A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, kedves Rák szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, mi minden lakozik benned! Rák hava, 1 éves születésnapi horoszkóp következik.

Rák hava: ilyen egy igazi Rák szülött

Bizonyára sokat olvastál arról, hogy mennyire családcentrikus típus vagy. Vajon azt olvastad, hogy a szüleid, főleg az édesanyád milyen kulcsfontosságú szerepet játszik az életedben? Már gyerekként kiismerted édesanyádat, és rövid idő után meg sem kellett kérdezned, pontosan tudtad, sőt hallottad a hangját, hogy mit mondana. Ez nem csak a gyerekkorodra igaz, hanem felnőttként is. Mindenkinek meghatározó a kiskora, és az is, hogy az édesanyjától mit visz magával, mennyi kritikát vagy dicséretet kap. Mindez rád hatványozottan igaz. Kardinális kérdés a személyiséged alakulásában, hogy milyen gyerekkorod volt.

A memóriád elképesztően pontos, amit sajnos időnként a sérelmeid dédelgetésére használsz. Mindenre emlékszel, különösen a bántásokra. Mehetsz családállításra, terápiára, de csak akkor gyógyíthatod be a sebeidet, ha megbocsájtasz a másiknak és önmagadnak is. És végre elengeded mindazt, ami fájt. Erre létezik egy egyszerű és hatékony módszer: elalvás előtt idézz fel egy olyan jelenetet, amikor valaki megbántott! Ezt helyezd bele egy arany színű, héliummal teli lufiba, és engedd, hogy lassan felemelkedjen! Lelki szemeiddel kövesd, lásd, hogy távolodik tőled, egyre kisebb! Ezt ismételd meg három egymást követő este, közvetlenül elalvás előtt, és meglátod, tutira megkönnyebbülsz!

Hagyományok, ősök

A hagyományok, a származás, az ősök, a családfa kutatás is különösen izgat téged. Az életed során ezek búvópatakként hol eltűnnek, hol előbukkannak. Az érdeklődésed hol alább hagy, hol felerősödik, amivel semmi baj sincs. Semmiképp se bántsd magad emiatt! Amikor aktuálissá válik a téma, és amikor megérsz rá, minden információ, eszköz, módszer és erőforrás házhoz jön.

Vajon azt észre vetted már, hogy a zene milyen fontos az életedben? Tanultál valaha zenélni? Hallgatsz zenét? Milyen rendszerességgel? Tudj róla, a zene hatásos gyógymód mindenféle bajra! Össze kellene állítanod egy külön válogatást fáradtság ellen, motivációra gyűjtésre, meditációra, elalváshoz, főzéshez, illetve, amihez csak szükségét érzed..

Hirdetés

Apropó főzés: remekelsz a konyhában akkor is, ha férfi vagy, és akkor is, ha nő. Egyetlen kritérium van: ne fogd cselédmunkának fogd fel a feladatot! Csak akkor főzz, süss, ha az igazi örömet, élvezetet okoz! Éld ki a kreativitásodat! És szólj mindenkinek, hogy téged csak dicsérni szabad! Amennyiben kritikát kapsz, magad alá esel, és könnyen elsírod magad. Ne szégyelld a könnyeidet! A sírás nálad a stressz levezetésének legjobb módszere. Olyan, mint a kuktán a szelep. Nagy a tét: ha nem engeded ki a felgyülemlett feszültséget, kibírhatatlan leszel és/vagy lebetegszel. Vigyázz, mert hajlamos lehetsz mártírkodni, sajnáltatni magadat! Nem egyszer fordult már elő, ha nem érted el a célodat, összeomlottál és manipulálásba kezdtél. Ezt minél előbb hagyd abba, mert senki sem szereti, ha érzelmi zsarolással akarod kicsikarni a szeretetet, segítséget, együtt érzést. Indulj ki magadból! Ha te szívesen segítesz, akkor hidd el, a másik is ugyanígy érez!

Rák hava, éves horoszkóp minden Rák jegyűnek (Shutterstock)

A Rák kiváló szülő

Neked nincs igényed, nincs kapacitásod a túl nagy tömegre. Valójában csak 3-4 embert tudsz igazán szeretni. Annyit, amennyit a két karoddal átölelsz. Róluk maximálisan gondoskodsz, óvod, véded őket. Ahogyan a szüleid, úgy a gyermeked boldogulása is kulcstéma az életedben. Érte bármire képes vagy. A gyermekvállalás életed sarkalatos pontja. Valld be magadnak, legalább olyan jó szülő, vagy még jobb szeretnél lenni, mint a te szüleid voltak. Sajnos, ha rágörcsölsz, semmi jó nem sül ki belőle. Higgy magadban, és tudd, elég jó anya/apa vagy! A gyermeked pont téged választott, mert pont arra van szüksége, amit tőled kaphat.

