Kos egészség horoszkóp 2023

2023 március 7-én aSzaturnusz a Halakba lép, ami neked egészségügyi szempontból kihívást jelent. Fegyelmezettnek kell lenned, ha nem akarsz lerobbanni. Igyekezz megelőzni, hogy elázz, átfagyj! Ha vizes lesz a cipőd, zoknid, gyorsan cseréld le! Ez nem csak télen fontos. Lesz pár kellemetlen nap az év során: július 20., augusztus 2. és 22., szeptember 19., október 2. és 10. Emellett a táplálkozásodon kellene változtatnod. Jó lenne, ha több nyers zöldséget és gyümölcsöt ennél napi szinten. A hőkezelés drasztikusan csökkenti az élelem vitamin-, és ásványi anyag tartalmát, szóval lehetőleg ne fagyaszd le, ne főzd meg! Július 10. és augusztus 26. között tehermentesítened kellene az emésztőrendszeredet: egyél többször kevesebbet! Év vége felé közeledve kirobbanóan jó passzban leszel, ha ezeket betartod.

Ez is érdekelhet

Kos éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Vajon mi vár rád az új esztendőben, ha a Kos jegyében születtél? 2023-as éves horoszkópunkból minden fontos részletet megtudhatsz! Erre készülj az új évben!

Tovább olvasom

Bika egészség horoszkóp 2023

2023 első négy hónapjában látszik, hogy mindent megteszel az egészségedért, és betartod az újévi fogadalmaidat: kevesebbet eszel, többet mozogsz. Ez meglátszik rajtad, ami elégedettséggel tölt el - és sajnos elbizakodottá is tehet. Május 16-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába, és nem csak szerencsét hoz, hanem túlzásokra is hajlamosíthat. Visszatérhet a féktelen étvágyad, és a vércukrod leesésekor elkezdhetsz falni. Ennek egyértelmű következménye a hízás lesz. Jupiter, a hedonizmus szimbolizálója az élvezetek hajszolására "akar rávenni". Persze te ügyes vagy, és meg tudod indokolni, miért ettél meg még egy krémest. De a súlygyarapodásod komoly egészségkárosító. Két dolgot tehetsz: 1. A természetes cukrokat részesítsd előnyben, mint például a fruktóz, glukóz vagy a méz. 2. Semmiképp se hagyd abba a rendszeres testmozgást!

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

A bolygók jelzése szerint igazán szerencsés év vár a Bika jegy szülötteire. Az éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül! Milyen szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók és mire figyelmeztetnek?

Hirdetés
Tovább olvasom

Ikrek egészség horoszkóp 2023

2023-ban nagy amplitúdójú hullámzást fogsz tapasztalni az egészséged és a közérzeted kapcsán. A "hol fenn, hol lenn" azt jelenti, hogy hol fejest ugrasz az edzésbe (sokadszor), hol feladod idő-, és pénzhiányra hivatkozva. Hol kímélő étrendre állsz rá, hol tömöd magadba a tartósítószeres műkajákat. Szerencsés vagy, mert Szaturnusz március 7-től "vigyáz rád", és nem engedi, hogy hatalmas hibát kövess el. A Szaturnusz a Halakba lépve azt javasolja, hogy igyál sok, tiszta vizet! Nem kell túl bonyolítani a dolgot: a szénsavmentes ásványvíz tökéletes választás. Persze, ha teheted, ne ásványvizet, hanem forrásvizet (springwater) vegyél! Ha nem akarsz cipekedni, akkor rendelhetsz a neten. Ezzel a tiszta vízzel kimoshatod a méreganyagok nagy részét a szervezetedből. Emellett sok séta, kirándulás az egészséged megőrzésének legjobb módja.

Ez is érdekelhet

Ikrek éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Mi minden vár az Ikrek jegy szülöttjére az újévben? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod, hogyan hatnak rád a bolygók a következő esztendőben!

