A madarakat azért is tekintik az angyali manifesztálódás földi szimbólumának, mert szárnyaiknak köszönhetően repülni képesek, így az ég és föld közötti kapcsolatot jelképezik " angyali" tulajdonságaik által. A teljesség igénye nélkül néhány madár- ómennek az általános jelentését foglaljuk össze az alábbiakban:

• Galamb

Az egyik leggyakrabban látott állat, melynek a viselkedéséből következtethetünk az üzenetre:

Ha többször egymás után turbékoló galambpárt látunk, a magánéletünkben jelentős pozitív fordulat következhet be, illetve békés mindannapokat élhetünk meg. Amennyiben autóval utazunk, és kis híján galamb csapódik a szélvédőnknek, a párkapcsolatunkban és érzelmi életünkben nehézségek adódhatnak, melyek felboríthatják lelki egyensúlyunkat.
Ha azt vesszük észre, hogy egy szép, magányos galamb rendszeresen feltűnik a környezetünkben, égi támogatásban, védelemben részesülünk, fentről figyelik lépéseinket.

• Feketerigó

A feketerigó az élet ciklikusságát és a változásokat jelképezi, illetve üzenethordozónak is tartják, mivel számtalan hangon képes megszólalni. Ha többször is feketerigóval találkozunk, hamarosan hírt kaphatunk egy számunkra fontos ügyben, amely jelentős változást hozhat életünkbe. Az is elképzelhető, hogy egy régóta fontolgatott, húzott- halasztott döntésnek jött el az ideje.

Ezek a madarak angyali üzenetet hoznak (fotó: Shutterstock)

• Varjú, holló

A holló és a varjú a túlvilágot és a szabad akarat által befolyásolhatatlan erőket szimbolizálja, és mindenképpen figyelmeztetést hordoz.
Gyakori megjelenésük utalhat arra, hogy ebben az időszakban a sors formálja az életutunkat, és még ha nehézségekkel, súlyos gondokkal küzdünk is, sorsszerű események történnek velünk- ne próbáljunk azonban mindenáron elmenekülni a helyzetből, mert fontos tanulságot hordozhat fejlődésünk szempontjából. E két madár az okkult erőket és a halált is jelképezi, elképzelhető, hogy egy rosszakaró vagy negatív energiák nehezítik meg mindennapjainkat, vagy valaki a környezetünkben hamarosan eltávozik a túlvilágra.

Hirdetés

• Harkály

A harkály neve szimbolikusan összeforrt a villámlással és a mennydörgéssel fején található fura, piros jele, és ritmikus, dobszóra emlékeztető fakopácsolása miatt.
Ha megjelenik az életükben, egyfajta " ébresztő" funkciója van: ébredjünk fel az életünkben, és lássuk reálisan önmagunkat és cselekedeteinket. Valamely viselkedésmintánkon mindenképpen változtatnunk kell, ha jó irányba szeretnénk terelni életünket.
Nyissuk ki szemünket és tudatunkat, legyünk józanok és éberek!

Ez is érdekelhet

A Hűség angyala védelmez minket június 6. és 10. között

Hekamiah, a Hűség Angyala a június 6. és 10. között született Ikrek jegyűek őrangyala, és ennek a néhány napos periódusnak a protektora.

Tovább olvasom

• Cinege

A cinke, cinege a pozitív szemléletmód fontosságára, és a jelen pillanat megélésére hívja fel a figyelmet. Még ha nehézségekkel küzdünk is, mindig van felfedezhető szépség az életben, melyben a társas kapcsolatok kulcsszerephez jutnak. Ha gyakran látunk cinegét, azt üzenik az égiek, hívjuk elő játékos és gyermeki oldalunkat, ne vegyünk mindent túlságosan komolyan. A kötelező feladatok elvégzése mellett az élet élvezete, az öröm megélése is nagyon fontos, hiszen ez tölti fel pozitív energiával a lelkünket.

• Fecske

A fecske a szabadság és rugalmasság, alkalmazkodókészség megtestesítője. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy létezésünkben a legfontosabb az örök változás elfogadása, és a túlzott komfortzónához való ragaszkodás elengedése- enélkül ugyanis nem jöhet létre fejlődés.
Az egészségesen megélt szabadság az, amelyben a kötődés és személyes tér megfelelő egyensúlyt képez.
Ha gyakran látunk fecskét, talán pont ezen a téren van szükségünk önvizsgálatra vagy a viselkedésmintáink megváltoztatására.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!