Milyen tulajdonságok jellemzik ezeket az Oroszlánokat?

Seheiah fő területe a gyógyítás, az élet valós tartalommal való megtöltése és a tartósság iránti vágy, mely békés időskort eredményez. Ezért ezek az Oroszlán szülöttek nagy figyelmet szentelnek a testi- lelki egészségmegőrzésre, és betegségek esetén képesek beindítani testük öngyógyító mechanizmusát.

Sokat foglalkoznak lelki életükkel, rendkívüli módon nyitottak a természettudományok és vallásfilozófia, pszichológia iránt. Gyakorta hivatásukat is ezen érdeklődési körük alapján választják meg, hiszen akkor igazán boldogok, ha szívvel- lélekkel végezhetik tevékenységüket.

Egész életükben a valódi értékek keresésére helyezik a hangsúlyt, ezért mennyiség helyett a minőséget részesítik előnyben.
Inkább szűk körben, velük egyívású barátok közt érzik jól magukat, mint felszínes kapcsolatok hálójában.

Az Örök élet angyala védelmez minket a következő napokban

A tartósság egy nagyon fontos fogalom számukra, hiszen rendkívül nehezen viselik a radikális változásokat, és a végsőkig ragaszkodnak szeretett tárgyaikhoz, embertársaikhoz és ideálisnak vélt körülményeikhez.

Nagy becsben tartanak mindent, amit elértek és amiért valaha áldozatokat hoztak, nehezen fogadják el a mulandóságot. Bár tisztában vannak a változások szükségszerű mivoltával, az elengedés így is nagy nehézséget jelent számukra.

A tartalmas kapcsolatok a fontosak

Inkább élnek párkapcsolat nélkül, mint egy lélektelen, felszínes viszonyban, a szerelemben számukra a lelki kapcsolódás a legfontosabb. Előfordul, hogy hosszú ideig egyedülállóak, de ha rátalálnak az ideális társra, testileg-lelkileg igen mélyen összeolvadnak - szinte szimbiózisban élnek párjukkal. Társukkal közös tevékenységek sokasága köti össze őket, kapcsolatuk gyakran életük végéig elszakíthatatlan.

Szeretik a természetet és a természetességet, szívesen foglalkoznak környezetvédelemmel és a gyengébbek megóvásával egyaránt.
Mivel egész életükben odafigyelnek a testi- lelki egyensúlyra, nagy eséllyel élik túl a komolyabb csapásokat is, küzdelmes aktív évek után jutalmuk általában egy békés, nyugodt időskor.

Miben hívhatjuk segítségül Seheiah angyalt ezekben a napokban?

• Bármilyen testi betegséggel küzdünk- legyen szó akár súlyos, előrehaladott problémáról- , Seheiah a testi- lelki egyensúly visszaállítását és testünk öngyógyító mechanizmusát támogatja.

• Az Ő támogatását kérhetjük, ha régóta társ nélkül élünk, és nagyon vágyunk egy igazi lelki összeolvadással járó érzelmi kapcsolatra, egy valódi szellemi szövetségre.

• Ha szeretnénk felfedezni, mi és ki képvisel valódi értéket az életünkben, Seheiah segít a megfelelő értékrend kialakításában, ezáltal valódi, minőségi tartalommal tölthetjük meg mindennapjainkat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!