Tovább olvasom
Éves egészség horoszkóp 2023 (fotó: Shutterstock)

Rák egészség horoszkóp 2023

2023 március végéig úgy érzed, nincs elég erőd. Folyton futsz magad után, és nem éred utol magad, s emiatt többet betegeskedhetsz. Március 25-én Mars belép a Rákba, és innentől felpörögsz. Kérdés, hogy ezt mire használod. Ha továbbra is túl sokat dolgozol, és keveset pihensz, ha túl sokat aggódsz, és keveset kapcsolódsz ki, akkor semmi sem fog javulni. Fogadd meg, hogy rendszeresen szakítasz időt olyasmire, amit szeretsz! Keress magadnak hobbiz, mint például kertészkedés, kézimunka, fotózás, természetjárás, amihez kedvet érzel. Csatlakozhatsz a neten olyan csoporthoz, akik ilyesmiben járatosak. Találkozhatsz is velük, apró trükköket leshetsz el tőlük. Mindez fantasztikusan jó hatással lesz a közérzetedre, az egészségedre és végül a munkabíró képességedre is. November végén a hideg és/vagy a hormonháztartásod gondot okozhat. Ne legyints rá! Törődj vele!

Ez is érdekelhet

Rák éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

A Rák életében komoly fordulatok várhatóak a következő esztendőben. Mire számíthatsz a szerelem, karrier és egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod!

Tovább olvasom

Oroszlán egészség horoszkóp 2023

Az újévi fogadalmad betartása látványos eredményeket hoz neked az év első felében. Akár fogyni szeretnél, akár a kondíciódat akarod javítani, akár régóta húzódó egészségügyi problémától szeretnél megszabadulni, sikerre számíthatsz. Persze ez kitartás és fegyelem nélkül nem megy. A Plútó június 11-én visszalép a Bakba, és pont ezzel szembesít. Az év hátralévő részében kiújulhat, visszatérhet olyan "nyavalya", ami az év első felében múlni látszott. Ne keseredj el, és semmiképp se add fel! Hidd el, állhatatossággal ismét jönnek az eredmények! Nem vagy robot, a tested nem gép, emiatt lehetnek hullámzások. A visszaesés nem azt jelenti, hogy rosszul csinálsz valamit, inkább csak azt, hogy a bevált módszeren belül is lehetne, kellene szintet lépned. Mindenképp konzultálj szakemberrel! Felesleges köröket úszhatsz meg a segítségével…

Ez is érdekelhet

Oroszlán éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Eseménydús év vár az Oroszlán jegy szülötteire! Nagyon jó lehetőségeket hoz 2023 a szerelemben és a karrierben is. Éves horoszkóp következik minden fontos részlettel.

Tovább olvasom

Szűz egészség horoszkóp 2023

Az elmúlt 2-3 év életvitelének eredményével szembesülsz 2023 márciusától. Amennyiben visszafogottan és egészségesen étkeztél, és becsempésztél rendszeres mozgást a sűrű napjaidba, nagyszerűen fogod érezni magad a bőrödben. Rengeteg energiád lesz, miközben a betegségek elkerülnek. Viszont ha nem vigyáztál magadra, elhanyagoltad a rendszeres mozgást, ízületi fájdalmakkal és csontritkulással kell megküzdened. Ebben az esetben fordulj a természetes gyógymódokhoz: gyógynövények, ásványi anyagok, jóga. Július végén és augusztusban a kegyetlen idő múlásával kell szembenézned. Mindegy, hány éves vagy, az öregedés utolér. Az élet rendje, hogy az öregedést nem lehet sem visszafordítani, sem megállítani, csupán lassítani lehet. Ehhez megint a természet adta élelmiszerekhez érdemes fordulnod: ginzeng, zeller, alma, zöldtea, szója, lazac és hasonlók.

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Vajon milyen évet jeleznek a bolygók 2023-ra a Szűz jelében születetteknek? Mi mindenre számíthatnak a párkapcsolatban, a szerelemben, munkában, karrierben? És hogyan alakul az egészségük? Minden fontos tudnivaló kiderül az éves horoszkópból.

