Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jobb, ha szombaton nem akarsz mindent problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz nálad. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezedre eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheted az időt. Keresd meg egy barátodat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy baráti kapcsolatod különösen foglalkoztat szombaton. Igen fontossá vált valaki az életedben, és talán többet is jelent neked már érzelmileg, mint puszta barát. Az otthonodban is változásokat tervezel, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem szereted a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent neked kell személyesen megoldani. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredsz bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot adsz.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 18. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne feledd, hogy a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran állj elő azzal szombaton, ami téged bánt, és azért se sértődj meg, ha a másik ugyanezt teszi. Ez az első lépés, ha javítani szeretnétek a kapcsolaton.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma csak az élvezeteknek szeretnél élni. Sajnos, ennek még nincs itt az ideje. Legalábbis nem kora délelőtt. Rengeteg a teendőd, és csak, ha azt elvégezted, lesz módod a szórakozásra. Na de akkor jogosan érzed azt, hogy megérdemled!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy csomó elképzelésedet megvalósíthatod szombaton, mert sokan vannak, akik a segítségedre is állnak ebben. Jól teszed hát, ha a mai napra időzítesz egypár kényes, vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet a válladról.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma igen beszélgetős napod lesz. Szívesen és sokat beszélsz, és a mondandódat nem felejted el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tudsz csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálod rájuk, bármiről is van szó.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma nagyon hangulatembernek bizonyulhatsz, folyton elsodor magával a pillanat érzése. Ez nem baj, csak igyekezz olyan társaságot választani, ahol a jókedv a valószínűbb. Kerüld az örök pesszimistákat!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szokásosnál is harciasabb kedvedben vagy szombaton: még önmagaddal is meghasonlottságban vagy. Ezt persze legegyszerűbb a külvilágon, leginkább pedig a társadon kiélni. Ha veszekedésbe bonyolódsz, gondolj arra, hogy a saját árnyékoddal vitázol.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja március 18-19.: a tavasz új energiákat hoz az életünkbe

Ezen a hétvégén jönnek a meleget hozó szentek (Sándor, József, Benedek), és velük érkezik a tavasz. Igazán szép hétvégére számíthatunk Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyél türelmes: nem biztos, de lehetséges, hogy már a mai napon teljesedik egy vágyad, vagy bizonyosságot szerzel valamilyen terveddel kapcsolatban. Az is elképzelhető, hogy olyan baráti tanácsot kapsz, ami elősegíti a sikert.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vidáman ébredsz, és úgy érezheted, hogy tombol benned az energia. Jól teszed, ha ezt az erőt valamilyen sportba fekteted. A fizikai erőnlét a szellemi frissüléshez is hozzájárul. De persze az is jó, ha valamilyen jó kis mulatságban vezeted le!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottságod, derűs jókedved. Minden okod megvan arra, hogy rózsaszínűbben lásd a világot. Ha a jelenlegi helyzeted, főleg anyagilag, nem is kielégítő, a mai napon megpillanthatod a fényt az alagút végén.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!