.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Bolygód, a Merkúr szombaton diszharmonikus, vasárnap harmonikus fényszöget kap. Ennek ellenére a szombat se lesz esélytelen. Mindkét napon érezheted jól magad a bőrödben, ha úgy döntesz. Minden a szándékodon múlik. Ez alapvetően jó hír, nem igaz?

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Az öt Vízöntő bolygónak köszönhetően elemedben leszel egész hétvégén. Természetesen lesznek döccenők, de most valójában ennek az a célja, hogy ne unatkozz. Mi lenne, ha mindezt szem előtt tartanád és így töltenéd a hétvégét?

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

A közeledben valaki bajba kerül. Lehet, hogy szól, lehet, hogy nem. Mindenesetre az égi folyamatok azt javasolják, meggondoltan folyj bele az ügybe! Ellentmondásos konstellációk óvatosságra intenek…

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Hiába van hétvége, ébernek kell maradnod. Olyan információkat kaphatsz, amelyek fontosak lesznek hamarosan. Nehezítheti a dolgodat, hogy olyan embertől jön a hír, akit nem kedvelsz. Pletykásnak, felszínesnek, kiszámíthatatlannak tartod őt.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Számolj! Két harmonikus, egy semleges és három diszharmonikus fényszög lesz az égen ezen a hétvégén, ami valójában kiegyenlített. További jó hír, hogy egyik diszharmonikus fényszög sem érint téged kellemetlenül. Tehát jó eséllyel jó hétvégéd lesz…

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Elszomorít, hogy épp az egyik rokonod fogalmaz meg olyan kritikát, ami miatt megbántódhatnál. A saját érdekedben ne tedd! Egy szombati Merkúr-Uránusz fényszög próbára tesz. Észnél kell lenned, ha kellemes hétvégét akarsz.

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

Szombaton és vasárnap is lesz az égen feszült fényszög, amelyek szerint szó szerint feszültté válhatsz. A bolygók járása alapján most a családod a feszültség legfőbb forrása. Ha sikerül elnézőnek lenned velük, azzal mindenki jól jár…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!