Tovább olvasom

Mérleg egészség horoszkóp 2023

Leginkább az ízületeidre kell vigyáznod. Mindegy, hány éves vagy, a helyes táplálkozást és a rendszeres mozgást elkezdeni sosincs túl korán és túl későn sem. Szaturnusz szerint a fegyelem elengedhetetlen, szóval nem elég kampányszerűen változtatnod. Mostantól át kell állnod az egészséges életmódra. Legkritikusabb napok: július 10., augusztus 2. és 27., október 2. és 10. De nem csak ezeken a napokon kell vigyáznod magadra, hanem egész évben. A bolygók arra is tudnak tanácsot adni, hogy milyen formában érdemes a szervezetedbe juttatni a nyomelemeket és ásványi anyagokat. Víz jegyekben járó bolygók oldott, kolloid formában tudnak segíteni a hasznosításban.

Ez is érdekelhet

Mérleg éves horoszkóp 2023: fordulatokat hoz az új év

Számtalan változást, de eredményeket és bőséget is jeleznek a bolygók a Mérleg jegyében születetteknek. S vajon mi mindenre számíthatnak az új esztendőben? Az éves horoszkópból fény derül a legfontosabb kérdésekre.

Tovább olvasom

Skorpió egészség horoszkóp 2023

2023. május 15-ig vigyáznod kell magadra, és tartózkodnod kell mindenféle túlzástól. Többek között a túlzásba vitt sporttól is, mert könnyebben lesérülhetsz, vagy izzadás után megfázhatsz. Ezt könnyű elkerülni és/vagy megelőzni. Emellett a hízás veszélye is fennállhat. Többször egyél kis adagot, és ne egyél gyorsan! Ha alaposan megrágod az ételt, előbb jól laksz, és megkönnyíted az emésztést is. Május 16-tól egyre több édességet kívánsz, ami a vércukrodat fellőheti az egekbe. Kerüld az összetett cukrokat, inkább mézet vagy gyümölcscukrot válassz. És ügyelj arra, hogy a nap vége felé ebből egyre kevesebbet vigyél be a szervezetbe! A rendszeres mozgás, a tea és/vagy kávé édesítés elhagyása is jót tenne neked.

Ez is érdekelhet

Skorpió éves horoszkóp 2023: különleges fordulatot hoz az új év

Izgalmas esztendő elé néz a Skorpió jegy szülötte. Vajon mi minden vár rá a szerelemben, karrierben, egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Nyilas egészség horoszkóp 2023

2023. május 15-ig nem lesz egészségügyi problémád. Különösen akkor, ha megteszed azt, amit már régóta megígértél magadnak, és el kezdesz rendszeresen sportolni. A testi kondíció szoros összefüggésben áll a szellemi és lelki kondícióval. Szerencsés vagy, mert május 15-ig bolygód, a Jupiter a Kosban vitalitást szimbolizál. Azonban azt a veszélyt is, hogy hamar alább hagy a lelkesedésed. Semmit nem ér, amit elkezdtél, ha abbahagyod. A kitartásod sokkal jobb lesz május 16-tól, amikor Jupiter átlép a Bikába. Innentől lenyugszol, és képes leszel elkötelezetten és következetesen folytatni azt, ami az egészségednek a legelőnyösebb.

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2023: különleges lehetőséget jeleznek a bolygók

Csodás lehetőségeket tartogat a következő év a Nyilas jegy szülöttének. Mi minden vár rá a szerelemben, a munka, vagy az egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

Bak egészség horoszkóp 2023

2023 a gyógyulás éve lesz a számodra. Különösen akkor, ha az elmúlt közel 20 évben nem hanyagoltad el az egészséged megőrzését és vigyáztál a testedre. Már rá kellett jönnöd, hogy a tested éppen annyira szolgál téged, amennyire te szolgálod őt. 2023-ban találkozol egy újfajta gyógymóddal vagy életmóddal, gyógynövénnyel vagy táplálék kiegészítővel. Valamelyik gyökeres változást és jobb közérzetet eredményez nálad. Tőled függ, ezt mennyire veszed komolyan, milyen hosszú távon alkalmazod, illetve mennyi időt és pénzt fektetsz bele. Az égi folyamatok szerint most még nem kötelezed el magad véglegesen. De az biztos, hogy rengeteget tanulsz belőle. Júniustól visszatérhetsz a korábban bevált életvitelhez, amit "megspékelhetsz" az újonnan elsajátított ismeretekkel. Fontos, hogy ne bántsd magad, és ne gondold, hogy tévútra tévedtél! Év végére megérted, hogy mindez jót tesz, és jót tett neked.

