Bika éves horoszkóp 2020

Bika

Egész évben hangsúlyos lesz az ön számára az Uránusz hatása: sok belső bizonytalanságától szabadíthatja meg! Ez a szellemi fejlődés nagy változásokként manifesztálódhat az életében, és érintheti a munkahelytől kezdve, a párkapcsolaton át, az otthonáig bármelyik életterületet. A külföldi tartózkodást és a felsőfokú tanulmányokat segítik a bolygók, sikert ígérnek ezeken a területeken.

A Bak jegyéből a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter önbizalmat és harmóniát hozhat önnek. A felelősségteljes és fegyelmezett hozzáállása szakmai sikerhez és elismeréshez vezethet. Nagyobb felelősséget vállalhat extra stressz nélkül. A párkapcsolatát komoly, érett érzelmek jellemzik. A születésnapja körüli Újhold az Uránusszal együttáll, ez rákényszeríti, hogy oldja fel végre vívódásait. Jelezheti az anyagiak teljesen új alapokra való helyezését, ezt a tendenciát felerősíti a májusi hátráló Vénusz is.

Karrier Új munkahely, új vállalkozás, nagyszabású tervek - eseménydúsan, sikerekkel indul az év, azonban az április megtorpanást hoz. Ha ezen túljut, szinte egész évben szárnyalhat: olykor kitartása, máskor kreatív ötletei viszik előre. Pénzügyileg sikeres évet zár majd, befektetései szép hasznot hoznak.

Szerelem Az év jelentős döntések meghozatalával kezdődik: a nem működő kapcsolatnak véget vehet, a lehetőségekkel telit viszont komolyabbra fordíthatja. Amennyire mélypont az április a karrierjében, olyan szerencsés a magánéletében: ha szingli, társra találhat, ha párkapcsolatban él, felhőtlen boldogságban lehet része. Nyáron egy kis jóleső izgalom is vegyül a szerelembe, ami konfliktusokba csaphat át. Ne hagyja, hogy a féltékenység elvegye a józan ítélő képességét. Ha sikerül úrrá lenni a helyzeten, békés lesz az ősz és a tél.

Egészség A torok, a mandulák, a középfül önnél érzékeny területek, és februárban, márciusban bizony gondja is akadhat velük. Pótolja a vitaminokat, hogy immunrendszere minél gyorsabban legyőzze a kórokozókat. Az augusztusi kiélezett időszak stresszt generál, ezért ősszel fordítson több figyelmet a kikapcsolódásra. A téli ünnepi időszakban kímélje a gyomrát!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!