Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden előfordulhat, hogy akár nyilvánvaló ok nélkül is túlreagálsz egy helyzetet, akár egy ártatlan megjegyzésre is nagyon indulatosan mész neki a másiknak, így igyekezz kordában tartani magad. Még ha sértően is hangzik a dolog, végül kiderülhet, hogy mindössze egy félreértés az egész.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden abszolút van helye, hogy egy kicsit erőteljesebben állj ki a saját érdekeid mellett. Nem lehet mindig egy másik ember szavát, érdekeit figyelembe venni, legyél ma te az ember, aki megmondja, mi legyen.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma még érezhetjük a tegnapi telihold hatását, bár már kicsit enyhül a feszültség. Ha úgy érzed, hogy valamit, ami kijárna neked, nem kapsz meg, akkor harcolj meg érte. Küzdeni persze békés eszközökkel is lehet, te most mindenképp ezt válaszd.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint kedden még extra adag türelemre lesz szükség (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden figyelj oda különösen az öltözködésedre, és igyekezz a szokásosnál többet foglalkozni a megjelenéseddel, mielőtt elhagyod az otthonod, mert lesz egy váratlan szituáció, vagy találkozás, amikor ez magabiztossá tesz. Ha szingli vagy, most párra találhatsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden azinte bármilyen csatát, vitát megnyernél, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem próbálkozna be nálad. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene veled, amire ma van esély, légy könyörületes.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan emberek közé, olyan közösségbe kerülhetsz, ahol új inspirációt kaphatsz és elindulhat benned egy folyamat, melynek a vége valami nagyon izgalmas dolog lehet. Ma köthetsz egy új kapcsolatot is valakivel, aki pont ebben tud neked segíteni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden legyen bármi is a feladatod, kerüld el jó messzire a feszültnek ígérkező helyzeteket főleg, ha valaki pont arra szeretne rávenni, hogy valami olyasmivel foglalkozz, aminek már a gondolatától is görcsbe rándul a gyomrod. Hallgass az intuíciódra!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valóban nagy a hajtás, hiszen már mindenk a húsvétra készül. Ugyanakkor ha egyszerre túl sok mindent akarsz véghezvinni, jó az esély arra, hogy végül mindent csak félig-meddig tudsz befejezni. Éppen ezért ma gondold végig, hogy mi az, ami elsőbbséget élvez.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A kapcsolatot, legyen az baráti, vagy szerelmi, folyamatosan ápolni kell. Ma neked azonban valami pluszt is kell tenned. Kiállni és megvédeni egy kapcsolatodat olyan valakitől, akinek feltett szándéka, hogy keresztbe tegyen nektek…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 25-31.: Rohanós hét, kellemes húsvét

Feszülten kezdődő, rohanós hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy próbáld magad függetleníteni a feszültségtől, a vitás helyzetektől, készülődj minél nyugodtabban, s akkor minden tökéletesen alakul húsvétkor.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden nagyon figyelj oda az információkra, jelekre, mivel eléggé valószínű, hogy lesz köztük olyasmi is, aminek komoly jelentősége lesz számodra. Ha figyelmes vagy, fel tudsz készülni olyasmire is, ami a többség számára nem látható előre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden egy olyan konfliktusba kerülhetsz, amelyben eleinte sem te, sem a másik fél nem hajlandó feladni a hadállását és megmakacsolja magát, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem lehet megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lehet, hogy ma kényes helyzetbe kerülsz, amiben érzed majd, mintha kétfelé kellene szakadnod. De mivel egyszerre két helyen nem lehetsz, el kellene döntened, hol állsz helyt és hol ütemezed át inkább a dolgokat. Nyugalom, rövidesen a másikra is sor kerül, ne stresszelj annyira!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!