Hétfőn egy Nap-Hold trigon alakul ki az égen, ami könnyed együttműködést ígér a többi emberrel, ugyanis harmóniában van, ahogy cselekszünk és érzünk. Ugyancsak javul a döntéshozatali képességünk, őszintébben fejezzük ki magunkat és ennek eredményeként fejlődést tapasztalunk családi ügyekben és az otthoni körülményekben.

Kedden a Hold csatlakozik az Uránusz és a Jupiter közötti trigonhoz, így egy úgynevezett királyi trigon alakul ki a Föld-elemben. Különösen kedvező és izgalmas hármas, megfelelő idő valami újat kipróbálni vagy tanulni. Akár kockáztatni is érdemes, pénzügyekben is, de lehetőleg azért ne nagy tételben. Kísérletező kedvünkben vagyunk, akár a külsőnkön is változtathatunk, az öltözködési stíluson vagy a hajviseleten.

Szerdán a Mars beéri a Szaturnusz szextiljét, ilyenkor képesek vagyunk megfegyelmezni tetemes energiánkat és képesek vagyunk összpontosítani nehéz, hosszú távú feladatokra. Jól tudunk együttműködni másokkal a cél érdekében. Derekasan bírjuk a kemény munkát és a nagy türelmet igénylő elfoglaltságokat. Ezen a napon még a Hold is becsatlakozik ebbe a konstellációba, ezért érzelmeinket is bevonhatjuk tevékenységeinkbe.

Csütörtökön a Merkúr kvadrátot alkot a Neptunusszal, a logikus gondolkodásunkat felváltja az álmodozás, ne hozzunk semmilyen fontos döntést. Vigyázzunk, hogy nehogy csalás áldozataivá váljunk, lehetőleg mi magunk se próbálkozzunk ilyesmivel. Az egészségügyi problémák ilyenkor az idegrendszert veszik célba, de ugyanúgy előfordulhatnak légúti fertőzések.

Pénteken a Vénusz jegyet vált, átlép a Vízöntő jegyébe, ez idő tájt mi is egy kicsit kísérletező kedvűvé és kiszámíthatatlanná válunk a szerelmi életünkben, de anyagilag is hajlamosak lehetünk többet kockáztatni. Ha bármilyen emberi viszony korlátozna most bennünket, úgy az nem fog sokáig tartani, ugyanis most ki nem állhatjuk a féltékenységet. Ellenben hatalmas jelentőséget tulajdonítunk az intellektuális kapcsolatoknak, ha most kezdődne egy szerelmi kapcsolatunk, ennek alapja lehetne a szellemi összhang. Vonzalmunkat ilyenkor szabadon és humorosan fejezzük ki, nagy örömünket leljük az eszmecserékben és a hasonló gondolkodásúak társaságában.

Szombaton a Vénusz a Hold és az Uránusz egy Tkvadrátot alkot a fix jegyekben, amely felerősíti a tegnapi Vénusz jegyváltását, ki nem állhatjuk a kapcsolataink megszokottságát, keressük az újat, az izgalmasat, vonzódunka rendkívüli dolgokhoz. Persze ezek a rendkívüli kapcsolatok csak addig tartanak, amíg az izgalmunk, tehát nem kell hosszú távon számolnunk velük. Azok a kapcsolatok, melyek nem szilárd alapokra épültek, ilyenkor fel is bomolhatnak.

Vasárnap a Nap belép a Bak jegyébe, ez hoz némi megfontoltságot az életünkbe, képesek vagyunk síkraszállni a hagyományok, a kötelességtudat és a struktúra érdekében. Lehet, hogy ilyenkor egy kicsit bizalmatlanná válunk és csak lassan és vonakodva nyílunk meg másokkal szemben. Érzéseinket komolyabban vesszük és a felelősséget magától értetődően vállaljuk. A mai napon a Mars szextilt alkot a Plútóval, ez mindenre elszánttá tesz bennünket, a feltételek most adottak a hosszú távú célok készítésére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!