Hétfőn a Vénuszt konjunktálja a Neptunusz, és a Mars helyzete is kedvezőtlen - ez a konstelláció több együttérzést és érzelmi kötődést teremt a meglévő kapcsolatokban, bár a csalódás kockázatával is jár. Ha van szabadidőnk, akkor kiváló alkalom a kreativitásra, és hogy érzéseinket a művészeteken keresztül éljük meg.

Kedden ebbe a konstellációba, amely az érzékeny Halak jegyében jön létre, belefut a Hold is, ami még inkább felerősíti segítőkészségünket vagy romantikus hajlamunkat. Meghitt estét tölthetünk a párunkkal.

A hét általános horoszkópja, január 27-február 2.

Szerdán a Mars-Neptunusz kvadrátja beélesedik, amely egész héten eltart. Ez egy igen kellemetlen konstelláció, amely alacsony energiakészletet eredményez, ha ez a két planéta egymással kapcsolódik, akkor ott mindig jelen van a megtévesztés, a hazugság, a botrányt lehetősége. Ilyenkor rendszerint gyengének érezzük magunkat, ezeket az önkárosító folyamatokat ne engedjük magunkon elhatalmasodni. Más lehetséges forgatókönyv is előfordulhat, mint például, hogy féltékenyek leszünk, bosszúállók. Fennáll a lehetőség arra is, hogy csalás áldozatai lehetünk, és az ilyenkor kapott ajánlatokat többször is gondoljuk át, mert tuti, hogy hamisak. Legyünk megfontoltak a szívügyekben is: a Mars szenvedélyes vágya ugyan megvan, de a Neptunusz nem pontosan tükrözi a valóságot. Nem most van itt az ideje, hogy megtegyük az első lépést.

Csütörtökön a Hold szextillel támogatja a Napot, a tegnapi kellemetlen hatást, amely még napokig érvényben van, enyhén csökkenti, és harmonizálja lelkünk női és férfi oldalát. Segít egyensúlyt teremteni kívül-belül.

Pénteken a Hold belelép a Merkúr szextiljébe, ilyenkor az érzelmeinket ki tudjuk fejezni, úgyhogy ismét segítség érkezik a szerdai nyomasztó tranzithoz. Elménk kifejezetten éber, remek ötleteink támadhatnak, ragadjunk meg egy tollat és vessük őket papírra. Az üzleti tárgyalásainknak is kedvező ez a nap, egyéb kereskedelmi tevékenységre is alkalmas.

Szombaton a Vénusz végre egy szenvedélyes inspirációt kap a Plútótól, ez a konstelláció intenzívvé teszi az érzéseket, fontossá válik az intimitás. Ha kapcsolatban él, akkor felizzik önök közt a testi szenvedély is.

Vasárnap a Hold trigont alkot először a Jupiterrel, majd délután a Vénusszal, csodálatos, virágzó boldogság várható, valamilyen érzelmi megkönnyebbülés. Felhőtlen időszak a szerelemre és a szeretetre. Kellemes kirándulások, programok, szerető érzések emelhetik a mai nap hangulatát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!