Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Most hétvégén nagyon elfoglalt, történt valami, melyet a családtagjaival együtt kell elrendezniük. Ezért természetesén családik örben maradnak, bár elmehetnek egy kicsit kiszellőztetni a fejüket, valahol együtt ebédelnek, és együtt találják ki a megoldást. Sikerül teljesen egyetértésben megbeszélni a történteket.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A hétvégét a családja körében tölti. A pénzügyi problémák lehetnek ismét terítéken. Ez egy olyan téma, melyet az ember nem akárkivel oszt meg… Mivel ön egy nagyon összetartó családból jön, számíthat arra, hogy nem hagyják cserben.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Sok időt tölt a hétvégén a barátaival, a párkapcsolati kérdéseket is alaposan átbeszélik. Rendkívül jó tanácsokat kap és ad is, hiszen a kívülállók mindig objektívebben látják a helyzetet. Jó hangulatú napokra számíthat!

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A legtöbb planéta, melyek az érzelmekről szólnak labilis minőségű jegyben áll, emiatt most ön sem érez biztos talajt a lába alatt. Úgy érzi, minden ügye lebegtetve van, és ez nyugtalanítja. Ha van családja, velük lesz, ha szingli, akkor lehet, hogy most ki sem mozdul a lakásából, begubózik, olvasgat, pihen. Otthon nyugalma van, ki tud kapcsolódni, és maga mögött hagyja gondolatait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!