Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Jupiter ma belép a Kos jegyébe, és ezzel kezdetét veszi egy új, nagyon szerencsés periódus. Lehetséges, hogy elsőre nem nyilvánvaló neked, de ma történik valami, ami később nagy befolyással lesz az életedre.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sokaknak ez a hét utolsó munkanapja. Ha te is a szerencsések közé tartozol, akkor már tényleg csak pár óra, és végre az otthonra, a karácsonyra fókuszálhatsz. Még egy kicsit legyél kitartó - a bolygók segítenek benne, sok energiát adnak.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minden tervednek keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánj csínján a nagy tervekkel, meg a pároddal is. A változás egyébként jót is hozhat. Elképzelhető, hogy a karácsonyi terveket is érinti!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 20. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napra legjobb lenne, ha legalább egy fél nap szabadnapot kivennél. Rengeteg az elintéznivalód az ünnepeket illetően is, amit képtelenség munka mellett megoldani. Ha a főnökeid ezt nem engedik, akkor nagyon elúszhatsz egyikkel, vagy másikkal.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a figyelem középpontjába kerülhetsz a munkahelyeden. Ha jól dolgoztál, ha kitettél magadért, akkor inkább pozitív értelemben. Talán a főnök tart évértékelést, és a többiek előtt is megdicsérik, kiemelik a munkádat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnod, amiből pedig legszívesebben kimaradnál. Mégsem foglalhatod ma el a távoli megfigyelő kényelmes pozícióját. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményedet sem rejtheted véka alá.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A hangulatod elég jó, és ezért elnézőbb lehetsz azokkal, akik pedig megpróbálnak keresztbe tenni neked. Az igazság az, hogy éppen ezzel hozhatod őket meglehetősen zavarba. Annyira, hogy még az ötleteidet is meghallgatják, sőt, alkalmazzák is. Mosolyogj!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma felesleges plusz energiákat pocsékolnod a munkahelyeden. Ha valamibe nagy lelkesedéssel és energiákkal belekezdesz, kiderülhet róla, hogy teljesen felesleges volt az erőlködésed. Inkább csak azzal foglalkozz, amivel nagyon muszáj.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozz egy bizonyos, az otthonodat érintő kérdésben. De az is, hogy meghalld az ellenvéleményeket és a módosító javaslatokat is. Ha kész vagy a kompromisszumra, jó megoldást találhatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Jupiter a Kos jegyébe lép, és a tűz erejét ébreszti fel bennünk

A Jupiter 2022 december 20 és 2023 május 15 között jár a Kos jelében. A Jupiter bármit érint, azt felnagyítja, felerősíti. A Jupiter tüzes bolygó. A Kos tüzes jegy. Vagyis a tűz hatványozódik bennünk és körülöttünk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Végre kezd világosság gyúlni a lelkedben: optimistább vagy, és ezért a kisugárzásod is ennek megfelelően megváltozik. Úgy is mondhatjuk: most kezded reálisan látni a dolgokat. Ahogy a karácsony felé haladunk, a lelked is új erőre kap.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy régen látott barát látogatására számíthatsz a mai napon. Felvidít, sőt fel is villanyozhat ez a találkozás. Egy közös programot is megbeszélhettek a közeljövőre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Végre jobb a hangulatod, és bár már nagyon a teljesítőképességed határán vagy, mégis képes vagy türelemmel, sőt, humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a végére érsz, és ma a szerencse is melléd áll az anyagiakban.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!