A színek rezgéseket, energiákat képviselnek, választása tehát megmutatja, hogy tudat alatt milyen lelki folyamatok játszódnak le önben egy-egy konfliktus, probléma kapcsán - ez pedig a megoldáshoz is elvezetheti. Engedjen hát utat a kreativitásának, és értelmezze szabadon a válaszokat!

Hogyan jósoljon?

Csendesedjen el, lélegezzen mélyeket, és koncentráljon befelé. Fogalmazza meg azt a kérdést, ami mostanában foglalkoztatja, majd válasszon egy árnyalatot a szivárvány színei közül, és olvassa el a hozzá tartozó értelmezést.

Piros

Több energiára és határozottságra van szüksége! Talán már belenyugodott a helyzetébe, de a lap azt jelzi, hogy kellő céltudatossággal igenis elérheti az álmait. Tegye félre az önsajnálatot, vegyen erőt magán, és gondolja át még egyszer a terveit. Ha kellően kitartó és optimista, sikeres lesz!

Színtarot - használja a színek erejét!

Sárga

Ez a szín azt jelzi, hogy elismerésre, zajos sikerre vágyik. Talán túl gyakran vonult a háttérbe, és nem foglalkozott eleget a saját igényeivel. Hallgasson a megérzéseire, a belső hangra, amely arra ösztönzi, hogy megmutassa tehetségét a világnak! Reflektorvénybe kerülhet, és elnyerheti az elismerést, amelyről régóta álmodozik.

Narancs

Ön örömre, vidámságra, társaságra vágyik! Találkozzon többet a barátaival, meglátja, a közös beszélgetések során a problémái is más megvilágításba kerülnek! Ez a szín azt is jelzi, hogy közelebb juthat a megoldáshoz, ha hátrébb lép, és hagy elég időt arra, hogy leülepedjenek önben a történtek.

Kék

Jót tenne önnek, ha időt szánna a megnyugvásra és az elmélyülésre. A lap jelzi, hogy a probléma megoldásához türelemre van szüksége, és arra, hogy egy kicsit egyedül lehessen. Optimizmust is sugall ez a szín, arra utal, hogy képes megoldani a gondjait. Ha teheti, mindennap szánjon időt a lelki regenerálódásra.

Zöld

Meg kell találnia az összhangot a saját és a külvilág elvárásai között. Ez a szín jelzi, hogy megújulásra vágyik, elégedetlen a meglévő körülményeivel. Az is lehetséges, hogy önmagán szeretne változtatni, esetleg megszabadulna némely rossz szokásától. Az eredmény azon múlik, hogy mennyire képes hinni a sikerben, és tud-e pozitívan gondolkodni!

Lila

Szeretné mélyebben megérteni az életet és az események összefüggéseit. Tudásszomja nagy, tágítani kívánja szellemi látóhatárát. Ez a szín azt is jelezheti, hogy nem okoz önnek elég örömöt a munkája, és váltania kellene. Nézzen utána a továbbképzési lehetőségeknek, és ha talál egy tanfolyamot, ne habozzon, iratkozzon be rá!

Rózsaszín

Együttérzésre és törődésre vágyik, jólesne önnek, ha valaki gyengédséggel venné körbe, és meghallgatná a problémáit. Keresse fel valamelyik régi barátnőjét, és beszéljen vele őszintén a gondjairól. Higgye el, ketten együtt hamarabb találnak rá a megoldásra!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!