Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Április második hete Kos újholddal indul, ami számodra az év legfontosabb újholdja. Ez nagyszerű alkalom, hogy új célokat fogalmazz meg és tűzz ki, majd végig gondold, mire van szükséged a megvalósításhoz. A hét során tovább csiszolgathatod a terveidet. A hétvégén viszont már muszáj kikapcsolódnod. A bolygók szerint a természetben töltődhetsz fel a leggyorsabban. Kirándulj, kertészkedj, sétálj, igazából mindegy!

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten két bolygó együttállás lesz a Bika jegyében: szerdán Hold-Jupiter, csütörtökön pedig Hold-Uránusz. A Hold a megérzés bolygója, ezért amire rájössz, az még nem tény, csupán előérzet. Annyi a dolgod, hogy figyeld az eseményeket, és lehetőleg ne mondd utólag, hogy "Én tudtam"! A hétvégéd sokba kerülhet az égi folyamatok szerint. Fogd vissza magad, és ne vegyél meg mindent fölöslegesen!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét első fele számodra a rácsodálkozásról szól: emberek mennyi apróság miatt képesek kiborulni. Nézz magadba! Te sosem borultál még ki? Szerdán nagy horderejű együttállás lesz: a Mars áll együtt a Szaturnusz bolygóval a Halak jegyében, amely új ajtókat nyit meg előtted. Kérdés, észre veszed-e, és be mersz-e lépni? Pénteken és szombaton ebben is elbizonytalanodhatsz. Addig ne dönts, amíg ez fennáll!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

A hét mottója: bátorság és bölcsesség (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem szabad félned az új kihívásoktól. A hétfői újhold éppen erről szól. Bátorságot és kitartást hoz neked egész hétre a szerdai Mars-Szaturnusz együttállás. Ne feledd, ha ki sem próbálod, nem tudod meg, képes vagy-e, alkalmas vagy-e rá! Erőt meríthetsz mások sikereiből, tapasztalataiból, ha beszélgetsz velük. Hétvégére szervezhetsz ilyen találkát…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hétfői Kos újhold inspirálóan hat rád. Nem bírsz magaddal, úgy érzed, muszáj átrendezned a lakást és/vagy új terveket kiötölni. Ne fogd vissza magad! A sok ötletből lesz az a néhány, ami előre visz. A hét közepén nem tanácsos szembe szállnod a főnököddel. Várj pár napot! A hétvége alkalmas szabadtéri programra barátokkal, kollégákkal, szomszédokkal. Meglepően jól sikerül majd.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten hat bolygóegyüttállás lesz az égen, amelyek közül kettő kimondottan jó hatással lesz rád. Úgy érzed, érdemes kitartanod, mert az idő téged igazol. Ám lesz egy, amely miatt felmerül benned a kérdés, vajon jó emberrel vagy-e együtt? A többi három együttállás a kiadásaid megszorítására ösztönöz. Bölcsen tennéd, ha tartalékot képeznél.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 6-12.: Különleges találkozásokat jeleznek a bolygók

Az előttünk álló 7 napban, összesen 10 bolygóegyüttállás lesz az égen. Ezek mind-mind valamilyen találkozást jeleznek. Hogy ki és mire számíthat? A szerelmi horoszkópból most is megtudhatod a választ. Érdemes nyitott szemmel, füllel és szívvel járni...

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Irigykedve nézed azokat az embereket, akik gyorsan tudnak dönteni, mernek kockáztatni, és képesek időről-időre újítani. A hétfő újhold, a keddi és a pénteki bolygóegyüttállás frusztrál a leginkább ebből a szempontból. Pedig inspirálhatna is. Határozd el, hogy nem irigykedsz rájuk, hanem tanulsz tőlük! A hétvégéd a bolygók szerint eszméletlen mozgalmasnak látszik…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Az egész heted hangulatát meghatározza a szerdai Mars-Szaturnusz együttállás. Hihetetlen mértékben megnő az életkedved, az életigenlésed, a kreativitásod és a vállalkozó kedved. Foghatod a tavaszra is, de igazából nem ez számít, hanem hogy mit kezdesz ezzel a remek lelki állapottal. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Jó hatással leszel a körülötted lévőkre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Április második hetében három bolygóegyüttállás lesz a Kos jelében: hétfőn Nap-Hold (újhold), kedden Hold-Merkúr, pénteken Nap-Merkúr, amely mind-mind fellelkesít, és cselekvésre ösztönöz. Kivételesen nem tragédia, ha gyorsan döntesz és lépsz. Hamar jön a visszajelzés, és tudni fogod, ez a te utad-e. Pénteken és szombaton ne cikizd, aki bizonytalan, és emiatt ingerült!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas fordulatot hoz a retrográd Merkúr

A retrográd Merkúr lelassít és újragondolásra késztet. 4 csillagjegy különösen erősen érezheti a hatását, és rájuk igazán gyógyítólag hat majd ez a periódus. A változás pedig belül kezdődik el, de nagyon hamar a külvilágban is megmutatkozik.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Figyeld a számokat: hét nap alatt hat bolygóegyüttállás lesz az égen. A szerdai és a csütörtöki kettő megerősít, hogy megéri kitartani, mert idővel jönnek az eredmények. A másik szerdai együttállás szerint be kéne kapcsolódnod mindenféle beszélgetésbe, nehogy lemaradj valami fontos infóról. A maradék három együttállás a családod elvárásainak teljesítéséről szól.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a heted három téma körül forog: pénz, kommunikáció, család. Mindhárom területen olyan bolygóegyüttállások lesznek az égen, amelyek szerint nem veheted félvállról egyiket sem. Ne törölgesd a homlokodat, ne sajnáld magad emiatt! Bírod, képes vagy mindhármat egyensúlyban tartani. Sőt, inspirációt kaphatsz, ha észre veszed, milyen sokan utánoznak téged és néznek fel rád.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Eljött a te időd, eljött a cselekvés ideje, amit a szerdai Mars-Szaturnusz együttállás szimbolizál. Ez az egész hetedre hatással lesz. Nem kell kapkodnod, de elengedhetetlen, hogy feltedd a kérdést magadnak: mi az, amiben lépnem kell végre? Biztosan rájössz. Már csak azért is, mert ez az együttállás bátorságot (Mars) és bölcsességet (Szaturnusz) egyaránt hoz neked…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!