Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek a számodra. A baj csak az, hogyha mindent akarsz egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhatsz. Helyezd előtérbe a legjobb lehetőséget!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Izzó, vehemens lehetsz pénteken. Sajnos nem mindenki viseli el, ha ilyen módon viselkedsz. De aki pont ilyennek imád, azt becsüld meg nagyon! Abból a kapcsolatból még lehet valami!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagy örömödet mindenképpen meg szeretnéd osztani valakivel pénteken. Azért gondold meg jól, kinek dicsekszel. Vannak ugyanis irigykedők a környezetedben. Még olyan is, akiről talán nem is gondolnád, hogy az. Természetesen ne a társadra gondolj.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 6. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma megperzselhet a szerelem tüze. Még azok is úgy érezhetik, hogy nem férnek a bőrükbe, akik régi, megállapodott és biztonságos kapcsolatban élnek. Pedig jobb lenne, ha beférnél, mert a te számára fontos az állandóság, az érzelmi biztonság.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha változtatni akarsz a párkapcsolatodon, az csak úgy fog menni, ha magadon kezded. Amíg a párodat akarod átformálni, azt fogod tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll neked. Mihelyst magadat formálod, a társad is változni fog.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most nem az számít, hogy igazad van-e, hanem hogy megéri-ez a harcot az adott konfliktus. Ez jusson eszedbe, mielőtt nekiállnál megvitatni valamit valakivel teljesen feleslegesen. Csak a lényegi dolgokra koncentrálj pénteken.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az életedben. Nehéz ma még jó döntést hoznod, beszélj, hagyd mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Fontos az őszinteség a párkapcsolatban, de az is, hogy ha már feltárulkozol, akkor legyél kedves is. És hát valóban létezik a kegyes hazugság fogalma is. Nem érdemes minden vizet felkavarni. Van, ami jobb, ha homályban marad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Párkapcsolatodban meghittségre és szeretettel teli melegségre számíthatsz a mai napon. Nem is ezen a téren adódnak gondjaid. Viszont, ami a munkahelyi problémákat illeti, arra is megoldási javaslattal szolgálhat a párod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Számmisztika 2023: ezt jelzik a számok az új évre

A számmisztikát az asztrológia kistestvéreként tartják számon. Segítségével is belepillanthatunk picit a jövőbe. Ebben a cikkben éppen ezt tettük. Nézzük, vajon mit jeleznek a számok 2023-ra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy régóta tervezett beszélgetésre keríthetsz ma sort. Ugyan nem úgy zajlik minden, mint ahogy azt eredetileg eltervezted, de még így is nagyon szerencsés végkifejletre számíthatsz. Egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szinte minden akadályt könnyedén le tudsz győzni ma. Persze, csak akkor, ha a jövőt építed és nem a múlton keseregsz. A korábbi félreértések tisztázására ugyanis alkalmatlan ez a nap, s ha nagyon erőlteted az ilyen beszélgetéseket, a végén te érzed majd kellemetlenül magad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet pénteken. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősöddel történhet ma. Ne bújj ki a találkozás alól, a végén kedvedre lehet.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!