HÉTFŐ, november 6:

Mivel csak 20:39-kor vált jegyet a Hold, az Oroszlán jellemzők érvényesülnek: becsvágy, igényesség, fényesség, stb. Ne feledd, hogy még fogy a Hold, ami alkalmas hajvágásra. Próbáld ki! És meglátod, hogy dúsabb "sörényed" lesz. Az Oroszlán Hold aktivitást hoz, ezért sportolj, vagy jógázz, vagy menj gyalog, esetleg biciklivel autó helyett!

KEDD, november 7:

Ma már a szorgalmas, precíz és kritikus Szűzben jár a Hold, ami szorgalmassá, precízzé és kritikussá tesz téged. Még fogy a Szűz Hold, ami a hagyomány szerint a legalkalmasabb a takarításra. Gyorsabban és hatékonyabban szabadulhatsz meg minden szennyeződéstől. Nem kell egész nap takarítanod. Elég, ha egy kis időt szánsz ilyesmire.

SZERDA, november 8:

A Hold marad a Szűzben. Emiatt a mai a tegnapi mása: ma is szorgalmas, precíz és kritikus leszel a környezeteddel és önmagaddal szemben is. És ma is takaríthatsz, ill. folytathatod azt, amit tegnap elkezdtél. A cipőknél, kabátoknál, tisztítószereknél, gyógyszereknél, sőt az íróasztalfiókokban sem ártana selejtezned. Válassz ki ezek közül egyet!

Heti holdhoroszkóp (fotó: Shutterstock)

CSÜTÖRTÖK, november 9:

09:08-kor a Hold átlép a Mérlegbe. És azt javasolja, hogy a munka és a kötelességek mellett szépítsd az otthonodat és/vagy süss kenyeret, vagy süteményt! Kinn egyre korábban sötétedik, és egyre hidegebb van, ezért még fontosabb, hogy az otthonod meleget és békét sugározzon. Olvass utána pl. hygge, lykke, lagom stílusoknak! Meg fogsz lepődni, hogy milyen ismerős.

PÉNTEK, november 10:

Ma is élvezheted a Mérleg Hold finom stílusát. Felfedezheted a benned rejlő lakberendezőt. Ezzel párhuzamosan a diplomatikus készséged is feltámad. Vagyis sokkal tapintatosabban fogalmazol, ami feszült kapcsolatoknál valódi orvosság. Ezt használhatod a közösség javára is. Legyen szó munkahelyről, barátokról, családról!

Hirdetés

SZOMBAT, november 11:

Márton napon a Hold csak 19:39-kor vált jegyet. Szóval a mai nap nagy részében még kiélvezheted a Mérleg jegy előnyeit: szépség, béke, ízlés, melegség, diplomácia, tapintat, stb. Nálad ezek közül melyik kap prioritást? Melyikből kapsz a legkevesebbet? Illetve melyikben szeretnél fejlődni? Ha nem tudod a választ, akkor írd fel mindet egy-egy cédulára, és húzz!

VASÁRNAP, november 12:

Ma már a Skorpióban jár a Hold, és még éppen fogy. Újhold előtti napon egyre nagyobb izgatottságot érzel. Tudod, hogy valami új készülődik. Még nehéz pontosítani, hogy mi ez, de hamarosan kiderül. Ne feledj sok folyadékot inni, locsolni, mosni és egyéb vizes házimunkát végezni. A nap végén megjutalmazhatod magad egy illatos forró fürdővel.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok

Ez a novemberi hét ismét tartogat jót és kevésbé jó lehetőségeket. Ám a végén mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat a több pozitív hatásnak köszönhetően. Ez lebegjen mindenki szeme előtt...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!