Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán nehezedre eshet eldönteni, miként egyensúlyozz a biztonság és a kockázatvállalás között, főleg akkor, amikor valaki egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlattal keres meg. Elmondva minden szép és jó, sőt, gyönyörű, de mi rejtőzik mögötte? Jó lesz, ha előbb alaposan utána nézel!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagylelkű és segítőkész ember vagy, de azért kellően racionális is. Általában ismered a határaidat és azt is jól ismered fel, mikor kell valakitől távol tartani magadat. Szerdán azonban nem biztos, hogy jól működik az antennád, így ügyelj jobban arra, hogy kit tisztelsz meg a bizalmaddal, vagy kinek állsz a rendelkezésére

Bika havi horoszkóp

Hirdetés
Napi horoszkóp 2023. március 22. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán bizony provokáció áldozata lehetsz! Valaki tesztelni fogja, mennyire vagy ura az érzelmeidnek, amikor olyat mond, vagy tesz, amivel megpróbál kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ne ugorj be neki! Ne reagálj az agresszióra, hanem tégy úgy, mintha ez az egész téged nem is érdekelne.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma igyekezz fegyelmezetten hozzáállni a dolgokhoz. Nem engedheted meg ugyanis magadnak, hogy szétszórt legyél, már csak amiatt is, hogy a munka/feladat után tudj egy kicsit önmagaddal is foglalkozni. Számíts arra is, hogy nap közben egy váratlan fejlemény tereli el a figyelmed.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha úgy érzed, hogy a szabadságvágyad folyton csorbul, akkor próbálj változtatni a helyzeten. Józan hozzáállással, némi kompromisszummal, és ha kell, egy kis furfanggal próbálj hatni a környezetedre, jelezd, hogy mi a problémád. Legyenek konkrét leképzeléseid is, és ha sehogyan sem sikerül változtatnod szép szóval, jöhet a B-terv!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán valaki szeretné megosztani veled a magánéletét, tanácsot, útmutatást kérve. Talán kapóra is jön egy őszinte beszélgetés neked is, hiszen te is régóta vágysz arra, hogy te is kiöntsd a szívedet valakinek.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma a nap elején próbálj meg mindent beleadni a munkába, vagy a feladataidba, mivel a nap második felében egyre nehezebb körülmények között kellene dolgoznod és még egy váratlan helyzet is akadályozhat a haladásban.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Talán egy unalmasabb, eseménytelen napnak futhatsz neki, de légy felkészülve arra, hogy ez közben erőteljesen megváltozhat. Nagy az esélye annak, hogy egy váratlan esemény szinte mindent felülír és nem hagy számodra más választást, minthogy az azzal kapcsolatos fejleményekkel foglalkozz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma a tervek szövögetésének a napja lesz. Gondold át a következő heteket, mit akarsz most tavasszal elvégezni. Gondold át az eddigi eredményeidet is. Elégedett lehetsz, mert idén az első negyedévben olyan változások történtek, melyekre igazán büszke lehetsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek győzelmet hoz a Kos újhold

A március 21-ei újhold a Kos jegyében maga a gyújtóláng: új események teljes láncolatát indítja be. Ennek a 4 csillagjegynek biztos győzelmet hoz a következő periódus.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma valaki, akinek a támogatására, vagy segítségére számítottál, hirtelen megváltoztatja a véleményét. Ez most bizonyos értelemben talán kihúzza a szőnyeget a lábad alól, ugyanakkor ad egy lehetőséget is, hogy újragondolj magad körül néhány dolgot. Lehet, hogy végül így jársz majd jól!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valaki a környezetedben megpróbálja lerombolni az önbizalmadat azzal, hogy megkérdőjelez, vagy bírálni kezd téged. Szerencsére neked sem kell a szomszédba menned bátorságért, ha meg kell védened magadat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy pletyka ér el hozzád, amely lázba hoz és legszívesebben azonnal megbeszélnéd, megosztanád a környezeteddel. Azért igyekezz olyan köntösbe csomagolni a dolgot, hogy amennyiben kiderül, hogy mindez csak egy álhír, ne legyen végül kellemetlen számodra.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!