Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nyilván jó lenne, de nem lehet minden nap frenetikus, a mai nap például valószínűleg unalmas munkával telik majd. Jó lenne, ha ennek is meglátnád az előnyét: például hogy ezek a "nem szeretem" munkák nem fognak többet gyötörni gondolatban.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Sajnos ma könnyen lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely meghaladja a tudásszintedet, vagy nincs benne elegendő gyakorlatod. Ha így van, igyekezz még időben segítséget kérni valakitől, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy egyedül maradtál egy problémával.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn döntéshelyzetbe kerülsz, nevezhetjük kutyaszorítónak is. Kiderülhet, hogy egy terved sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, nagyobb költséggel járhat, mint tervezted, úgyhogy fel van adva a lecke számodra. Kihátrálsz, vagy mész tovább?

Ikrek havi horoszkóp

Október 2-án kitartást igénylő feladataink lesznek

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn ha nem koncentrálsz eléggé, akkor valaki véletlenül eltereli a figyelmedet egy fontos feladatodról és ennek akár még következményei is lehetnek rád nézve. Fókuszálj ma a lényegre és a többit zárd ki, amennyire csak tudod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Elképzelhető, hogy ma olyan hírt kapsz, ami alaposan átütemezi körülötted a dolgokat. Ne feledd, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Az hiba lenne, ha túlságosan is beleéled magadat a dologba, és messzemenő következtetéseket vonnál le, mert még minden képlékeny.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha valami újba vágjuk a fejszénket, akkor teljesen természetes érzés, hogy van bennünk egy kis bizonytalanság, félsz, hogy valamit esetleg már az elején elrontunk. Nem árt hát, ha valaki ebben a szakaszban fogja a kezünket és segít a helyes úton maradni. Kérj ma te is segítséget!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja.: szerencsés bolygóállásokkal veszi kezdetét az október...

Nem lesz okunk panaszra a hétvégén, két szuper fényszög és vasárnap már a Bika Hold is abban segít minket, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn kétszeresen is igaz lesz a mondás, hogy aki sokat markol, keveset fog! Tervezz be ma kevesebb dolgot és haladj többet! Ha egyszerre egyszerre túl sok mindet szeretnél vinni és túlterheled magad, akkor annak könnyen lehet az a következménye, hogy szétszóródik a figyelmed.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem ígérkezik könnyű napnak ez a hétfő. Olyan terved lehet, amihez az előkészület több időbe és pénzbe kerül, mint maga a konkrét munka. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy legjobb lenne hagyni az egészet. Ne feledd azonban, hogy máskor sem lesz könnyebb a dolog!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nehezen haladsz egy tervvel, és felmerül benned, minek ezt az egészet erőltetni. Légy egy picit még kitartó! Rövidesen olyan szerencsés hatások érnek, amik átlendítenek a holtponton, és egy segítőd is lesz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn inkább legyél nagyon óvatos! Elég egy rosszkor tett megjegyzés, máris hátat fordítanak még azok a kollégáid is, akik eddig szívesen támogattak. Ügyelj jobban arra, mikor, kinek és mit mondasz, ha nem akarsz nagyobb bajt.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma minden humorérzékedre szükséged lehet, ha túl akarod lendíteni magad egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magadra veszed a dolgokat, annál jobban belegabalyodsz ugyanis. Nézd mindennek a vicces oldalát!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn nagyon erős megérzések segítenek. És az is jó érzéssel tölt el, ha elvégezhetsz egy olyan munkát, ami már réges régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen voltál belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélted.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!