Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma végre felhagysz a morgolódó magatartással, és végre derűsebb szemmel nézed a környezetedet. Így, hogy a lelkét kissé megnyugodni érzed, már nem aggasztanak az utóbbi idők változásai. Végre látod már a jót is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma fontos, hogy tartsd magát a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban indulj el, semmint, hogy elkéss. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha pedig randiról, akkor főleg!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ne a szokásos gondolataidon rágódj folyton! Ezzel szinte bezárod magad egy önkéntes rabságba. Szakadj ki a megszokott környezetedből, sétálj, keresd a természetet, nyisd ki a szívedet! Inkább a belső sugallataidra hallgass.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Furcsa viselkedéseddel gyanút keltesz a másikban. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készítesz elő valamilyen kellemes meglepetést. Ám, ha nem akarod, hogy nyomozzon utánad, inkább, legalább részben fedd fel előtte a titkaidat!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 5. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Tele vagy életkedvvel, tetterővel és segítőkészséggel, hiszen ma este telihold lesz az Oroszlánban. Sajnos azonban ma erre senki nem tart igényt. Ha nem akarod, hogy az a sok energia, szinte szétfeszítsen, foglald el magad valamilyen fizikai tevékenységgel!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem kellene otthon is úgy viselkedned, mintha egy őrmester lennél! Ha folyton parancsokat osztogatsz, és megsértődsz, ha a családtagjaid nem az elvárásainak megfelelően viselkednek, akkor te robbantod ki a veszekedést vasárnap.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap is te hozol békét mások életébe, és még jól is eshet a lelkednek. Módodban áll, hogy ellenségeket kibékíts, hogy fájó lelkeket begyógyíts. De csak addig szólj bele mások életébe, amíg erre kifejezetten megkérnek.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A reggel ugyan még döcögősen indul, talán még jól fel is bosszantod magad valamin. Ám hamarosan jobbra fordul a sorsod, és a délután már virágos jókedved lesz. Csak felejts el mindent gyorsan, ami bántó! Ne cipeld magaddal!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szerelmi életedben ma alapvető változás állhat be, ha te is kész vagy rá. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy csak frusztrációként éled meg az egészet. A szerelemről azonban nem beszélni kell, hanem átélni. Nyisd ki a szíved!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ha merev vagy, eltörhetsz! - erre figyelmeztet a Nap és Merkúr kvadrát Uránusz

Nem tréfálnak a bolygók, amikor azt mondják, hogy ha merev vagy, eltörhetsz. Ugyanis fix jegyekben járó bolygók között lesz februárban kétszer is nehéz fényszög: 4-én Nap és Uránusz, 21-én Merkúr és Uránusz között lesz kvadrát.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Eddig azt hitted, hogy végtelen kitartással és türelemmel rendelkezel. Vasárnap rá kell ébredned, hogy sajnos ez nincs így: még téged is ki lehet hozni a sodrodból. Nem is baj. Csak aztán a végén nevetni is tudj. Azzal minden feszültséget feloldhatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehetsz mostanában, ráadásul a munkahelyeden is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt te vagy az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődj ebben!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A megérzéseid nem csalnak: viharfelhőket érzel gyülekezni az otthonodban, de egyetlen szavaddal képes vagy megelőzni a bajt. Ha már rájöttél, hogy ki a megbántott, akkor lepd őt meg valami kis kedvességgel, jó szóval!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold idején

Február 5-én telihold lesz az Oroszlán jegyében. A Hold itt a Nap uralta jegyben jár, így a kreativitás és az örömök tüzes energiákat kapnak. Az Oroszlán telihold arra sarkall, hogy ledöntsd a falakat, amik akadályoznak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!