Kedden belép a Merkúr a Bika jegyébe, ez által gondolkodásunk sokkal kiegyensúlyozottabbá válik, a feladatainkat módszeresen és fegyelmezetten tudjuk ellátni. Ilyenkor fegyelmezetten és alaposan megformáljuk véleményünket, amit kimondunk az általában nagyon is úgy gondoljuk és megbízhatóak vagyunk.

Kedden a Hold együttáll a Marssal, ez kicsit feszültté tehet bennünket, és ingerlékenységünkben hajlamosak vagyunk mindenkinek odamondogatni. A legjobb tanács, amit adhatunk ilyenkor, hogy őrizze meg kiegyensúlyozottságát, mert hasonló természetű emberekkel fogja a sors, és nem hiányzik önnek sem egy perpatvar!

Ezt hozza a hét Ipacs Andrea asztrológus szerint

Kedden a Vénusz kellemetlen fényszögbe kerül a Szaturnusszal, ami nem segíti sem a szerelmi életünket, sem a pénzügyeinket, jobb, ha egy kicsit félrevonulunk. Szerencsére kettő napnál többet nem vesz igénybe ez a fényszög.

Szerdán a Hold belép a Rák jegyébe, ahol "otthon" van. Valóban empatikusak vagyunk ilyenkor másokkal és jobban rá tudunk hangolódni mások lelki állapotára, de a hisztire való hajlamunkat is előhozza. Ha csak lehet, legyen ennek tudásában és fékezze magát!

Szerdán a Merkúr belefut az Uránusz együttállásába, ami gondolkozásunkat felpezsdíti, és csak úgy záporoznak az eredeti ötletek. Ha lehet, kerüljük a kapkodást, elegendő időre van szükségünk, hogy átgondoljuk a dolgokat. Felcsillanhat a zsenialitás szikrája is!

Szombaton a Nap beleáll a Szaturnusz trigonjába, ez remek, mert elősegíti a struktúrák kialakítását, a lassú és tartós növekedést helyezi előtérbe. A kiforratlan személyiségek labdába sem rúghatnak ilyenkor… Azoknak az embereknek van segítségére ez a fényszög, akik érett és megbízható személyiségek, akik számára nem teher az alázat és a tisztelet, kötelességtudatuk és teherbíró képességük miatt ma és holnap nagy elismerésben lehet részük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!