Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Ma nincs sok kedve bármit is csinálni, de barátai kirángathatják otthonról és elmennek legalább a közelben lévő parkba. Alkalmas a mai nap arra, hogy tisztázza a félreértéseket, konfliktusokat, vagy megbékéljen egy helyzettel, amin nem tud változtatni. Közelebb kerülhet szeretteihez!

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint!

Ha ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Partnerével most kisebb összetűzésekre számíthat, mert az Uránusz nem engedi, hogy állandóan elfojtsa azokat az energiáit, amelyek most önben működnek. Önnek most nagyon fontos, hogy felvállalhassa véleményét, és ez nagyon meglepi partnerét. Emiatt a hétvégi programjuk teljesen kútba eshet, mert ön nem hajlandó megfékezni vagy megadni magát.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Belehabarodhat valakibe ezen a hétvégén, főleg a férfiak fognak áldozatul esni a hirtelen jövő szerelemnek - a felvillanyozó hatású Vízöntő Holdnak köszönhető ez. Vagy szerelmi, vagy családi életében állnak be váratlan változások, amik nem is annyira váratlanok, hiszen benne voltak már a levegőben… Most képes az új dolgokat előnyben részesíteni, nem árt, ha felülvizsgálja nézeteit.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Energiaszintje valahol a fellegekben jár, és most hasznos, ha arra használja fel ezt az időt, hogy végleg felszámolja elmaradását, és pénzügyeit rendezi. Még a közeli barátságoknak is az alapja az, hogy minden fillérrel elszámol. Ma mindenképpen a középpontban akar lenni, vonzódhat valakihez, néha egy új szerelem is felbukkanhat ilyenkor a láthatáron. Remek alkalom a bulizásra, ahol ön lesz a társaság lelke.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!