Nyilas éves horoszkóp 2020

Nyilas

A Plútó és a Jupiter együttállása márciusban erőt, bátorságot ad a legnehezebb feladatok elvégzéséhez és új projektek indításához. Mindaddig, amíg a két bolygó által képviselt hatalmas energiát konstruktív módon csatornázza, sok kemény munkát végezhet rövid idő alatt. A megnövekedett nemi vágy és fizikai vonzereje szenvedélyt ad a szerelmi életéhez. A Szaturnusz-Plútó konjunkciója azonban egész évben kihívást jelenthet az érzelmei megélésében. Ön nehezen dolgozza fel, hogy érzelmileg függ valakitől… A Jupiter a második sorsterületén biztonságot és kiszámíthatóságot hoz önnek anyagilag, egész évben lesz mit a tejbe aprítani, pénzügyileg igazán szerencsés időszak elébe néz.

Karrier Szerencse, feszültségek, bizonytalanság, erő, megbízhatóság - mindezek váltakozása jellemzi az évet. Keresi a helyét, még az sem kizárt, hogy teljesen szakít eddig hivatásával, és új életet kezd. Ha meghozza a döntést, ne tekintsen hátra, csakis előre!

Szerelem Vágyik a harmóniára, társa mellett pedig szinte az egész évben biztonságban érezheti magát, időnként azonban szabadságvágya erősödik fel… Ha egyedülálló, akkor számíthat egy olyan sorsszerű találkozásra, amely elhozza önnek a várva várt boldogságot.

Egészség Elsősorban a lelke egészségére figyeljen oda, mert ha azzal minden rendben van, akkor a teste is kevésbé fog megbetegedni. Főleg március elején, májusban és augusztusban kellene odafigyelnie arra, hogy beiktasson lazító, pihentető időszakokat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!