Az asztrológia szerint a bolygók aktuális járása előrejelezheti vagy akár befolyásolhatja az életünk alakulását, de mindenkor tudni kell, hogy nem vagyunk azonosak a horoszkópunkkal. A horoszkóp segít felismerni és teljesíteni az életfeladatunkat, megmutatja az erősségeinket, és mindazt, amit érdemes az életünk során elsajátítani. Sőt, bepillantást enged a múltba, az előző életekbe is. A karmahoroszkóp a jelen élet megoldandó feladatira világít rá. Íme.

Karmahoroszkóp: Kos

A Kos célja, hogy olyan sikeres életet építsen fel magának, amelyre büszke lehet a családja. Nagyjából 40-50 éves koráig mindezt meg is valósítja, és leginkább ez köti le a figyelmét. Mindez persze nem könnyen hullik az ölébe, nagyon sokat tesz a sikerért. Aztán az élete közepe környékén egyre erősebben ébred fel benne a vágy a szabadság iránt. Egyszerűen elege lesz a harcokból, a küzdelemből, békére, nyugalomra vágyik. Ez lesz az a pillanat, hogy kiteljesedjen, és békét kössön a világgal.

Karmahoroszkóp: Bika

A Bika számára fontos a birtoklás. Egész életében az anyagi biztonság elérésére, megtartására törekszik. Ha kell, gyűjtöget, kuporgat. Karmája szerint a múltban a családja elveszített mindent, s az ő feladata megteremteni az egyensúlyt. Mindez persze anyagiassá, birtoklóvá teszi őt. Aztán egyszer csak jön a pillanat, amikor felteszi a kérdést magának: tényleg erre van szükségem? Mindez csak anyag, amit nem vihetek magammal. Ekkor tanulja meg az elengedés érzését, és jön rá az élet valódi értelmére, és mindarra, ami igazán fontos a jelenben.

Karmahoroszkóp: Ikrek

Az Ikrek akkor boldog igazán, ha sokan veszik körül, ha sokan kedvelik. Neki muszáj beszélgetni, ismerkedni, kapcsolatokat, barátságokat kötni. Valójában a kommunikációval vezeti le az energiákat. Karmája szerint magányosan élhetett, és éppen ezért kapta életfeladatnak, hogy minél több emberrel kerüljön kapcsolatba. Bárhogyan is történt, egyszer eljön a pillanat, amikor ráébred, hogy meg kell élnie az egyedüllétet. Akkor tud igazán kiteljesedni, amikor megtapasztalja a magány érzését, mert rájön, hogy mennyire értékes és önálló ember.

Milyen karmát, milyen életfeladatot hozol a múltból? (Shutterstock)

Karmahoroszkóp: Rák

A Rák legjellemzőbb tulajdonsága a gondoskodás. Ő az, aki mindenki bújával-bajával előbb törődik, mint a saját problémái megoldásával. És természetesen mindig akad valaki, aki az ő segítségére szorul, akivel kapcsolatosan úgy érzi, muszáj őt támogatni. Aztán a legváratlanabb pillanatban felébred benne a vágy, hogy a többiek helyett saját magára figyeljen. Amikor le tudja tenni a másokkal való törődés terhét, egyik pillanatról a másikra teljesedik ki a személyisége, és ismer rá saját magára. Innentől úgy él, ahogy az számára a legjobb.

Hirdetés

Karmahoroszkóp: Oroszlán

Az Oroszlán csodálatos ember. Az asztrológia szerint összeköttetésben áll a Nappal (uralkodó bolygója, a Nap), így ő valójában a szívében hordozza a Napot. Ez a sorsa is: fényt adjon, világítson, sugározzon mások életébe is nagyon örömet, boldogságot. Ennek ellenére egyszer benne is felvetődik a kérdés: ki vagyok én valójában? Ekkor ismeri fel magában, hogy eddig valójában "szerepet" játszott, szép és nagyon fontos szerepet, de mégiscsak szerepet…. Innentől kívülről tekint magára, és ráébred, sokkal boldogabb lesz, ha "lelép a színpadról", és többé nem akar megfelelni annak az ideálnak, amit magáról kialakított…

Karmahoroszkóp: Szűz

A Szűz különleges életfeladatot vett át a szüleitől és azok őseitől: megbízhatónak és működőképesnek kell lennie. Az előző életeiben vagy a felmenői életében meglehetősen sok lehetett a káosz, a tehetetlenség érzése, ami mélyen rögzült benne. Ezért érzi, hogy egyetlen percre sem engedheti el magát, mindig gyakorlatiasnak, precíznek, kell maradni, miközben a lehető legjobbra törekszik. Ám aztán egyszer csak felébred felébred a vágy a lelkében az elengedésre: hogy merjen kicsit sodródni az árral anélkül, hogy elhagyná önmagát. Ekkor döbben rá, hogy át lehet adni az irányítást, a kontrollt egy magasabb énnek. Ekkor teljesedik ki a személyisége, és innentől igazán boldog, könnyed és vidám életet élhet.

