Hétfőn a Plútó, a Szaturnusz, a Merkúr és a Nap 22 és 24 fokon tovább folytatja útját a Bakban. Ez a konstelláció egy hihetetlenül hatékony időszakot biztosít nekünk, és erőt is. Bizonyára életünk egyes részei már működésképtelenek, azokat jobb, ha önként leépítjük. Viszont a fejlődőképes területen ültessük el a "vetőmagokat", miután tisztáztuk végső ambícióinkat, el tudjuk kezdeni rövid és hosszabb távon a céljaink meghatározását. A Plútó-Szaturnusz konjunkciója még hetekig hatással lesz ránk.

Még hétfőn este a Vénusz átlép a Halak jegyébe, ilyenkor vonzalmunkat érzékenyen, kedvesen és szenvedélyes együttérzéssel fejezzük ki. Képesek vagyunk az önzetlen odaadásra és arra, hogy teljesen igazodjunk mások érzelmi igényeihez. Ez idő tájt az is lehet, hogy zavarunkban kitéréssel válaszolunk egy-egy kedves meghívásra. Az ítélőképességünk nem az igazi, és az emberismeret hiánya is akadályozhat bennünket a stabil tartós kapcsolatok kialakításában. Túlidealizálhatjuk szerelmünket, vagy ami még rosszabb, vágyaink homályosak, irány nélküliek, és ez növeli sérülékenységünket.

Kedden a Hold a Neptunusszal szemben áll, ilyenkor nyitottabbak vagyunk a külvilágra, érzékenyebbek és fogékonyabbak vagyunk más emberek érzéseire, de vigyázzunk, mert csalás, megtévesztés, vagy épp saját illúzióink áldozatai lehetünk. Meditációra, pihenésre és lazításra való nap.

Szerdán az Uránusz és Vénusz szextilt alkot, ez a villámcsapásszerű szerelmet hozhat az életünkbe, mert az Uránusz könnyen szikrákat gyújt a lelkünkben. Ez persze csodás érzés, egy baj van vele, hogy elég hamar elmúlik, másnap, úgy keresztülnézünk tegnapi szerelmünkön, mintha nem is láttuk volna sohasem.

Csütörtökön este a Merkúr átlép a Vízöntő jegyébe, ez a Merkúrnak egy kellemes elhelyezkedése, ötletes gondolkodóvá válunk hatására. Tudásszomjunk hatalmas, gondolkodásunk elvont. Intuíciónk kiválóan működik, de türelmetlenek lehetünk a náluk lassabban gondolkodókkal.

Pénteken a Nap kvadrátot alkot a Holddal, nincs meg bennünk a belső egyensúly, ez feszült érzésekhez vezethet. Jelentős eltérés lehet saját és mások igényei között. Viszont egy valamire jó ez a konstelláció: ha nem vagyunk érintettek a konfliktusban, akkor részlehajlás nélkül látjuk mindkét fél problémáját, és remek tanácsokat is adhatunk, ha kérik.

Szombaton a Merkúr kvadrátot alkot az Uránusszal, gondolkodásunk most egy kicsit zavart, bár meglátásaink eredetiek. Zseniális ötleteink vannak, és még e feszült fényszög mellett is feltűnően találóak megoldásaink.

Vasárnap a Hold szextilt alkot a Szaturnusz-Plútó párossal, érzelmeink komolyak, mélyek. Ami mellett egyszer elköteleztük magunkat, amellett a végsőkig kitartunk. Nagyon megbízhatóak vagyunk jelenleg és a többiek is építhetnek ránk. Óriási lelkierővel bírunk ilyenkor.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!