Napjainkban egyre népszerűbb a lézeres látásjavítás, mely mindössze három évtizedes története során több mint 10 millió embernek adta vissza a szemüveg és a kontaktlencse nélküli éles látás szabadságát. Nem véletlenül választják egyre többen a dioptriáktól való megszabadulásnak ezt a módját, hiszen az egyre modernebb lézerberendezéseknek köszönhetően a lézeres szemműtétek fájdalommentesek, nem tartanak tovább néhány percnél, és jelentős életminőség javulást eredményeznek.


A technológiai fejlődés ma is folytatódik, és az egyre korszerűbb lézerberendezések némelyike már az űrtechnológiát idézi. Ilyen csúcstechnológiás lézerberendezés a VISUMAX, melyet Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező lézeres látásjavító központja, a Focus Medical alkalmazott először lézeres látásjavító kezelésre hazánkban.

Mit érdemes tudni a VISUMAX-ról?

A VISUMAX a német Zeiss gyár egyik legújabb femtosecundumos lézere, mely egy közel 15 éves fejlesztés eredményeként a jelenleg elérhető legkíméletesebb, leggyorsabb és legbiztonságosabb lézeres látásjavító kezelést teszi lehetővé.

Hogyan működik?

A VISUMAX kezelés egy kétlézeres eljárás. Első lépésben a VISUMAX lézerberendezés egy ultra vékony, 110 mikronos védőlebenyt hoz létre a szaruhártya felső rétegéből. Ezután ezt a lebenyt felhajtják, és az úgynevezett excimer (dioptria eltávolító) lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását, vagyis a fénytörési hiba korrekcióját. Nézze meg, hogyan zajlik a VISUMAX kezelés!

Mitől különleges a VISUMAX kezelés?

A VISUMAX kezelés különlegessége, hogy a lézerberendezés úgy végzi el a fénytörési hiba korrekciójához szükséges első lépést, a lebeny elkészítését, hogy a lézer nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad. Ez azért forradalmi újdonság, mert így, a korábbi femtosecundumos lézeres kezelésekkel (FEMTO-típusú kezelések) ellentétben, nincs szükség a szaruhártya vákuumos lelapítására, s így a szemnyomás sem növekszik meg.

Ez azok számára különösen jó hír, akik eddig azért voltak kénytelenek lemondani a lézeres szemműtét nyújtotta éles látásról, mert anatómiai okokból tartani lehetett a szemnyomás megemelkedésének veszélyétől. A VISUMAX lézer azonban annyira pontos és gyors, hogy a szaruhártya lelapítása nélkül is képes létrehozni a lézeres szemműtét elvégzéséhez szükséges lebenyt. Így jóval több ember számára tud segítséget nyújtani a dioptriáktól való megszabadulásban.

Milyen típusú VISUMAX kezelések közül választhatunk?

A Focus Medical által bevezetett VISUMAX kezelésnek három típusa érhető el. A klasszikus VISUMAX kezelés azoknak nyújt segítséget, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak élesen távolra és még nem töltötték be a 40. életévüket.

Azoknak sem kell lemondani az éles látásról, akik elmúltak 40 évesek, és a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek. Számukra a VISUMAX HD kezelés az ideális. A VISUMAX HD kezelés során a lézerberendezés a látás fiziológiájához és a páciens egyéni adottságaihoz legjobban illeszkedő korrekciót valósítja meg, mely tűéles látást tesz lehetővé távolra, és monitor távolságra. Nem ritka, hogy ezzel a módszerrel 100% feletti látásélesség is elérhető. Így lehet, hogy a VISUMAX HD kezelés után jobban is láthatunk, mint ami természetesen lehetséges.

Azoknak pedig, akik a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek, a koruknál fogva olvasószemüvegre is szükségük van, és nem múltak el 65 évesek, a VISUMAX LBV kezelés, más néven a VISUMAX olvasószemüveg kezelés nyújt segítséget.

Miért választotta Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy dobosa is a Focus Medical VISUMAX kezelését?

A Focus Medical VISUMAX lézeres szemműtétei már több ezer embernek adták vissza a tökéletes éles látás élményét. Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy dobosa is a Focus Medical VISUMAX kezelését választotta, és a lézerkezelés óta közelre és távolra is élesen lát, így már nem fordulhat elő vele többet, hogy rossz számot kezd el dobolni egy koncerten! Így mesélt erről ő, az alábbi videóriportban:

Szeretne Ön is megszabadulni a szemüvegétől és a kontaktlencséjétől egy életre? Válassza a világ egyik legfejlettebb lézeres látásjavító kezelését, a Focus Medical VISUMAX-ot! Jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!