Fogfájás csillapítása otthon (Fotó: Europress)

"Nagyon fáj a fogam, de sajnos sem időm, sem pénzem nincs, hogy ebben a hónapban eljussak fogorvoshoz. A fogfájás csillapítása otthon hogyan történhet? Milyen egyszerű, gyors, természetes módszerek vannak, főleg, ha nem akarok óránként tablettákat bekapdosni? - kérdezi Ferenc nevű olvasónk Orvos Válaszol rovatunkban.

Horváth Adrien fitoterapeuta, Bach-terapeuta, akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus válaszában néhány otthon is alkalmazható tippet ad a a fogfájás csillapítására, amíg olvasónk el nem jut a fogorvoshoz.Kattintson ide a teljes válaszért.

Kérdezzen Ön is!

Az Orvos Válaszol rendszerében egyszerűen felteheti kérdését: kérdésének adjon egy címet, majd 2000 karakterben fogalmazza meg problémáját, amire választ vár. Ezután rendeljen szakterületet hozzá, és ha szeretné, csatolja mellé beszkennelt leletét, vagy egy fotót, táblázatot, ami segít árnyalni a kérdést, szemléltetni a panaszt, amivel kapcsolatban kérdése merült fel. Ha a feltett kérdésre a szakértő reagált, arról minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót!

Orvos Válaszol szolgáltatásunk teljesen ingyenes, semmilyen limit nincs a kérdésfeltevéssel kapcsolatban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!