Nézzük meg, milyen tulajdonságok jellemzik az ebben a periódusban született Oroszlánokat?

Omael az Ifjúság és a Termékenység Angyala. Akik ebben a pár napban látták meg a napvilágot, fiatalos életszemlélettel rendelkező, családcentrikus és folyamatos megújulásra képes emberek.

A gyermekvállalás és az általuk alapított család kiemelkedő fontossággal bír számukra, ők a házi tűzhely őrzői. Akik nem a családalapításra helyezik a hangsúlyt, azok nagy eséllyel választhatnak olyan munkát, ahol gyermekekkel, fiatalokkal vagy törődésre szoruló személyekkel foglalkozhatnak.

Jellemző rájuk az örökifjú mentalitás és a lendületesség, szüntelen kíváncsiság. Igazi reformerek, akik korszerű ötleteikkel jövőbe mutató lépéseket tesznek mind szakmai, mind szellemi síkon.

Ez az angyal az őrangyala az ekkor született Oroszlánoknak (fotó: Shutterstock)

Omaelhez köthető a termelés is

Ezek az Oroszlánok általában remek kézügyességgel és gyakorlatiassággal bírnak, melyet minden téren igyekeznek kamatoztatni. Imádják a praktikus és ésszerű megoldásokat, illetve a technikai vívmányokat, szeretnek haladni a korral.

Produktívak, ha nekiállnak egy feladatnak, azt általában gyorsan és hatékonyan elvégzik. A teljes precizitással olykor gondjaik akadnak, a sietség ugyanis a pontosság rovására mehet.

Omael a várandós nők védelmezője is, ezért az ebben a periódusban született Oroszlánok termékenyebbek lehetnek az átlagnál, a férfiak pedig nemzőképesebbek. Pörgés, fiatalos lendület, kíváncsiság és szüntelen fejlődés iránti vágy a jellemző mindegyikükre, még idősebb korban is kimagasló testi- szellemi frissességet remélhetnek.

Ez is érdekelhet

Hosszú hétvégi horoszkóp 2024. augusztus 17-20.: Telihold és sok más nehézség

A bolygók szerint a várva várt hosszú hétvége nem biztos, hogy úgy alakul, ahogy szeretnéd. A hétfői telihold és még számos nehéz bolygókapcsolat szinte borítékolja a feszült pillanatokat. A legbölcsebb és legokosabb döntés kimaradni minden vitából, nézeteltérésből. Dőlj hátra, olvasd el a kedvenc könyvedet, és egyszerűen csak lazíts...

Tovább olvasom

Szeretnek másokat motiválni, lelkesedésük és avantgárd szemléletmódjuk könnyen átragad környezetükre. Közkedveltek és rugalmasak, valamiféle különleges, vibráló báj lengi őket körül.


    

Monotonitástűrésük azonban gyenge, ki nem állhatják az olyan helyzeteket, állapotokat, melyekben nincs érezhető fejlődés- a megrekedést nagyon rosszul viselik.

Miben kérhetjük Omael segítségét ezekben a napokban?

• Amennyiben gyermeket szeretnénk, Omael a nők fogamzóképességét és a férfiak megtermékenyítési készségét erősíti. Ő a várandós anyák protektora, hozzá fohászkodhatunk terhességünk gondtalan lefolyása érdekében is - Omael vigyáz magzatunk és saját magunk egészségére.

• Ha gyermekünkkel vagy hozzánk közelálló fiatalokkal kapcsolatban szeretnénk segítséget, illetve égi védelmet kérni.

• Omaeltől megkaphatjuk a szükséges erőt, ha úgy érezzük, rengeteg feladatunk van, és hatékonyan kell kezelnünk a dolgainkat. Termelékenységet, gyakorlatiasságot és ügyességet kölcsönöz feladataink elvégzéséhez, vállalkozásunk beindításához, építéséhez.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!