Hétfőn a Nap együttállást alkot az Uránusszal a Bika jegyében. Az Uránuszi energiák mindig változtatásra késztetnek bennünket, a levegő elemű jegyek, az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő könnyebben alkalmazkodnak a változáshoz, őket szinte még izgalommal is tölti el, hogy történik valami. Ha ezeket a változtatásra késztető energiákat elnyomjuk magunkban, a változás akkor is végbe megy, de sajnos kényszerítő jelleggel, akár baleset formájában is jelentkezhet. Úgy tudjuk ezeket az energiákat a legjobban hasznosítani, ha nem állunk ellen a hirtelen fellépő változásnak, hanem lehetőségnek tekintjük őket, a sors egy új arcát mutatja felénk és kilátásunk van valami újat megtapasztalni, a változásban benne van a lehetőség magunkat eddig ismeretlen oldalunkról kipróbálni. Ez a tranzit csak körülbelül három napig van érvényben.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Csütörtökön a Hold belefut a Szaturnusz együttállásába a Bak jegyében. Egy rövid időre megnehezül ilyenkor a kapcsolattartás embertársainkkal. Legszívesebben félrevonulnánk a világ szeme elől, magányosnak és talán depressziósnak is érezhetjük magunkat. Ilyenkor szigorúak vagyunk önmagunkkal és túlzottan kritikusak. Kedvetlennek és lehangoltnak érezhetjük magunkat, a dolgok ilyenkor sötétebbnek látszanak, mint valójában. Ez a konstelláció egyik jegynek sem kedvez, talán a Bak jegy, aki a legkönnyebben veszi, mert ő már úgyis megszokta a terheket. Szerencsére ez a fényszög nem tart tovább, mint két nap.

Pénteken a Mars pontos kvadrátot (ez egy kilencvenfokos fényszög és igen kellemetlen) alkot a Neptunusszal. A Mars a tetterő, a Neptunusz fogalomköréhez a ködösítés áll a legközelebb. Az ilyen konstelláció alatt megtévesztések sorozata várható, semmi esetre se engedjünk a kísértésnek, hogy ilyenkor valami fondorlatos dolgot tegyünk. Az energiaszintet lecsökkenti, ellenálló képességünk meglehetősen alacsony, könnyen megtámadhatnak bennünket fertőzések, vagy a bőrön allergiás reakciók léphetnek fel, jelentkezhet még ételallergia is. Ennek a fényszögnek a legártalmasabb hatása a káros szenvedélyek, a függőségi szerek fogyasztása, dohányzás, alkohol és kábítószerek. E fényszög gyengíti a jellemet, és az önbizalom elillan, hiányzik a magabiztosság. E két bolygó energiáit a legjobban úgy hasznosíthatjuk, ha pszichológiával kapcsolatos témakörökkel foglalkozunk, spirituális tanulmányokba kezdünk, vagy például rászorulókon segítünk, vagy valamilyen önkéntes munkát vállalunk, mert ilyenkor kívülről élhetjük meg a gyengeséget, így az önzetlenségre tevődik a hangsúly. Körülbelül öt napot ölel fel ez a tranzit.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!