Ez is érdekelhet

Ez a 8 jele, hogy a spiritualitás útján jársz

Életünk egyik legfontosabb célja a szellemi, spirituális fejlődés. Bármilyen vallás vagy spirituális irányzat határozza is meg az életünket, a következő 8 pontban összefoglalt jellemzők megmutatják, valóban a szellemi fejlődés útján járunk-e?

Tovább olvasom

Karmahoroszkóp: Mérleg

A Mérleg nagyon érzékeny a körülötte lévő harmóniára. Azonnal észreveszi, ha meginog az egyensúly. Született diplomata, békéltető, melyet vélhetően gyerekkorából hoz, amikor is a szülei konfliktusait próbálta elsimítani. Ezért is viseli nagyon rosszul a vitákat, veszekedéseket a saját életében, inkább kihátrál, és lemond a saját érdekéről. Aztán eljön a pillanat az életében, amikor egyre határozottabban áll ki saját magáért, és megtapasztalja, semmi baj nem történik, ha megbillen a harmónia. Ekkor érti meg, hogy a lelki egyensúlyhoz meg kell tapasztalni az egyensúlytalanságot is.

Karmahoroszkóp: Skorpió

A Skorpió legfőbb feladata, hogy összetartsa, ami összetartozik, valódi szövetségesre találjon. Lehetséges, hogy az előző életét, vagy az ősök múltját a széthúzás és széthullás jellemezte, és azért kapta ezt a feladatot. Nem véletlen, hogy a Skorpió gyakran a múltban él, mert nem tudja elengedni a történteket. Egyszer aztán eljön a pillanat, amikor nagyon határozottan jelenti ki: "Ami volt, elmúlt. Én itt és most élek!". Miután lerázza magáról a múlt terheit, a Skorpió Főnix madárrá változik, valósággal újjászületik és szárnyalni kezd…

Karmahoroszkóp: Nyilas

A Nyilasnak különleges a karmája, az életfeladata. Azért születik a világra, hogy gyógyítson és áldást hozzon a saját és mások életébe. Csodálatra méltó ez a sors, így nem véletlen, hogy a legtöbb Nyilas boldog és kiteljesedett ember. Ennek ellenére a Nyilas életében is eljön az a pillanat, amikor kétségei támadnak, és egyre mélyebb kérdések merülnek fel benne: "Ki vagyok valójában? Miért születtem a Földre?". Ez lesz az a pillanat, amikor ráébred, hogy a világ felfedezése után még egy nagyon fontos feladat vár rá: megismerni saját magát.

Ez is érdekelhet

Virághoroszkóp - ki illik hozzád a szerelemben?

A virághoroszkóp a születési nap alapján sorolja a személyiséget az egyes virágjegyekbe. Nézd meg, te melyikbe tartozol, és ki illik hozzád a szerelemben a virághoroszkóp szerint!

Tovább olvasom

Karmahoroszkóp: Bak

A Bak nagyon szilárd, megingathatatlan típus, maximálisan meg lehet bízni benne. Ez a karmája, az életfeladata. Korábbi életeiben vagy az ősei életében megtapasztalta a káoszt, a hazugságokat, a megbízhatatlanságot, a kiszámíthatatlanságot, ami mélyen megmaradt a lelkében. Bár látszólag a Bak energiája végtelen, egyszer ő is elfárad, és ekkor teszi fel a kérdést saját magának: "Miért kell minden terhet a vállamra venni, még azt is, ami nem az enyém?" Ez a fordulópont, ez az első lépés az elengedés, a megkönnyebbülés felé, ekkor ismeri fel a saját, igazi személyiségét.

Karmahoroszkóp: Vízöntő

A Vízöntő az egyedit, az egyéniséget keresi egész életében. Szereti a szabadságot, a kötetlenséget, a felé irányuló elvárásokat, a családi és társadalmi kötöttségeket nagyon nehezen viseli. Ennek oka is a múltban keresendő: valamikor a családjában talán elfojtottak minden kísérletet az újdonságra, minden vágyat a szabad életre. A Vízöntő folyamatosan ugrásra kész, valójában egész életében retteg, hogy elveszíti a szabadságát. Egyszer aztán képes lerázni magáról a múlt béklyóit, és ráébred, egyáltalán nincs veszélyben. És ekkor képes megélni a valódi szabadságot, és teljesedik ki a valódi személyisége.

Karmahoroszkóp: Halak

A Halak eleve úgy születik a Földre, hogy már tudja, mi az elengedés. Igazi bölcs jegy, aki egyáltalán nem ragaszkodik a múlandó dolgokhoz, javakhoz, szerepekhez, státuszhoz. Karmája, életfeladata szerint feltétel nélküli szeretettel kapcsolódjon a környezetéhez. Gyógyítson, példát mutasson. Nem a legkönnyebb feladat, de neki egészen biztosa sikerül, hiszen alapvetően önzetlen típus. S hogy igazán boldog legyen az élete, előbb persze rá kell jönnie, hogy nem kell mindig áldozatokat hozni a többiek érdekében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!