Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken már kissé máshol járhatnak a gondolataid, mint amivel a napodat töltöd, talán a hétvége körül cirkulálnak, s ez ahhoz is vezethet, hogy a legkülönbözőbb hibákat véted nap közben. Csökkentheted ezek mennyiségét, ha átszervezed a programodat, és előre veszed a fontos ügyeket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Néha olyan tulajdonságokkal ruházol fel embereket, amik nincsenek meg bennük. Ma is egy ilyen csalódás lesz osztályrészed, amikor valakiről, akiről azt hitted, lehet bízni benne egy ügyben, kiderül, hogy egy szavát sem szabad elhinni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha valamit tökéletesen és hiba nélkül szeretnél elvégezni, akkor nem lehet csak úgy nekiállni tervezés nélkül. Te most valami olyan fontos dologra készülsz, ahol az eredmény nagyon lényeges számodra, így alaposan gondolj át mindent!

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki nap kedvezően alakul (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken fontos tényezőkre döbbenhetsz rá egy kapcsolatodban. Az utóbbi időben jelentősen megváltozott a viszonyotok, és most azt is megérted, hogy miért. Talán itt az ideje minderről az illetővel szóban is beszélni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bármit is gondolsz te magad néha, vagy bármit is mondanak bizonyos rosszindulatú ismerősök, csakis gratulálni lehet ahhoz, amit magad körül létrehoztál az elmúlt időszakban. És ez még csak a kezdet. A sikerszéria folytatódik.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken valamivel elakadhatsz, vagy jelentős késéssel kell számolnod egy ügyben. Ha azt látod, hogy előre nem vezet most út, igyekezz alternatív megoldásokat keresni. A rugalmasság most az, ami a leghatékonyabb tulajdonságod lehet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

7 tanács a Skorpió havára, hogy felszabadítsd gyógyító energiáidat

Október 23-án kezdetét vette a Skorpió hava, ami nagy lehetőségeket kínál arra, hogy felszabadítsd a benned rejlő gyógyító erőt, rejtett energiaforrásokat.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken minden szempontból csúcsformában leszel, még akkor is, ha ezt a nap folyamán nem mindig érzed így. Te most csodákra vagy képes és ha ez a tudat vezérel, képes is leszel véghezvinni ezeket.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma beérik egy munkád, vagy régebbi befektetésed gyümölcse és megjöhet végre számodra a siker egy régi projekteddel kapcsolatban. Légy büszke arra, amit elértél és ne titkold el a környezeted elől. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, azok adnak elég erőt.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kicsit vissza kellene fognod magad, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődsz, és ráadásul még a népszerűségedet is elveszted, ha sokat vitázol a munkahelyeden. Legyél pénteken is mindenkivel türelmesebb!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Bőség és a Szerencse angyala vigyáz ránk október 24. és 28. között

Veuliah, a bőség angyala az október 24. és 28. közötti időszak, és ebben a periódusban születettek őrangyala. Veuliah a Skorpió csillagjegyet képviseli, uralkodó bolygói a Nap és a Jupiter.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken valaki a segítségedet kéri, vagy támogatásra van szüksége és hozzád fordul. Ha megteszed, amit kér, azzal nem csak rajta, hanem magadon is segítesz, hiszen remek érzés adni, segíteni az embereknek. Ne lepődj meg azonban, ha mindez most sokkal több idődet veszi el, mint ahogyan tervezed.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehetsz mostanában, ráadásul a munkahelyeden is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt te vagy az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődj ebben!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Elsimíthatsz egy családi konfliktust, ha kellő diplomáciai érzékkel állsz hozzá. Nagy tapasztalatod és empatikus képességed segíthet abban, hogy átlásd a szövevényes ügyet. A család összetartása és a szeretet a legfontosabb.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!