Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Merkúr már a Kos jelében jár, ami nagyon kedvez neked. Most nagyon ügyesen tudod érvényesíteni az akaratodat, és jó döntéseket hozol. A következő pár hétben érdemes elővenni és leporolni a régi, meg nem valósított terveket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy az elmúlt napokban kissé borús volt a hangulatod, de ez talán elsősorban a külső tényezőknek volt köszönhető. Ma azonban változhat a helyzet. Minden arra mutat ugyanis, hogy ma kisüt rád a nap minden értelemben. A Halak jegyébe lép este a Vénusz és garantálja a békét.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden feltárul előtted egy új lehetőség, de nem biztos, hogy élni is akarsz vele. Talán egy megérzés arra figyelmeztet, hogy még nincs itt az ideje a döntésnek. Ha ezt érzed, valóban ne tégy semmit. Csakis akkor lépj, ha azt érzed, itt van az ideje.

Ikrek havi horoszkóp

Kedden már a Halak jegyében jár a Vénusz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Néhány személlyel kapcsolatban annak úgy érzed, van néhány tisztázni valótok, és talán ma meg is nyílik a lehetősége, hogy lépéseket tegyél ez irányban. Igyekezz megadni a módját a dolgoknak, de túlzásokba azért ne ess. Ma este a Halak jegyébe lép a Vénusz, és szerencsét hoz neked.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki olyat mond, vagy tesz, amelytől kellemetlenül érzed magadat. Legyen ez igazságtalan kritika, vagy sértés, igyekezz minél kevésbé látható módon tudomást venni róla. Hidd el, egy provokációt azzal lehet a legjobban kivédeni, ha figyelmen kívül hagyod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy helyzetet rosszul ítéltél meg a közelmúltban, és most talán emiatt kellemetlenül érzed magadat. Nem a gyengeség jele azonban, ha valaki képes változtatni a véleményén, ha a sors úgy hozza. Vond le a tanulságokat, és lépj tovább.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 11-17.: Rövid hét sok feladattal

Egyrészt nagyszerű a háromnapos hosszú hétvége, másrészt a sok feladatot négy napba kell besűríteni. Utóbbi szinte biztosan feszültséget okoz, ha kapkodsz és nem tervezel meg mindent előre. Nincs okod aggódni, ha megvagy a munkával, csodaszép ünnepi hétvégre vár rád.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden egy korábban még megoldhatatlannak tűnő problémára találhatsz megoldást és ettől talán megváltozik néhány prioritás is az életedben. Belekezdhetsz valami újba, vagy lemondhatsz valamiről, ami már nem szolgálja az érdekeidet, vagy károsnak ítélsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy ma önzőnek tűnsz valaki szemében, de vállald ezt most fel. Van, hogy nemet kell mondani. Most ugyanis saját magaddal kell törődnöd, mert ha az energiáidat elpazarolod, végül hosszú távon bajba kerülhetsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden picit feledékeny lehetsz, nehezen fókuszálsz. Ha nem is használsz naptárt, ma akkor is érdemes magadnál tartanod egy listát arról, mi a teendőd, milyen fontos dolgokat kell elintézned, mert bizony még ígyis könnyen lemarad valami.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma egy útkereszteződéshez érkezhetsz, amikor el kell döntened, merre indulj tovább. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor automatikusan a jó irányt választod. Utólag a racionális érvek is ezt fogják alátámasztani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden nem lesz könnyű dolgod, hiszen fontos feladattal vagy elmaradva és erre egyre kevesebb időd maradt. Attól pedig, hogy sürget az idő, egyre csak növekedik rajtad a nyomás. Légy gyakorlatias, zárj ki most mindent!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Vénusz, a kis szerencse bolygója már tegnap este a jegyedbe lépett, és mindent elrendez körülötted. Nagyon ügyesen ellavírozol bármilyen megoldandó feladattal is találod szembe magad, és most a véletlen is a kezedre játszik. Ez már ma is megvalósulhat valamiben, talán a pénzügyekben.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!