Kos napi horoszkóp (03.a21.-04.20.)

Hétfőn vigyázz, kezeld óvatosan a bizalmas információikat és csakis olyasmit ossz meg idegenekkel, ami nem okozhat kellemetlenséget később, ha kitudódik. Most egy-egy óvatlan megjegyzés is komoly félreértéseket okozhat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Hétfőn képes lehetsz arra, hogy jobban az emberek szándékai mögé láss, ezért észreveszed azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket, konfliktusokat eredményezhet. Gondold meg alaposan, hogy reagálsz!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn a rejtett összefüggéseket is azonnal meglátod. Értékes felismeréseid lehetnek a jövőbeni tervekkel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy olyan munkalehetőséget kapsz, amit vétek lenne visszautasítani.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Erősnek, eltökéltnek érezheted magad hétfőn, s így most minden hosszú távú tervedben sikert és áttörést tapasztalhatsz meg. Viszont türelmetlen is lehetsz, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából, vagy nem úgy, ahogy szeretnéd.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint sok félreértés lehet hétfőn (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szenvedélyes napra számíthatsz hétfőn. A lelkesedés hozhat sikeres munkát, ügyes feladatmegoldást, de azt is, hogy bizony nem nézed, ki a másik, talán még a főnöködnek is beolvasol, ha a helyzet úgy hozza. Nem ártana a megfontoltság…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A környezetedre sok energiát fordítasz, de az érzéseidre már kevesebbet. Pedig fontos lenne, hogy ne csak az otthonodat, hanem a lelkedet is "kitakarítsd". Tegyél rendet az érzéseid között, rendezd a gondolatokat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 9-15.: Most senki sem fog unatkozni

Ezen a héten olyan sok minden változik, mint máskor szinte egy egész hónap alatt. Nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek ugyanakkor a bolygók. Mindenképpen érdemes élni ezekkel.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn rengeteg dolgod akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítséget is kapsz hozzá. Tedd félre az ellenérzéseidet, és fogadd el a felajánlott segítséget. Meg fogsz lepődni, mennyire félreismerted az illetőt…

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn felerősödik a félreértés lehetősége, ezért légy óvatos, kinek mit mondasz és hogyan fogalmazol. Persze az is igaz, hogy a te esetedben nehéz olyasmit találni, amibe bele lehet kötni, de az álhírek ellen még te sem tudsz védekezni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn a Nyilasoknak különösen erős megérzéseket jeleznek a bolygók. Most képes leszel egyszerre összpontosítani a részletekre és a nagy egészre is, ami nagyon előrelendíti az ügyeidet. Jó döntéseket hozhatsz az üzletben és a magánéletben egyaránt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma légy óvatos és nagyon vigyázz, mit lépsz, kinek mit mondasz el. Valaki ugyanis azon ügyködik, hogy csapdát állítson neked és olyan helyzetbe keverjen, amiben könnyen hibát véthetsz, amit felhasználhat ellened.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha minden előre eltervezel és ezt követed, akkor minden zökkenőmentesen fog haladni körülötted. Így lehet arra is időd, hogy egy kicsit foglalkozz egy hamarosan bekövetkező problémával is, amit viszont előre lehet látni és fel is lehet rá készülni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Talán a legmerészebb álmaidban sem gondoltad volna, hogy valóra válthatod, ami hétfőn csak úgy, váratlanul megtörténik veled. Valójában már régen megérett erre a helyzet. És amit nem mertél eddig meglépni, a sors megteszi most helyetted. Örülnöd kellene.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!