Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A telihold előtti napon már érezhető a feszültség. Viszont nemcsak konfliktusokat, hanem erős felismeréseket is hozhat ez a nap. Jól teszed, ha esélyt adsz ennek nagy beszélgetésekkel bizalmas barátokkal.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma egy olyan hír juthat a füledbe, melyre felkapod a fejed. De hogy ez az igazság, vagy csak egy rosszindulatú pletyka, azt elsőre nehezen tudod eldönteni. Mielőtt elfogadnád ténynek a hallottakat, nézz utána a valóságtartalmának, ne hagyd magad félrevezetni és kellemetlen helyzetbe hozni!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

A szombati napon erős sugallataink lesznek (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton bizonytalan helyzet alakulhat ki körülötted. Talán furcsa hírt kapsz, amit nem tudsz hová tenni, talán nem is hihető teljesen ez az egész. Valószínűleg egy közeli barátodat érinti a dolog. Vigasztald meg, segíts neki!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma csak a nagy képet nézd és ne az apró részletekkel törődj, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, melyet magad körül működtetsz. Minden rendben van, csak ne hagyd, hogy egy apróság elrontsa a kedved.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha visszagondolsz, akárcsak a közelmúltra, láthatod, hogy olyan dolgokat is el tudtál érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartottál. Kezeld megfelelően ezeket a sikereket, legyél büszke és magabiztos. Ma ezzel kapcsolatban lehetnek jó felismeréseid.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton megnehezíti a döntést, vagy a véleményed kialakítását egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan egymástól különböző dolgokat hallasz ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. Miután nyilvánvalóan nem lehet mindenkinek igaza, hallgass a józan eszedre!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma igazán nagyon formában leszel, szinte szárnyalnak a gondolataid és olyan dolgokat is megláthatsz, megérthetsz magad körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ne lepődj meg hát, ha ma hirtelen választ találsz egy régóta függőben lévő kérdésre.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Június 4.: a tízmilliószoros teremtő nap és Nyilas telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz

Június 4 különleges nap, amikor a teremtő energiák sokszorosan megnyilvánulnak - akár tízmilliószoros erővel is. Ez ugyanis az év második tízmilliószoros napja, amikor a Nyilas telihold gyógyító hatása is érvényesül.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jó napod lesz, de a holnapi telihold már ma is érezteti a hatását. A párkapcsolatodat most kettősség jellemzi: szeretitek egymást, de a birtoklásvágy, a féltékenység, vagy hatalmi kérdések okoznak gondokat…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Néha szükség van arra, hogy a szeretteidnek, barátaidnak egyértelmű jelzéseket adj, és tudasd velük, mennyire fontosak neked, mennyire szeretnek téged. Ma ne feledkezz meg erről, mert van a közeledben valaki, akinek most nagy szüksége van erre az egyértelmű pozitív visszajelzésre.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te kifejezetten visszafogott típus vagy, s nehezedre esik kifejezni az érzelmeidet, mert félsz kiadni önmagad. Törd át ezt ma magadban és legyél mindenkivel kedves. Mosolyogj és meglátod, mindenki azonnal visszamosolyog rád.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton minden érzéked valahogy kiélesedik, az ízek, a az illatok erőteljesebbek, és az érzelmeidet is sokkal intenzívebben éled meg, mint ahogyan azt megszoktad. Szép és intenzív élmények érnek, érdemes ma elmenni színházba, kiállításra, vagy elkezdeni egy új könyvet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Azt tapasztalhatod ma, hogy szinte mindenki a te társaságodat keresi, ami hízelgő, de megterhelő is lehet. Nyugodtan állítsd le őket picit, és húzódj hátra, ha neked viszont inkább az esik jól. A hétvége arra való, hogy pihenj.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2023: nagyszerűen indul a nyár

Nemcsak a forróság köszönt be az első nyári hónapban, hanem különleges meglepetéseket is tartogatnak a bolygók. Vajon mi mindenre számíthatnak a jegyek júniusban? Kiderül a horoszkópból.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!