Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Ön kiváló tervező és nem szeret otthon maradni hétvégén, imádja a megszokottól eltérő programokat, ezért meglehetősen gyorsan összeverbuválja a barátait és csinálnak valami izgalmasat. Kedveli az újat, még pedig olyannyira, hogy képes a változás kedvéért változtatni. Most mindenkivel szemben barátságos, kedvező időszak, hogy csoportban töltse a hétvégéjét.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint!

Ha ön a Bika, a Bak vagy a Szűz jegyében született:

A családjával olyan helyet látogatnak meg, ahol rengeteget lehetnek a szabadban, lehet, hogy elutaznak hétvégi házukba és rendbe teszik a kertet, hiszen ön született kertbarát, csaknem bizonyos, hogy hobbija a kertészkedés. A természet gyermekeként lelke megújul egy kis helyi gyaloglástól, a többiek pedig süthetnek-főzhetnek, és a konyhában tevékenykedhetnek, ezt a programot a Bika jegyében álló Vénusz támogatja.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Az izgalmas programokat önnek találták ki, ön leginkább az unalomtól fél. Na, most attól nem kell tartania, nagyon színes baráti kör veszi körül és ez a legjobb időpont az utazáshoz! Ha így tesz, bármilyen közeli helyet is látogasson meg, remekül fog szórakozni.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Lehetséges, hogy az időt otthon töltik, vagy a család hétvégi házában, ahová minden bizonnyal kijárnak hetente és szép gondozott a kert. Miután rendet raktak a nyári lakban, elmehetnek valami közeli víz mellé, ahol mindenki megelégedésére úszhatnak, csónakázhatnak. Nagyon harmonikusan telik az idő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!