Kínában az ún. holdévek alapján számítják ki a horoszkópot. A 2020. január 25 - 2021. február 11-ig tartó esztendő a "fém Patkány" éve lesz a "jang" jegyben. Várhatóan sok tévedésen alapuló döntést hozunk, az érzékenység, az érzelmeken alapuló elhatározások, a türelmetlenség konfliktusokat szülnek majd. Ugyanakkor kiugró sikerekben is részünk lehet, de ezek főként a korábban megalapozott és keményen elvégzett munka eredményei.

Patkány

A jegy szülötte sok területen előtérbe kerülhet, megmutathatja, bizonyíthatja rátermettségét, tehetségét. Néha túlbecsüli a képességeit, és értelmetlen kockázatot vállal - erre vigyázzon! Idén lehetnek elhamarkodott döntései, melyeknek egy része téves információkon alapulhat. Legyen alapos és megfontolt! Sikeresen építheti tovább az egzisztenciáját a munkahelyén és a baráti társaságában. A szerelemben ne kapkodjon, különben a románc helyett csalódás lesz a végeredmény… Azonos érdeklődés és kellő szimpátia esetén összeköltözés vagy házasság lehet a kapcsolatukból, de muszáj türelmesnek lennie.

A Patkány éve lesz 2020

Bivaly

A megfontoltságával lehet sikeres a Patkány évében. Túlnyomórészt bizonytalan helyzetekben kell majd állást foglalnia vagy döntenie, ezért fontos, hogy több oldalról körüljárjon minden problémát. Hasznos, ha a társa vagy valamelyik barátja véleményét is meghallgatja. A szerelemben is az alapos megismerésen lesz a hangsúly, révbe érhet egy korábban elkezdett kapcsolat. A most kezdőd viszonyoknak azonban idő kell, hogy elmélyülhessenek, ne akarjon tehát rögtön az anyakönyvvezető elé rohanni… Az összeköltözés azonban sok örömet tartogat!

Tigris

A jegy szülöttének idén mindenért meg kell küzdenie, ki kell harcolnia az elsőbbséget másokkal szemben. Ez sok energiáját felemészti majd, de ehhez hozzászokott már. A szerelemben a jegy férfi szülöttei lesznek eredményesebbek. A hölgyeknek inkább a gyengédségük, kedvességük, hízelgésük lesz a leghatásosabb fegyverük a hódításban.

Nyúl

Az idén nagyon alapos lesz, azt is ellenőrzi majd, amiben korábban biztos volt. Bár túlzásnak tűnhet, a bizalmatlanságával sok felesleges gondot, problémát megelőzhet, és így abban is biztos lehet, hogy nem hibázik a pénzügyek terén. Anyagi fellendülés várható. A magánélet területe már nem ilyen rózsás, a szerelemben és a párkapcsolatában is sok lesz a bizonytalanság. A féltékenységével egy jól működő kapcsolatot is tönkre tehet.

Kínai horoszkóp 2020

Sárkány

Sok sikert és előnyöket hoz majd ez az esztendő. A munkahelyén többször is sikerül magához ragadni a kezdeményezést és az irányítást. Sok jó elképzelése lesz, amelyekből több meg is valósulhat még idén. A szerelemben is hódítani fog: az egyedülálló Sárkányok élvezni fogják a kalandokat, a párkapcsolatban élők pedig a szenvedély erősödését tapasztalják majd.

Kígyó

Kemény munkát hoz az új esztendő, a Kígyó megdolgozik a sikerért, de nem fogja megbánni, mind anyagilag, mind az egzisztenciáját tekintve áttörést érhet el. Sokan irigyelik majd a sikereit. Nem közösködik senkivel, a saját feje után megy, de az öntörvényűsége most kifizetődik… A szerelemben idén sem lesz a hűség mintaképe, viszont ha régi a kapcsolata, akkor ragaszkodik a párjukhoz és nem engedi el semmiképp.

Ön mindig a saját útját járja, és nem törődik mások véleményével - idén sem lesz ez másképp. Időnként falakba ütközik, de ön kitartó, és akkor sem mond le a céljairól, ha nehézségekkel szembesül. Ha az "átlagosnál" többet-jobbat szeretne, ha a csúcsra tör, akkor a korábbi tapasztalataiból kell merítenie és jobban átgondolni, mire fordít energiát, illetve mit hagy ki a lehetőségek közül. A szerelemben idén nem fogja elkötelezni magát, inkább a flörtök és a kalandok teszik majd ki az életét. Azt viszont nehezen dolgozza fel, ha önt hagyják faképnél: pedig idén ez is megeshet.

Kecske

Sok előre nem kiszámítható vagy váratlan esemény adódhat 2020-ban, amelyek alaposan próbára teszik az alkalmazkodó készségét. Persze az ön reakciói is ugyanolyan változóak és kiszámíthatatlanok lesznek, mint maguk a lehetőségek. Elég sok nem publikus megbízást vagy munkát kap majd, és miután a Kecske tud titkot tartani, így a megbízói is szívesen dolgoztatnak önnel. Ha párkapcsolatban él, akkor is lehetnek be nem vallott afférjai, félrelépései, titkos randevúi. Ha ön szingli, akkor jobb, ha nem most kötelezi el magát.

Majom

Harmonikus évre készülhet a Majom jegy szülötte a 2020-as évben. A sikerért semmi mást nem kell tennie, csak önmagát adnia, ösztönösen jó döntéseket hoz, személyes vonzereje pedig az karrierjében is segíti. A lehetőségei is jelentősen megszaporodnak, kedvére válogathat az ajánlatok közül. A párkapcsolatában az őszinteségen múlik minden: amíg egyenes úton jár, boldogságra, szerelemre számíthat!

Kakas

A jegy szülötte sok jóra számíthat a következő tizenkét hónapban. Jó együttműködés a munkatársakkal, megbecsülés a főnökei részéről, vidám baráti összejövetelek, partik - ezek jellemzik elsősorban a 2020-as esztendőt. Az ön részéről viszont szükség lesz némi türelemre és visszafogottságra, kerülje a dühös kirohanásokat. A költekezésben legyen visszafogottabb, sok problémát megelőzhet ezzel.

Kutya

Kiegyensúlyozott, kevésbé változatos, de annál tartalmasabb évet ígér a Patkány éve az ön számára. Szép csendben gyarapodik a vagyona, járja a nagyvilágot. A munkahelyén a szorgalmát és a kitartását nagyra értékelik. A szerelmi életében nem az új kapcsolatok, nagy változások, hanem az önök közt lévő szövetség megerősítésének, az érzelmi biztonság megteremtésének az éve következik.

Disznó

Egy nagyon érzelmes, lelkiekben gazdag, romantikus időszak következik az életében. A karrierjében nem várhatók nagy kiugrások, de érzelmi közeledés egy kollégához, az igen. A baráti körében is rátalálhat valakire, aki illik önhöz. Arra viszont mindenképpen figyeljen, hogy az irányítást ne engedje át teljesen a partnerének. Ne váljon kiszolgáltatottá!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!