Hétfőn a Nap és a Hold levegős jegyekből trigont adnak egymásnak. Ilyenkor az életünkbe új lehetőségek jöhetnek. A levegő elem dominanciájától könnyednek és harmonikusnak érezzük magunkat. Könnyen kötünk barátságokat, ezek a későbbiekben még jól is jöhetnek. A pozitív gondolkodásmód most csodát tehet velünk. Ha volt párkapcsolati problémánk esetleg, akkor most van itt az ideje elsimítani azt is.

Kedden a Hold szembenáll Plútóval és a Jupiterrel, a hatalomvágyat, melyet a Plútó okoz, a Jupiter még egy kicsit el is túlozza, és a kedves, barátságos Holdat most nem védi semmilyen planéta. Érzelmi manipuláció, hatalmi harcok a családban - könyörtelenné válhatunk partnerünkkel szemben is. Csak a tudatosságunk segíthet felmérni, hogy milyen magatartást tanúsítsunk, ne engedjük, hogy mások céltáblájává váljunk. Bármi is a helyzet, ez a konstelláció segíthet a rossz szokásaink elhagyásában vagy érzelmeink pozitív átalakításában.

Szerdán a Nap, a retrográd Vénusz és a Mars helyzete miatt felerősödik bennünk a szexuális vágy, de valahogy nem tudjuk összeilleszteni ezeknek a labilis minőségben elhelyezkedő planétáknak az összhangját. Kisebb, nagyobb hazugságokra derülhet fény, amelyet azonnal tisztázni is szeretnénk, de mivel egyik bolygó sincs tűz-elemben, csak el lesz kenve a dolog, és tisztázva semmi…

Csütörtökön a Merkúr az Uránusszal egy szextilt alkot, váratlan meglepetésre számíthatunk, lehet, hogy több takargatni valója van a társaságunkban valakinek, valószínűleg olyan információhoz jutunk hozzá, melyen nagyon meglepődünk. Sok-sok hazugságot vagy tisztázatlan körülményt fogunk még leleplezni.

Pénteken a Nyilas Jegyében Telihold jön létre, néhány ügyünk végére pont kerül, és készen állunk a tovább lépésre. A Telihold jelzi, hogy valami elérte a csúcspontját, ez akár egészségügyi vonalon is hathat. De ha szerelmi témát húzunk az esetre, akkor az jobban helytálló, mert ezt a Teliholdat a Mars mindkét oldalról támadja, ezt hívják Tkvadrátnak, azt lehet mondani a feszültség már olyan forrpontra jutott, hogy muszáj egy tisztázó beszélgetést megejteni, és utána eldönteni, ki merre folytatja az útját.

Szombaton a Mars a Nappal is kvadrátba kerül, itt a józan érvek nem jutnak érvényre, túlzott energikusságunk önös, személyeskedő vitákba sodor bennünket. Nem vagyunk hajlandóak meghátrálni. Pozíciónkat úgy fogjuk védeni, mint egy megsebzett tigris. Pedig jó lenne, ha legalább kevésbé fontos részletkérdésekben meg tudnánk egyezni.

Vasárnap a Nap-Mars kvadrát ugyanolyan gyalázatos módon működik, nem engedünk fikarcnyit sem. Viszont a lecsendesedett, magányos, fagyos érzelmekhez szokott Bak-Hold kedvezően fényszögeli a találékony Merkúrt, ezért legalább az egyik fél bölcsebb belátásra térhet. A Mars és a Nap közötti sárdobálás azonban még tart.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!