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2023: hatalmas felismeréseket hoz az új év

Lehetséges, hogy a Bak úgy érzi, mintha semmi sem történne vele 2023-ban, de ez így nem igaz. Nagyon mély és komoly felismeréseket hoz az új esztendő, melyeket a jövőjét határozzák meg. S mi mindenre számíthat valójában? Az éves horoszkópból minden fontos részletre fény derül.

Tovább olvasom

Vízöntő egészség horoszkóp 2023

2023 március 23. és június 10. között drasztikus lépésre szánod el magad. És bizony valóban aktuális a teljes életmódváltás. Lehet, hogy elhagyod a húst vagy a tojást, vagy valamilyen allergén élelmiszert. Jól teszed. És ne felejtsd a mondást: "Egy szakadékot nem lehet két kis ugrással átugrani."! Azonnal fogod tapasztalni a kedvező hatásokat: emésztésed javul, több energiád lesz, a bőröd és a hajad megújul, te magad megfiatalodsz. A kérdés csak az, hogy június 11-től képes leszel-e folytatni a megkezdett utat? Ne felejtsd el, esetedben nem diétáról, fogyókúráról van szó, hanem teljes életmódváltásról. Könnyű dolgod lesz, ha kísérletezel, és felfedezel új és izgalmas ízeket. Próbálkozhatsz a nemzetközi konyhával, elmehetsz főző tanfolyamra. Közben nyáron a hőségben a folyadékpótlásra, ősszel és télen a nehéz ételek miatt a hízásra kell ügyelned. A hideg ellen zsírpárnákkal védekezne a szervezeted…

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2023: a változás elkerülhetetelen

A Vízöntő teljesen átértékeli az életét 2023-ban. Az új év nagyon fontos új szokásokat, változtatást hoz a jegy szülöttének. A változások az élete valamennyi területét érhetik épp úgy, mint a párkapcsolatot, a munkát, de az egészséget is. Vajon mit jelez az éves horoszkóp? Íme minden igazán fontos tudnivaló.

Tovább olvasom

Halak egészség horoszkóp 2023

Ugye, nem vagy annyira büszke, hogy nem mész el orvoshoz, ha fáj a fejed, vagy szúr a szíved? 2023-ban vigyáznod kell a vérnyomásodra és a szívedre. Mindegy, hogy hány éves vagy, a tested jelez, ha valami nem jó neki. Május végén egy Mars-Plútó szembenállás felkiáltójelként "szól", hogy vedd komolyan a jeleket! Nem kell hipochonderré válnod, de közben két hibát követhetsz el: nem veszel tudomást róla, vagy túl komolyan veszed. Találd meg az egészséges mértéket! Ezzel párhuzamosan jó hír, hogy az előző évekhez képest fegyelmezettebb leszel 2023-ban. Ebben a témában is kerüld a szélsőségeket! Ne kezdd el sanyargatni magadat! Lehet, hogy szembejön egy szuper diéta, ami hatalmas lemondások árán hatalmas fogyást ígér. De kérdés, hogy milyen áron. Fontos, hogy olyan módszert találj, ami engedi, hogy a saját tempódban és az ízlésednek megfelelően csinálhasd.

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2023: ez egy valóban komoly év lesz

Valódi szemléletváltást jeleznek a bolygó a Halak jelében születetteknek. Eddig sem voltak komolytalanok, de 2023-ban még inkább megmutatják, mennyire felelősen élik az életüket. S vajon mi minden vár rájuk az új esztendőben? Az éves horoszkópból minden igazán fontos részletet megtudhatnak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!