Egyébiránt nem tudsz, és nem szeretsz konfrontálódni, vitázni. Mint egy tarisznya rák kioldalazol, kihátrálsz a kellemetlen szituációból. Mégis mindig eléred a célodat. Nem kell félteni téged, mert szívósságod és szorgalmad mindig meghozza a sikert számodra.

Alapvetően óvatos, körültekintető, szelíd, szerény típus vagy. Néha a múltban ragadsz, és többet foglalkozol a megtörtént dolgokkal, mint a jelen feladataival, vagy a jövő terveivel. Vigyáznod kell, mert ez feleslegesen rengeteg energiádat leköti. Nem érdemes a múlt sebeit nyalogatnod, hiszen "a múlt elmúlt, csak a jelen van jelen". Előfordul, ha nem találja ki a környezeted, mire van szükséged, megsértődsz. Máskülönben romantikus, érzékeny, lelkizős, vizuális, intuitív és élénk fantáziájú ember vagy. De olykor az illúziók rabjává válsz. Épp ezért fontos mindenkor figyelembe venned a tényeket is, ne csak és kizárólag a megérzéseidre hallgass. Félelem és aggódás is jellemző rád. Nem csak a szeretteidet, önmagadat is félted. Félsz a betegségektől, a legapróbb tünettől is megijedsz. Hajlamos vagy a legrosszabbra gondolni, emiatt egyáltalán nem mindegy, kivel élsz. Ha szerencséd van, olyan embert sodor az utadba a sors, aki képes megnyugtatni, helyre állítani a lelki békédet.

Kezdődik a Rák hava

Június 20-án 22:41-kor a Nap belép a Rákba, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Ekkor lezárul az egyéves ciklusod, és elindul egy újabb egyéves ciklus. Ez a nap pedig nagyszerű alkalom, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban, majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, készíts stratégiát! Ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik, és a jövő évi születésnapodig tart.

2024 év végéig folytatódik az a csiki-csuki, ami még tavaly kezdődött. Párkapcsolatban azt tapasztalod, hogy valaki belép, lelép, majd visszatér az életedbe. Azután megint hátat fordít neked, és így tovább. Szerinted kizárt, hogy ezt megengedd. De az a helyzet, hogy olyan intenzív konstellációk lesznek az égen, amelyek kiveszik a kezedből a döntést, az irányítást. Akár van párod, akár nincs, átrendeződik, átértékelődik mindaz, ami eddig volt. Sajnos november 3. körül szakítás veszélyét jelzi egy ronda bolygószembenállás.

2025. január 7. és április 18. között mindenkit meglepsz (önmagadat is), mert olyan határozott, ambiciózus és ellentmondást nem tűrő lesz a fellépésed, hogy rád sem ismer a környezeted. Ez előnyös a karrieredben, de kicsit sem az a magánéletedre nézve. Lehet, ekkor derül ki, hogy az, akiben bíztál, csak akkor kedvel téged, ha azt teszed, amit ő akar.

Támogat a Szaturnusz bolygó

A Szaturnusz bolygó nemcsak a Rák hava idején, hanem egész évben támogat téged, és azt üzeni: "Ha eljött az idő, akkor semmit és senkit sem mumifikálhatsz." Vagyis nem tartósíthatsz lejárt szavatosságú kapcsolatokat. Lesznek szerencsenapjaid: 2024. június 26., július 2., 3., 11. és 22., szeptember 30., október 8. és 28, november 2., 2025 január 12. és 26., február 9. Érdemes a fontosabb ügyeidet ezekre a napokra időzítened, mert több sikerre számíthatsz.

Ragyogó hír a számodra, hogy még a Rák hava, vagyis a következő születésnapod előtt, 2025. június 9-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Rákba. Innentől melléd áll a szerencse szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. De erről majd jövőre…

Ez is érdekelhet

Nagy nyári horoszkóp 2024.: szerelem, pénz, szerencse

Nagy nyári horoszkóp minden jegynek. Most kiderül, vajon mi mindenre számíthatsz az év három legszebb hónapjában a szerelem, a pénz, a szerencse terén.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!